Domie Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Mam zapytanko do osób mogących dopomóc... Mianowicie-posiadam audi A4 B5 avant 1999r jak będzie się sprawdzał komplet standardowych amorków z sprężynami Weiteca obniżających o 3cm dodam,ze śmigam na 16calowych felgach 205/55 Chciałbym coś zrobić z zawieszeniem ponieważ standardowe mnie przeraża nie musze dodawać,ze wizualnie wygląda tragicznie
pastaldo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 do 3 cm powinno być ok. Ale zaraz zobaczysz że ile ludzi tyle zdań. Jedni będa mówić że nie wolno inni żebyś zakładał. Było pare watków na ten temat i tym jednym zdaniem masz przekrój przez nie wszystkie
Domie Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Tak jak kolego mówisz ile ludzi tyle zdań... dlatego ktoś mądry kiedyś powiedział,ze o gustach się nie dyskutuje. Ja przez tą drobną modyfikację chciałbym troszkę obniżyć autko aby nie wyglądało jak wóz drabiniasty no i lepiej się trzymało drogi. Więc może ktoś śmiga na tego typu sprężynach [weitec] i mógłby powiedzieć jak się auto zachowuje i czy przejadę przez próg zwalniający
pioteros Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 założyć możesz założyć powinno być w miare ok, ale pełny efekt da tylko dobry amor i skróconym skoku a progi to zależy, ja mam 1Be - 20mm i o co 3 lekko zawadzam więc u Ciebie będzie trochę niżej;) też mam takie koła
Domie Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Więc się teraz należy poważnie zastanowić czy przedłożyć wygląd nad praktyczność?? Coś mi się wydaje,ze nie ma złotego środka Jak uważasz Pioteros?? bo jak mam robić za pług to sobie daruję tą zabawę....
pastaldo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Więc się teraz należy poważnie zastanowić czy przedłożyć wygląd nad praktyczność?? Coś mi się wydaje,ze nie ma złotego środka Jak uważasz Pioteros?? bo jak mam robić za pług to sobie daruję tą zabawę.... żeby się lepiej prowadził to podejrzewam że musisz założyć tez inne amorki to wtedy go utwardzi. Ja na Twoim miejscu bym poszukał uzywanego całego zawieszenia 1BE i bedziesz zadowolony.
clinque Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Zakładaj springi i bedzie ok! Miałem 1BE, teraz jest -40weiteca na amorkach od 1be i zadnej roznicy w komforcie NIE ZAUWAZYLEM. Autko prowadzi sie o wiele lepiej, wyglada o niebo lepiej, minusow nie zauwazylem
Rekomendowane odpowiedzi