HiRide Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Passat mial AIRa :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o AIRa tylko o kolor felg i te naklejki. To sa za powazne auta na takie psikusy tymbardziej na publicznych drogach. Rozumiem takie eksperymenty na autach gorszych(brzydkich) i starszych-z reguly takie samochody nie powalaja swoim wygladem wiec jakies naklejki czy dziwne kolory nie oszpecaja takiego pojazdu jeszcze bardziej. Na ladnym wozidle nie trzeba udziwnien zeby pozytywnie wyroznic sie z tlumu. Doskonalym przykladem jest Audi autora,tego tematu. Zadnych festynow i pierdół na aucie nie ma.Bialy mat i czarne wstawki+ fajne felgi. Calosci nie trzeba komentowac bo kazdy widzi jaka jest
salata Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 oby tylko Twoje audi nie wygladalo tak jak passat na trzech ostatnich fotkach szkoda by bylo bo teraz juz jest chyba zeby tak wygladalo, bedziesz montowal air ride??
Lipekk Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 No, no, "podobny" białasek do mojego, dla mnie konfiguracja ok, byleby nie zagościły w nim czerwone fele, tak, jak w pasku pzdr.
pablo_ua4 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 białe jest piękne piękna furka tylko dbać
Kacza Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 oby tylko Twoje audi nie wygladalo tak jak passat na trzech ostatnich fotkach szkoda by bylo bo teraz juz jest chyba zeby tak wygladalo, bedziesz montowal air ride?? Aira nie bedzie ... na gwincie sie 100x lepiej laata No, no, "podobny" białasek do mojego, dla mnie konfiguracja ok, byleby nie zagościły w nim czerwone fele, tak, jak w pasku pzdr. Nie zagoszcza ... do niego nic innego jak czarna felga nie pasuje. Oklejana ? TakDzis doszedl nowy fancik ... W tym tygodniu autko staje na alu 17'' i zwyklym sline'owym zawieszeniu I tak przebujamy zime juz nie moge sie doczekac sniegu Teraz juz na mokrym asfalcie fajnie zawija dupcią a co dopiero na sniegu
Iverson Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 WOW...już dawno nie widziałem tak ładnej B6 , graty :good:
Kacza Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 WOW...już dawno nie widziałem tak ładnej B6 , graty :good: Daj mi jeszcze troche czasu to bedzie lalunia w 101%
tomekhxc Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 moim zdaniem to najladniejsza b6 na forum po prostu pięknie wyglada bialy kolor
lolek3003 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Beton! Juz nie moge doczekac sie przyszlego sezonu i tego az zaczniesz cos przy niej dzialac! PZDR
Kowi87 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Eleganckie auto podeslij fote do kalendarza, bo brakuje takich fot Zamiast S4 daj znaczek klubowy
soolek Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Fura wygląda naprawdę ekstra. Optyczne poszerzenie wlotu w zderzaku pasuje tu idealnie Ale ten znaczek S4 to faktycznie zdejmij, nie potrzebny jest tutaj.
czaki22 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 fajnie sie prezentuje biała
Kacza Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 No to na dzien dzisiejszy zostaly zmienione WSZYSTKIE PŁYNY, kompletny rozrząd i kilka rzeczy w zawieszeniu takze znowu do przodu Dzieki za mile slowo Pany
bajk Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 bardzo ładnie sięprezentuje.. a znaczek s4 to wiadomo - out
Rekomendowane odpowiedzi