Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AKN] Pęknięcie elementu zawieszenia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj przy zdejmowaniu koła zauważyłem że pewna część zawieszenia (?) pękła. Czy to coś poważnego ?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9286b48eeccd8cf8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/691000078f46b607.html

Pozdrawiam

* na drugi raz jak wklejasz zdjęcia lub link to sprawdź czy są wyświetlane (poprawiłem i teraz dopiero widać) - lukaszr

Opublikowano

Nie, to nic takiego. Sklej po prostu taśmą klejącą albo plasteliną i możesz jeździć dalej :)

Opublikowano

:polew

Nie, to nic takiego. Sklej po prostu taśmą klejącą albo plasteliną i możesz jeździć dalej :)

:polew: :polew: :polew:

napisal bys chociaz co ci peklo,moze jakies foty

Opublikowano

moze jakies foty

Otwórz w nowym oknie/karcie...

Opublikowano

Otwórz w nowym oknie/karcie...

co otworzyc? jak nic niewyswietla sie[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 15:18 _________________________________________________

[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 15:21 _________________________________________________

Witam

Dzisiaj przy zdejmowaniu koła zauważyłem że pewna część zawieszenia (?) pękła. Czy to coś poważnego ?

9286b48eeccd8cf8.html

691000078f46b607.html

Pozdrawiam

[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 15:24 _________________________________________________mam tylko to pokazane gdzie sa zdjecia???

Opublikowano

klikasz prawym klawiszem na krzyżyku czerwonym i wybierasz "Otwórz w nowym oknie", albo "Otwórz w nowej karcie"...

Opublikowano

wiem jak otwierac zdjecia(bez urazy)ale nic mi niewyswietla ani linkow do zdjec ani miniaturek nic??wiec stad moje pyt.gdzie one sa,bo ja nic niemam

Opublikowano

Teraz jak już widać foty to mi to wygląda na pęknięte mocowanie stabilizatora (czy jakoś tak) - nie jeździj autem - to trzeba zrobić.

Opublikowano

dzieki,teraz juz sa[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 16:21 _________________________________________________na tych fotkach to chyba nawet odpadl z 1 strony lacznik,wymien to jak najpredzej lub niech ktos to pospawa jak sie da

Opublikowano

Za takie komentarze sie dostaje kropka panie. Gdzie jest jakis mod, zeby mu zglosic :mysli: Chlopak ma powazny problem, a ty tu ironizujesz

* nikt nie ironizuje (nie wiesz co było wcześniej więc nie komentuj) - skoro uważasz, że ma poważny problem to czemu sam nie pomożesz, a rzucasz posty nie związane z tematem.

Opublikowano

dziewczyny dajcie sobie po razie :) malik to mechanik więc się zna..

Opublikowano

skarżypyta! :tongue4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 17:39 _________________________________________________a ze mnie taki mechanik jak z koziej d*py trąba :polew:

Opublikowano

skarżypyta! :tongue4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 17:39 _________________________________________________a ze mnie taki mechanik jak z koziej d*py trąba :polew:

Chciałem docenić Twój dobry humor malik, a tu proszę :wallbash: . He, he, zaraz ja kropkę dostane :polew: Sorry, nie wyszło, brak emotów i admin zaraz się czepnął. Nie ma co...., a tylko 2 razy nie byłem ostatnio na spocie :no:

A Ty ekonom, mozesz jezdzic, tylko moze Cie bujac na nierównosciach, bo nie bedzie stabilizacji. Do naprawy jest drazek stabilizatora, albo sama końcówka (łącznik z wahaczem)

Opublikowano

Chciałem docenić Twój dobry humor malik, a tu proszę :wallbash: . He, he, zaraz ja kropkę dostane :polew: Sorry, nie wyszło, brak emotów i admin zaraz się czepnął. Nie ma co...., a tylko 2 razy nie byłem ostatnio na spocie :no:

Tomek to nie była wypowiedź doceniająca dobry humor :)

A Ty ekonom, mozesz ezdzic, tylko moze Cie bujac na nierównosciach, bo nie bedzie stabilizacji. Do naprawy jest drazek stabilizatora, albo sama końcówka (łącznik z wahaczem)

Chyba żartujesz, że może tak jeździć - po pierwsze przecież to nie może tak latać - jest luźne więc może o coś zahaczyć.

Po 2 auto będzie się zachowywało bardzo niestabilnie i taka jazda może być bardzo niebezpieczna.

TO JEST DO WYMIANY I TO NATYCHMIAST.

Opublikowano

Tomek to nie była wypowiedź doceniająca dobry humor :)

Tak wiem, bo brakowało 3 emotów :evil: i :evil: i :evil: Dokladnie w tej kolejności :decayed:. A z malikiem lubie dyskutować o moderacji. Podzielam jego zdanie. :hi:

Opublikowano

Byłem dziś w warsztacie. Ta urwana część słuzy do poziomowania ksenonów.