Flyer Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Wczoraj mialem smieszna akcje... latalem na Omanie odrzutowcem i stwierdzilem, ze fajnie byloby w koncu kogos nim zabic ...wiec chcialem wleciec w budynek (ten przy plazy z flagą), no i wlecialem... po czym samolot w ulamek sekundy sie zatrzymal, stanal dziobem przed sciana, wysiadlem przejalem flage i po robocie
Tas2die4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja mialem dzis nawet przez chwile skilla na + No ale niestety, pozniej przyszli chlopcy z jakiegos klanu i zaczeli nas mocno bic
BIGPUN_BMW Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 witam witam gra z Was ktos jeszcze czasami na PC? nick sroka78 pozdro
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 witam witam gra z Was ktos jeszcze czasami na PC? nick sroka78 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/sroka78/stats/351991293/ celnosc jak na peceta to masz mega slaba
Nosfer Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Wczoraj mialem smieszna akcje... latalem na Omanie odrzutowcem i stwierdzilem, ze fajnie byloby w koncu kogos nim zabic ...wiec chcialem wleciec w budynek (ten przy plazy z flagą), no i wlecialem... po czym samolot w ulamek sekundy sie zatrzymal, stanal dziobem przed sciana, wysiadlem przejalem flage i po robocie witam witam gra z Was ktos jeszcze czasami na PC? nick sroka78 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/sroka78/stats/351991293/ celnosc jak na peceta to masz mega slaba Celność jest słaba nawet jak na granie klapkiem Kuboty Może to przez jego broń główną - DAO.
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Gdzie się sprawdza te statystyki Ok mam już, ja to dopiero mam Wieki już w to nie grałem
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Celność jest słaba nawet jak na granie klapkiem Kuboty na to nie wpadlem... juz nawet boberek (ktory jest fanem Black Opsa) ma lepsza !!
Nosfer Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Szkoda, że nie ma multiplatformowych rozgrywek
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 moze to i lepiej, bo juz teraz mam problemy zeby grac z wieksza iloscia osob i jednoczesnie gadac z nimi ostatnio gramy nonstop w 4-6 osob, a druzymy w BF3 sa tylko 4 osobowe
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 moze to i lepiej, bo juz teraz mam problemy zeby grac z wieksza iloscia osob i jednoczesnie gadac z nimi ostatnio gramy nonstop w 4-6 osob, a druzymy w BF3 sa tylko 4 osobowe Nie musisz być zawsze ze wszystkimi Ja bym chętnie z Wami pograł. Co prawda mam w domu Xboxa :gwizdanie: Ale nie mam na niego BF3 -
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 oj tam, BF3 + live na 3-mce to jakies 150PLN
insane_Infinity Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Magia Xpudła aby grać Online trzeba płacić :polew: PS3 Free Online PC Free Online ..Dziękuję Dobranoc
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 3 miechy gry online to butelka lepszej wodki (czystej, za lepsza whisky pograsz z pol roku ), a przynajmniej nie ma jaj z jakims VOIP no i nie wspomne, ze nigdy nie zdarzyla mi sie sytuacja zebym nie mogl grac online
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Możecie mnie wpisać na liste [PC] Nick w Grze 19MineM79
chudy13101980 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ja tak samo po zakupie PC mogę się dołączyć do PC-towców choć na PS3 tak samo pogrywam.
lukaszr Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Płacić za grę i jeszcze za możliwość grania w multiplayer - REWELACJA :polew: :polew:
moicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Płacić za grę i jeszcze za możliwość grania w multiplayer - REWELACJA :polew: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Możecie mnie wpisać na liste [PC] Nick w Grze 19MineM79 [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:22_________________________________________________ Płacić za grę i jeszcze za możliwość grania w multiplayer - REWELACJA :polew: :polew: :decayed: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:22_________________________________________________ ja tak samo po zakupie PC mogę się dołączyć do PC-towców choć na PS3 tak samo pogrywam. Trudne pytanie jakiego masz nicka na pc
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ja przynajmniej gralem jak Wy przez 1,5 m-ca nie mogliscie korzystac z PSN
Rekomendowane odpowiedzi