Kacza Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Witka. Jako ze na forum jeszcze nie pokazywalem mojej padliny czas ją pokazac. Niektorzy moga mnie kojazyc z forum Passata..wczesniej mialem B5 FL na pneumatyce az w koncu czas przyszedl na Audi . Szczerze sie przyznam ze nie jestem zaglebiony w temat A4 i jej wyposazenia... itp gdyby byl to Passat to na pewno nic by mi nie umknelo ale wszystko przede mna Auto z Polskiego salonu. Mialo tylko dwoch wlascicieli z czego przez prawie 5 lat bylo to auto mojego znajomego. Pierwszym wlascicielem byl prezes Tesco Polska a potem moj znajmek. Czyli praktycznie cala historia serwisowa znana Z tego co widac golym okiem wewnatrz to -kiera 3ramienna obszyta alkantara -dzwignia recznego i biegow obszyta alkantara -klimatronic 2strefy -czarny sufit -tapicerka skorzana+material po srodku -fis -jakis tam pakiet oswietlenie -4 szyby el -cale auto wygluszone -audio na hertz'ach z wyzszej polki na wzmakach carpowera + sub lanzar max + jednostka sterujaca Alpine pod kolor podswietlenia of kors -itp itd ... ogolnie to bida ale spokojnie .. doposazymy jak kazdy moj wozek Z zewnatrz to tri-xen z poziomowaniem, grill od eSki, listwy, zmienione hamulce na 'odrobine' wieksze, ciemne szyby, kola 19'' od Lambo, spojlerek pod przednim zderzakiem od cupry, karoseria w bialym macie itp. . . Co do silniczka to na razie tylko po programie...ale na wiosne zagosci BRD albo gt22,AL,FMIC i pewnie sprzeglo ...co ciekawsze jest to quattro wiec w zime bedzie zabawa. Letni setup jest na gwincie Tein'a, na zime zakladam zwykle zawieszenie sline i alu 17 tez ciemne tyle ze ori Audi. Troche lektury przede mna na temat wyposazenia i 'kwiatkow' w audi wiec troche wyrozumialosci Galeria
andr3i Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 fajna furka kolego bialy z czarnymi wstawkami zajebosice wyglada ale foty to wrzuc sam a nie pisz prosby do moda
Patryś Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Malina. Jest zajebiaszcza :> Gratuluje.
andr3i Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 i wogole co za motor masz pod maska?
Piotrek98igo Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 rewelacja white robi robote
marcin_o23 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 super , jedynie gril w zderzaku bym zmienił na tez z s4 ale reszta super
MAGIC87 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 dobra, juz jestem, poleciało mi po skarpecie, moge sie teraz wypowiadac Kolor + detale robia mega robote
Kacza Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 dobra, juz jestem, poleciało mi po skarpecie, moge sie teraz wypowiadac Kolor + detale robia mega robote Bez przesadyzmu:P hehe Dzieki panowie za mile slowkoo. Mam nadzieje ze forum pomoze mi przy eksploatacji Audi ... Pozdro
Bieniek Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Ogladalem dzisiaj. Prezentuje sie pieknie. Drobne detale do dopieszczenia i bedzie si. Szkoda troche, ze srodek granat.[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 18:40_________________________________________________A zapomnialem spytac.Dopytaj,czy lampy byly polerowane,czy sa poprostu w super stanie.
Kacza Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 Ogladalem dzisiaj. Prezentuje sie pieknie. Drobne detale do dopieszczenia i bedzie si. Szkoda troche, ze srodek granat.[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 18:40_________________________________________________A zapomnialem spytac.Dopytaj,czy lampy byly polerowane,czy sa poprostu w super stanie. Tomasz jak bys mnie nie znal to bym Ci powiedzial ze auto jak kazde moje poprzednie bedzie doprowadzone do idealu-ale mowic tego chyba nie musze No srodek granatowy niestety ale akurat tego zmieniac nie bede bo szkoda zachodu na zmiane calej tapicerki. Lampy przednie sa w super stanie .. jeszcze nie polerowane
Bieniek Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Zamien sie na lampy [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 18:48_________________________________________________A dobrze swieca?Sprawdzales odblysniki?
EndriuGiz Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 ładna sztuka poka środeek
Kacza Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 Zamien sie na lampy [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 18:48_________________________________________________A dobrze swieca?Sprawdzales odblysniki? Mow mi jeszcze Swieca tak jak na xen przypadlo ... na mijania miedzy Passatowym bixenem a A4'kowym nie widze duzej roznicy.[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 18:51_________________________________________________ ładna sztuka poka środeek Musze zrobic fotky
David Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 jest grubo kolejna biala :gwizdanie: oklejana ?
Bieniek Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 No to masz do regeneracji :kox: wpadnij w srode to CI wytlumacze co i jak.Mam na podmianek jakby co
HiRide Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 noooooo nareszcie!!! nareszcie bialy a nie czarny mat ! Swietnie wyglada auto w tym kolorze z tymi czarnymi wstawkami.Ciekawa sprawa z lampami,wnetrze malowane wiec lampy rozklejane.Auto ktore ma juz kilka lat nie bedzie mialo kloszy w super stanie chyba ze jezdzilo tylko po miescie a jesli Twoje klosze nie sa wypiaskowane to albo sa po regeneracji albo lampy sa nowe Ja bym chyba nic w tym aucie nie zmienial no moze procz znaczka s4 z przedniego grila i zderzaka z s-line na s4 Bialy macik jest piekny-napatrzec sie nie moge
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Fajne fotki Nie widzi mi sie ten misz masz S LINE z S4 i ta kratka z przodu Czekamy na fotki srodka
Rekomendowane odpowiedzi