Skrzypek Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym autem? Proszę o opinie.
pieciajek Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Wiem że mi na kanał nie wchodzi tak szeroka jest a poza tym gośc wymieniał u mnie olej w automacie i nie narzekał. Sam też się przejechałem z ciekawośći to cicho w aucie i ładnie się prowadzi jak na tak wielki gabaryt w końcu to amerykańska gablota.
Hugo Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Michał może forum poczytaj http://www.chryslerpacifica.pl/portal.php
Skrzypek Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Michał może forum poczytaj http://www.chryslerpacifica.pl/portal.php czytałem, ale jak to mówią "każdy swoje chwali", wydaje mi się, że na naszym forum mogę spodziewać się bardziej obiektywnej opinii
Nosfer Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Mój współpracownik ma Pacyfikę z `08 4.0 - nie narzeka. Aczkolwiek samochód posiada "kiepskie amerykańskie elementy" np. aluminiowe wentyle z czujnikami ciśnienia, które w zimie od soli rozsypują się w mak :gwizdanie: Sam się zastanawiam nad tym samochodem.. Ale odstrasza mnie jakość wykonania elelemntów. Ciężko z audi przesiąść się do gorszej jakości wnętrza innych samochodów. Jeszcze w tym samochodzie nie siedziałem. Ale zamierzam go poprosić o teścik
julo23 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Mam znajomych co jeżdzą tylko Chryslerami, jednego moją nówke w z salony, może i wypasiona wersja ale wykończenie i strzelające platiki nie dla mnie
insane_Infinity Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 4x4 to jest... znajomi chwala ...
julo23 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 A co mają nie chwalić jak i tak przepłacili Jak komuś sie podoba to widocznie nie zasłużył na nic lepszego.
Rekomendowane odpowiedzi