fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fanta a Ty ze wstydu wyrzuciłeś swoją B6 z podpisu..? Że niby masz inną pasję... fanta po prostu jest za***istym maruda i on czasami musi dostac w leb hehehe:wink: wypraszam sobie tego marude ja po prostu muszę mieć wszystko na cacy a nie byle co
seves Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ależ jest d_opierdol Pablo świetna robota a dziekuje milo slyszec ale musimy sie zgadac na jakiegos spota bo chcial bym wkoncu zobaczyc jak dokur... to twoje autko no musimy, bo coś serio nie możemy się zgadać a autko jedzie normlanie jak to autko.. nic specjalnego chociaż jak ją kupiłem to przez pierwszy tydzień mi sie wydawało że zapirdala
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 wypraszam sobie tego marude ja po prostu muszę mieć wszystko na cacy a nie byle co wiem wiem Fantowski i to mi sie podoba:thumbup1: ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- no musimy, bo coś serio nie możemy się zgadać a autko jedzie normlanie jak to autko.. nic specjalnego chociaż jak ją kupiłem to przez pierwszy tydzień mi sie wydawało że zapirdala nawet nie mow ze to nie jedzie bo grzeszysz heheheh napewno widzimy sie w katowicach na summer:decayed:
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 wypraszam sobie tego marude ja po prostu muszę mieć wszystko na cacy a nie byle co wiem wiem Fantowski i to mi sie podoba:thumbup1: dostałeś właśnie cynka, że jest fajne autko z 88 rocznika w bdobrym stanie do wyrwania w całkiem fajnej kasie.. czekam na zdjęcia
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 dostałeś właśnie cynka, że jest fajne autko z 88 rocznika w bdobrym stanie do wyrwania w całkiem fajnej kasie.. czekam na zdjęcia a co takiego??
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 dostałeś właśnie cynka, że jest fajne autko z 88 rocznika w bdobrym stanie do wyrwania w całkiem fajnej kasie.. czekam na zdjęcia a co takiego?? kredens
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 Fantowski ale to trzeba naprawde strasznie duzo kasy miec na taka zabawe:facepalm:
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fantowski ale to trzeba naprawde strasznie duzo kasy miec na taka zabawe:facepalm: a kto Ci powiedział, że ja jej nie mam ??
LOKO Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fantowski ale to trzeba naprawde strasznie duzo kasy miec na taka zabawe:facepalm: No i to jest właśnie pasja...
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 Fantowski ale to trzeba naprawde strasznie duzo kasy miec na taka zabawe:facepalm: a kto Ci powiedział, że ja jej nie mam ?? ale ja wcale nie mowie ze ty jej nie masz bo wiem ze ja masz ale po prostu chcialem byc dobry i powiedziec
Patryś Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Jak dla mnie to prze kozacko wygląda twoja czarnula. Zazdroszczę w uj i gratuluje takiej fury.
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 dziekuje milo slyszec zawsze chcialem zeby moje autko bylo inne niz wszystkie:decayed:
Patryś Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 He też bym tak chciał żeby każdy się zachwycał moim autem i wyróżniało się z tłumu ale to hohohooooo daleka droga i to nie wiadomo czy będzie się czym zachwycać kiedyś
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 oj bedzie bedzie bo juz jest a duzo jeszcze przed toba jezeli chodzi o liste modow to sporo tego jest
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 http://imageshack.us/a/img855/5764/qpv.th.jpg ale ślicznotka-f*ck no jest se czorny ryjek
garry99 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Kosa z tej audi,zawsze to jakiś wzór do naśladowania. ten gwint Kw to z allegro co?
Rekomendowane odpowiedzi