Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Manipulacja na forum, jestem totalnie zaskoczony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widać Łukasz cię mniej lubi :polew:

F.iut :decayed:

no i kropek albo od razu bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :polew: :polew: :polew:

zgłoś do moderatora już kliknięte :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

...lub czasopisma :bag:

Opublikowano

no i kropek albo od razu bannnnn

Na tyle kropków i uciszeń co miałem to nigdy nie otwierałem drugiego konta. Ot taki drobny acz znaczący szczegół :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Kurde pytałem, prosiłem, wódkę stawiałem za każdego łba z tej listy żeby ich zbanowali a oni nadal na forum:

mmcvał, mcm, marefel, HajRajd, mekaweli

:disgust:

widocznie musisz wejść pod stół i się "postarać" o spełnienie prośby :gwizdanie:
Opublikowano

Kurde pytałem, prosiłem, wódkę stawiałem za każdego łba z tej listy żeby ich zbanowali a oni nadal na forum:

mmcvał, mcm, marefel, HajRajd, mekaweli

:disgust:

widocznie musisz wejść pod stół i się "postarać" o spełnienie prośby :gwizdanie:

Wolę odstawić taki za***isty Zlot jak Ty to zrobiłeś i zaprosić wszystkich z klubu BMW :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kurde co trzeba zrobić aby mój wątek miał takie powodzenie :decayed:

Opublikowano

Poziek mi ubliża ;( na PW chcę kropka powiedziałem tacie już mamie powiem jutro ponieważ już spi :hi:

Opublikowano

Dobra wystarczy bo niektórych ponosi. Zamykam i czekamy :hi:

Opublikowano

Zrobię małe wtrącenie z racji tego, że przebrnąłem do końca tego wątku - mam wrażenie, że niektórzy na siłę szukają sensacji - zupełnie jak Pudelek.

I jeszcze jedno - to do kolegi Prometeo:

Dzięki Hugo. Doceniam to. :good:

Przynajmniej nie wyzywasz od macierewiczów :good: Co ważne - nie widzisz sprawy w kolorach fioletu. :hi:

Możesz mi pokazać gdzie "WYZWAŁEM" Ciebie od Macierewiczów ? Człowieku, weź może zacznij czytać słownik języka polskiego, bo masz pewne braki w definicjach podstawowych słów.

Jako, że staram się zawsze pomagać to teraz też pomogę. Wiesz co to jest "porównanie" ? Jak nie to wyjaśnię Tobie: jest to środek stylistyczny, w którym porównujemy coś do czegoś na zasadzie analogii np. piekny jak wiosenny deszcze, smutny jak jej zapłakane oczy.

A teraz pytanie drugie: wiesz co to "wyzywanie" ? Jak nie to wyjaśnię Tobie na podstawie słowa "wyzwisko": jest to jednostka leksykalna, za pomocą której mówiący może w sposób spontaniczny ujawnić swoje negatywne emocje względem adresata bądź adresatów (inaczej obraźliwe, wulgarne słowo; przezwisko; obelga).

To skoro już znasz definicje tych słów to porównaj to co napisałem z tym, co Ty napisałeś, bo ja nie kojarzę żebym Ciebie wyzywał.

EDIT:

Z racji tego, że trochę przedłużyły się obrady ZK w pewnej kwestii dopiero teraz w imieniu ZK wyjaśniam przedmiotową sprawę.

Niestety przykro mi to stwierdzić, ale Malik przyznał się do tego, że poniosły go emocje i zareagował nie tak, jak powinien. Wysłał mi nieprawdziwą wiadomość, na podstawie której Prometeo otrzymał ode mnie uciszenie (było w niej ubliżanie użytkownikowi za co jest odpowiednia kara). I tu popełniłem błąd - niestety nie wymagałem od Malika kliknięcia "ZGŁOŚ DO MODERATORA" ponieważ nie spodziewałem się, że dopuści się tego rodzaju podważenia swojej, a przy okazji w wyniku działań i mojej wiarygodności. Tak się jednak stało poprzez co sam zostałem wpakowany na minę i podjąłem złą decyzję.

Ta sytuacja będzie dobrą dla mnie nauczką (mimo, że to pierwszy taki przypadek od wielu lat), że bez różnicy od kogo otrzymam cytat z PW, na podstawie którego będę miał wyciągnąć konsekwencje, będzie to musiało być zrobione przez "ZGŁOŚ ...".

Teraz kwestia kar. Z racji tego, że tego typu przypadki są rozpatrywane wspólnie przez ZK poniżej informuję co następuje:

1. Malik otrzyma zakaz pisania na forum na miesiąc - na tyle co go znam uważam, że zdaje on sobie sprawę z błędu, który popełnił i następny taki przypadek nie będzie miał miejsca. Emocje nie są dobrym doradcą.

2. Prometeo - z racji tego, że on tutaj jest w pewnym sensie poszkodowanym na początku miało nie być wyciąganych wobec niego żadnych konsekwencji. Jednakże tak, jak to zostało wspomniane w tym wątku, również złamał zapisy regulaminu forum zakładając drugie konto żeby domagać się prawdy publicznie, a nie czekając jak sprawa zostanie rozwiązana w cywilizowany sposób. Nie wiem jaki przyświecał mu cel, ale ciężko mi zrozumieć kolejność jego działania: otrzymał uciszenie, po krótkim czasie wysłał do mnie kilka PW (i nie tylko do mnie, bo poprzez zgłoszenie dostali to też Admini i Prezes), w których wyjaśnił sprawę, że nic takiego nie napisał i nie dając mi (nam) nawet szansy na odczytanie tych PW założył drugie konto i zaczął wyjaśniać (czyt. robić aferę) publicznie. Chyba nie była to dobra droga - dla przykładu: czy jakbyście kupili coś na allegro i nie dostali w terminie towaru to czy napisalibyście do człowieka maila i od razu poszlibyście na Policję zgłosić oszustwo czy też napisalibyście maila i poczekali chociaż kilka godzin na odpowiedź ??? Za założenie drugiego konta i nieodpowiednie załatwianie sprawy otrzymuje taką samą karę jak Malik - nadmienię tylko, że jest to wyjątek od reguły, bo jak wiecie za dwa konta z automatu użytkownik dostaje bana.

To tyle w ramach wyjaśnień.

EDIT 2

Jeżeli komuś nie podobała się decyzja ZK to przykro mi (nam) bardzo. Poniżej przykład tego, na jakim poziomie jest nasz kolega Prometeo - jego PW do mnie po tej sprawie:

Ty śmieszny c**ju. Jedyne czym powinieneś zarządzać i administrować to swoimi niedorozwiniętymi półkulami mózgowymi pajacu.

Popień się do swojej starej niedojebie. Prawda cie w oczy kole, że przez swojego c**jkowatego kumpla wyszedłeś na debila.

A tą karę wsadź sobie w piz*e.

Żegnam cioto.

Przy okazji kolega zgłosił prośbę o usunięcie konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...