Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Manipulacja na forum, jestem totalnie zaskoczony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie ten post nie zagości tu na długo ale muszę napisać o tym jak jeden użytkownik mnie urządził.

Otóż zostalem uciszony na innym koncie za obrazę użytkownika na priv. Tyle tylko, że ja nikogo nie obraziłem. Ten użytkownik, który oskarżył mnie o obrazę zfałszował wiadomość ode mnie i wysłał ją do admina forum. W treści podał słowa jakich nigdy nie użyłem. :kwasny:

Oto fragment wiadomości od admina :

Witam,

napisałeś mi drugie PW, że:

Mam szacunek do każdego i wymagam tego samego.

więc wytłumacz mi proszę gdzie widzisz szacunek w wysłanej do Malika wiadomości ?

Na prawdę myślałeś ćwoku jeden że możesz mnie obrażać w ten sposób? Trola to sobie w domu szukaj.

Trol to stwierdzenie określające dane zachowania człowieka w sieci internetowej, a wg mojej oceny nazwanie kogoś "ćwokiem" to ubliżanie i za to ubliżanie oficjalnie dostajesz uciszenie.

Wg mnie trochę zagalopowałeś się w wypowiedziach, które mogą zostać przez wiele osób ocenione jako głupio-mądre. I nie powołuj się proszę na statusy VIP czy nie VIP - skoro wymagasz pewnego poziomu od innych to wymagaj go również od siebie. Malika znam wiele lat i jego poziom kultury i wypowiedzi jest na bardzo wysokim poziomie, a to, że czasami musi lekko obniżyć się do pewnego poziomu rozmowy żeby dany rozmówca zrozumiał przekaz to akurat jest całkiem normalnym zachowaniem.

I jeszcze jedno: moja decyzja nie jest związana z tym, że znam tego człowieka od lat - na forum każdy jest równy i nie pozwolę aby użytkownicy poprzez PW obrażali innych tym bardziej nieco dłuższych stażem.

Pozdrawiam

Łukasz

A oto prawdziwa wiadomość.

Dowod_klamstwa_malika.jpg

[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 17:05_________________________________________________Niestety wygląda na to, że niektórym użytkownikom można więcej niż innym :thumbdown:

A poszło o wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224490.45

I niby to ja pierwszy zacząłem obrażać i wyzywać od "troli"

To przykre :thumbdown:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 17:07_________________________________________________Radzę zwrócić uwagę na godzinę wysłania - 15:20 <- data wysłanej przeze mnie wiadomości pokrywa się z datą wiadomości zfałszowanej. Jej treść została po prostu przerobiona i administrator został w ten sposób okłamany. :thumbdown:

Opublikowano

no to ładnie :naughty:

Opublikowano

PW mogę sprawdzać wyłącznie ja :polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

będzie wojna ... idę po chipsy i piwo . Będę bacznie obserwował :wink4: Za takie zachowania ( o ile prawdą jest to co napisałeś ) powinien być banan.

Opublikowano

Może niech malik się wypowie też. A nie już kto winny :hi:

Opublikowano

Mówisz że Łukasz i malik to koledzy. Jak się bywa na zlotach to się poznaje ludzi . :hi:

Opublikowano

nie wiem jak wy ale mnie się wydaje że widziałem podczas wymiany tych PW sztuczną mgłę i słyszałem strzały.... :wink4:

Myśle że Łukasz z Malikiem zaplanowali tą akcje podczas tworzenia Carbonu na strone... :polew: :polew: :polew: :polew:

(Carbon template created by Malik & Lukaszr)

a tak na poważnie to nie wierze w jakąkolwiek manipulacje ze strony Malika.

Opublikowano

PW mogę sprawdzać wyłącznie ja :polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox: :kox:

Jesteśmy uprzywilejowani :kox: nietykalni :naughty:

BTW Zastanawiam się jak można podrobić czyjąś wiadomość i wysłać ją do admina :mysli: Przecież wiadomo że sprawdza On tekst wysłany jaki leci do Naszej skrzynki a nie to co mu wyślemy w formie cytuj na PW... Poza tym takie coś zgłasza się za pomocą przycisku "zgłoś do moderatora" :gwizdanie: W skrzynce też On jest i właśnie po to jest żeby tak zgłaszać...

Opublikowano

Ale to co zrobił to zwyczajne świństwo.

Wytłumacz Nam jak to zrobił bo ja tego nie rozumiem ?!

Możesz edytować wiadomości we własnej skrzynce i je zapisywać tak żeby admin widział później coś innego jak pierwotnie ktoś napisał ?!

Opublikowano

Poza tym kolego z regulaminu:

28. Korzystanie z dwóch albo większej ilości kont skutkuje natychmiastowym, dożywotnim banem.

Opublikowano

Można napisać prośbę o zdjęcie uciszenia na czas wyjaśnienia sprawy bo uważasz że stałeś się ofiarą jakiegoś szwindla...

Nie tłumaczy Cię to z łamania regulaminu... Ale nie martw się, w tej kwestii akurat zarząd nie jest zbyt konsekwentny...

Opublikowano

Aha, czyli to cierpliwości zwyczajnie Ci brakuje :kox: Nie mogłeś poczekać bo akurat admina i prezesa nie ma na forum to możesz świadomie łamać regulamin... Ciężka sprawa... :decayed:

Opublikowano

jarko cierpliwości nie niecierpliwości :decayed:

Mysle że trzeba w to wciągnąć Macierewicza, on wyjaśni tą sprawe :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

jarko cierpliwości nie niecierpliwości :decayed:

hehe o czym innym myślę, co innego piszę :decayed:

Opublikowano

myśle że coś pokręciłeś. I nie chce mi się wierzyć żeby Malikowi chcialo się tak kombinować żeby Cie uciszyć...

Opublikowano

bo widać chociażby po Twojej reakcji, za kim się opowiadasz...

Bo widzisz ja poprostu nie mam pojęcia jak techniczne to zrobić żeby dopuścić się takiego fałszerstwa, skoro admin sprawdza tekst żródłowy a na forum WSZYSTKO się w archiwum zapisuję i do wszystkiego można dojść...

Nie wierzę również że Łukasz mógłby się dopuścić takiego zaniedbania i dać Ci z kropa bez sprawdzenia tego u podstaw...

Dlatego też Twoja historia jest dla mnie mocno naciągana i nie dlatego że znam obu już jakiś czas :kox:

Opublikowano

Nie łudzę się za bardzo, że spotka go za to kara, bo widać chociażby po Twojej reakcji, za kim się opowiadasz...

Chcę zwyczajnie przywrócenia mi mojego konta. I chcę by malikowi było głupio.

to że vipy, mody, klubowicze itp trzymaja swoja strone to zadna tajemnica i nie ma tez w tym nic dziwnego za bardzo... jak sie przerabia czyjes wiadmosci? moze tak:

tak naprawde chodze w dresach i kocham tylko BMW :decayed:

Opublikowano

Do mojej skrzynki może zaglądać, sprawdzać. Nic nie było usuwane, modyfikowane itp.

Kolego nie masz racji. Nikt z administracji nie ma możliwości wglądu w Twoja skrzynkę. I to już od dłuższego czasu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...