GRYFI Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 widać Łukasz cię mniej lubi F.iut no i kropek albo od razu bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :polew: zgłoś do moderatora już kliknięte :tongue4:
poziek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 no i kropek albo od razu bannnnn Na tyle kropków i uciszeń co miałem to nigdy nie otwierałem drugiego konta. Ot taki drobny acz znaczący szczegół :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Kurde pytałem, prosiłem, wódkę stawiałem za każdego łba z tej listy żeby ich zbanowali a oni nadal na forum: mmcvał, mcm, marefel, HajRajd, mekaweli widocznie musisz wejść pod stół i się "postarać" o spełnienie prośby :gwizdanie:
poziek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Kurde pytałem, prosiłem, wódkę stawiałem za każdego łba z tej listy żeby ich zbanowali a oni nadal na forum: mmcvał, mcm, marefel, HajRajd, mekaweli widocznie musisz wejść pod stół i się "postarać" o spełnienie prośby :gwizdanie: Wolę odstawić taki za***isty Zlot jak Ty to zrobiłeś i zaprosić wszystkich z klubu BMW :polew:
Cristoforo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 kurde co trzeba zrobić aby mój wątek miał takie powodzenie
Młody Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Poziek mi ubliża ;( na PW chcę kropka powiedziałem tacie już mamie powiem jutro ponieważ już spi
Hugo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Dobra wystarczy bo niektórych ponosi. Zamykam i czekamy
lukaszr Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Zrobię małe wtrącenie z racji tego, że przebrnąłem do końca tego wątku - mam wrażenie, że niektórzy na siłę szukają sensacji - zupełnie jak Pudelek. I jeszcze jedno - to do kolegi Prometeo: Dzięki Hugo. Doceniam to. Przynajmniej nie wyzywasz od macierewiczów Co ważne - nie widzisz sprawy w kolorach fioletu. Możesz mi pokazać gdzie "WYZWAŁEM" Ciebie od Macierewiczów ? Człowieku, weź może zacznij czytać słownik języka polskiego, bo masz pewne braki w definicjach podstawowych słów. Jako, że staram się zawsze pomagać to teraz też pomogę. Wiesz co to jest "porównanie" ? Jak nie to wyjaśnię Tobie: jest to środek stylistyczny, w którym porównujemy coś do czegoś na zasadzie analogii np. piekny jak wiosenny deszcze, smutny jak jej zapłakane oczy. A teraz pytanie drugie: wiesz co to "wyzywanie" ? Jak nie to wyjaśnię Tobie na podstawie słowa "wyzwisko": jest to jednostka leksykalna, za pomocą której mówiący może w sposób spontaniczny ujawnić swoje negatywne emocje względem adresata bądź adresatów (inaczej obraźliwe, wulgarne słowo; przezwisko; obelga). To skoro już znasz definicje tych słów to porównaj to co napisałem z tym, co Ty napisałeś, bo ja nie kojarzę żebym Ciebie wyzywał. EDIT: Z racji tego, że trochę przedłużyły się obrady ZK w pewnej kwestii dopiero teraz w imieniu ZK wyjaśniam przedmiotową sprawę. Niestety przykro mi to stwierdzić, ale Malik przyznał się do tego, że poniosły go emocje i zareagował nie tak, jak powinien. Wysłał mi nieprawdziwą wiadomość, na podstawie której Prometeo otrzymał ode mnie uciszenie (było w niej ubliżanie użytkownikowi za co jest odpowiednia kara). I tu popełniłem błąd - niestety nie wymagałem od Malika kliknięcia "ZGŁOŚ DO MODERATORA" ponieważ nie spodziewałem się, że dopuści się tego rodzaju podważenia swojej, a przy okazji w wyniku działań i mojej wiarygodności. Tak się jednak stało poprzez co sam zostałem wpakowany na minę i podjąłem złą decyzję. Ta sytuacja będzie dobrą dla mnie nauczką (mimo, że to pierwszy taki przypadek od wielu lat), że bez różnicy od kogo otrzymam cytat z PW, na podstawie którego będę miał wyciągnąć konsekwencje, będzie to musiało być zrobione przez "ZGŁOŚ ...". Teraz kwestia kar. Z racji tego, że tego typu przypadki są rozpatrywane wspólnie przez ZK poniżej informuję co następuje: 1. Malik otrzyma zakaz pisania na forum na miesiąc - na tyle co go znam uważam, że zdaje on sobie sprawę z błędu, który popełnił i następny taki przypadek nie będzie miał miejsca. Emocje nie są dobrym doradcą. 2. Prometeo - z racji tego, że on tutaj jest w pewnym sensie poszkodowanym na początku miało nie być wyciąganych wobec niego żadnych konsekwencji. Jednakże tak, jak to zostało wspomniane w tym wątku, również złamał zapisy regulaminu forum zakładając drugie konto żeby domagać się prawdy publicznie, a nie czekając jak sprawa zostanie rozwiązana w cywilizowany sposób. Nie wiem jaki przyświecał mu cel, ale ciężko mi zrozumieć kolejność jego działania: otrzymał uciszenie, po krótkim czasie wysłał do mnie kilka PW (i nie tylko do mnie, bo poprzez zgłoszenie dostali to też Admini i Prezes), w których wyjaśnił sprawę, że nic takiego nie napisał i nie dając mi (nam) nawet szansy na odczytanie tych PW założył drugie konto i zaczął wyjaśniać (czyt. robić aferę) publicznie. Chyba nie była to dobra droga - dla przykładu: czy jakbyście kupili coś na allegro i nie dostali w terminie towaru to czy napisalibyście do człowieka maila i od razu poszlibyście na Policję zgłosić oszustwo czy też napisalibyście maila i poczekali chociaż kilka godzin na odpowiedź ??? Za założenie drugiego konta i nieodpowiednie załatwianie sprawy otrzymuje taką samą karę jak Malik - nadmienię tylko, że jest to wyjątek od reguły, bo jak wiecie za dwa konta z automatu użytkownik dostaje bana. To tyle w ramach wyjaśnień. EDIT 2 Jeżeli komuś nie podobała się decyzja ZK to przykro mi (nam) bardzo. Poniżej przykład tego, na jakim poziomie jest nasz kolega Prometeo - jego PW do mnie po tej sprawie: Ty śmieszny c**ju. Jedyne czym powinieneś zarządzać i administrować to swoimi niedorozwiniętymi półkulami mózgowymi pajacu.Popień się do swojej starej niedojebie. Prawda cie w oczy kole, że przez swojego c**jkowatego kumpla wyszedłeś na debila. A tą karę wsadź sobie w piz*e. Żegnam cioto. Przy okazji kolega zgłosił prośbę o usunięcie konta.
Rekomendowane odpowiedzi