Gość rob Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 kilka nowych fotek http://www.leftlanenews.com/2006/09/27/audi-r8-2007-2008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 http://www.autoblog.com/2006/10/02/paris-motor-show-audi-r8-cutaways Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 świetnie pokazane przekroje, tarcze bajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 wspanialy przekroj...wszystko elegancko widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 he he a ja takim bede służbowo śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 he he a ja takim bede służbowo śmigał Kiedy macie mieć ??Bo ja mam na kwiecień obiecane jazdy testowe :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 w kwietniu, w kwietniu tez jade na szkolenie na tor Boscha do niemcowni już nie moge sie doczekać, chociaż przedsmak już miałem, przewiózł mnie znajomy klient lamborghini gallardo............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 z racji, że ja też z Wrocławia jestem to się chętnie zabiorę w kwietniu na jakąś jazdę testową z tobą :biggrin: :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 damy rade pod koniec lutego bede miał fajne autka w salonie s3 w kolorze białym:-)) i s6 avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Troche nowosci : http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/r8-na-zdjeciach-i-filmie,867287,415 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 z racji, że ja też z Wrocławia jestem to się chętnie zabiorę w kwietniu na jakąś jazdę testową z tobą :biggrin: :biggrin: :biggrin: ja tez chce.do wrocka nie mam daleko 30 min i jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 dzisiaj dostałem dobrą wiadomość - lece w kwietniu do fabryki na testy R8 nie mogę sie już doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 dzisiaj dostałem dobrą wiadomość - lece w kwietniu do fabryki na testy R8 nie mogę sie już doczekać No to po jezdzie czekamy na sprawozdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 dzisiaj dostałem dobrą wiadomość - lece w kwietniu do fabryki na testy R8 nie mogę sie już doczekać No to po jezdzie czekamy na sprawozdanie ... i fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 http://www.roadlook.pl/technika/audi-r8-wkrotce-z-dieslem.html R8 z dieslem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 to dopiero będzie FESTYN !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 http://www.roadlook.pl/technika/audi-r8-wkrotce-z-dieslem.htmlR8 z dieslem marzenia sie spełniaja ..... :twisted: to dopiero będzie FESTYN !! ten festyn bedzie ci sciagał skóre z nosa, a przeciażenia spowoduja ze sie zrzygasz ... :twisted: to dopiero bedzie festyn .... :exclaim: ... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 kupię sobie R8 jak nazbieram kasiorkę, będę odkładał po 100 zł z wypłaty......... ciekawe kiedy kupię ? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 kupię sobie R8 jak nazbieram kasiorkę, będę odkładał po 100 zł z wypłaty......... ciekawe kiedy kupię ? LOL Za 406 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 muszę uzbroić się w cierpliwość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi