Chowix Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Witam, czy wskaźnik paliwa działa wraz z wskaźnikiem rezerwy ? Zakupiłem licznik (anglik) od Krychy i wcześniej działający (na poprzednim liczniku [Europa] nie działały temp i paliwo) zaczęła działać temperatura lecz nie działa od paliwa. Rezerwę pokazuje lecz wskaźnik się nie porusza. Gdzie szukać usterki ?
wraga Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Nie jestem pewny ale raczej to są dwa niezależne obwody.
Chowix Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 hmm ktoś potwierdzi ?Bo nie wiem czy zabierać się za rozbieranie w zbiorniku? Jak to sprawdzić bez VAG.[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 23:22_________________________________________________up
sgx Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Próbuj multimetrem zmierzyć rezystancje na kostce przy baku , nie pamiętam już na pewno ale prawdopodobnie jak zdejmiesz pokrywkę od zbiornika, ręką dosięgniesz pływak (ja wymieniałem pompe paliwa), sprawdzisz czy się zmienia rezystancja, jak tak to kable czy nie ma przerwy itd.
maq Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Najlepiej jednak będzie skorzystać z VAGA. Zrobisz test wskaźników i zobaczysz czy w teście się podniesie
Rekomendowane odpowiedzi