Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Moje AHU :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

08102005_008.jpg

08102005_002.jpg

08102005_013.jpg

dodam ze aktualnie ma 420 tysi

Opublikowano

ładne AHU :naughty: ale gdzie opis i fotki wnetrza :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Wydaje mi się, czy masz okleinę drewnopodobną na desce? :gwizdanie:

Poza tym, zmieniaj kierunki boczne czym prędzej na białe, bo nie pasuja te pomarańcze do całego autka ;)

A tak poza tym, to za***iście :good:

Opublikowano

łaa...420 tkm :shocked: to kiere napewno nie masz ori (no chyba ze ponownie obszyta), bo za ladnie wyglada :gwizdanie:

Wydaje mi się, czy masz okleinę drewnopodobną na desce? :gwizdanie:

Poza tym, zmieniaj kierunki boczne czym prędzej na białe, bo nie pasuja te pomarańcze do całego autka ;)

A tak poza tym, to za***iście :good:

mnie tez sie tak wydaje :przebiegly:

http://allegro.pl/okleina-kokpitu-audi-a4-94-99-najwiecej-kolorow-i1896701129.html :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 15:37_________________________________________________bo takich nawiewow to By5 nie mialo :decayed:

Opublikowano

okleina byla od kiedy pamietam czyli juz 8 latek :>

no przebieg jest jaki jest mam ja od 150tysi kiera orginalna tylko fotel zaczyna sie przecierac ale sie nie dziwie

Opublikowano

A jak z jakością tych oklein? jeśli ok to może se takie czarne sprawie bo i tak planuje malować te elementy na czarno.

Opublikowano

Przebieg imponujacy!

No ale t6ak to jest z naszymi b5-kami nie do zajebania. :decayed:

Opublikowano

Przebieg imponujacy!

przebiegi 400-600 to norma w nizsze nie wierze.Chyba ze 2000rok.

Opublikowano

Przebieg imponujacy!

sorki za male OT...ori 235tkm 2000 rok :przebiegly:

Opublikowano

To są 17czy 18? i jaki zawias do tego bo zastanawiam się nad takimi felami do siebie :naughty:

Opublikowano

Przebieg imponujacy!

sorki za male OT...ori 235tkm 2000 rok :przebiegly:

Bo od dziadka kupiles.

Opublikowano

^^^ to sa 17" a zawias...ja widze ze przod jest wyzej niz tyl,ktory by mogl byc 1be[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 20:42_________________________________________________nie...jestem trzecim wlascicielm ogolnie pierw "ja" miala ciocia mojego kumpla, poem on "ja" mial i przyszla moja kolej

sorki za male OT

Opublikowano

A jak z jakością tych oklein? jeśli ok to może se takie czarne sprawie bo i tak planuje malować te elementy na czarno.

okleina moim zdaniem jest dobrej jakosci nie rysuje sie

[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 00:10_________________________________________________tylko sie teraz zastanawiam co dalej...

Opublikowano

Bardzo fajnie wygląda, a jak z tymi szybkami z przodu ?:) Nikt się nie czepia za to ?

Powiedz jeszcze proszę czy ta okleina się nie odkleja po tych 8 latach ?

Opublikowano

no muszę powiedzieć, że może się podobać :)

jeśli chodzi o zmiany to jest tego trochę do ogarnięcia jeśli w ogóle coś planujesz...

Opublikowano

Bardzo fajnie wygląda, a jak z tymi szybkami z przodu ?:) Nikt się nie czepia za to ?

Powiedz jeszcze proszę czy ta okleina się nie odkleja po tych 8 latach ?

no nawt sie trzyma fajnie ta okleinka a co do szyb to ci powiem ze sie nie czepiaja czasem sie ktos trafi ale...[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 11:14_________________________________________________

no muszę powiedzieć, że może się podobać :)

jeśli chodzi o zmiany to jest tego trochę do ogarnięcia jeśli w ogóle coś planujesz...

a co takiego mi proponujesz?

zastanawialem sie nad obnizeniem ale nie wiem czy te kola sie mi zmieszcza

Opublikowano

a co takiego mi proponujesz?

zastanawialem sie nad obnizeniem ale nie wiem czy te kola sie mi zmieszcza

ja Ci mogę zaproponować tak:

a) jeśli chodzi o zmiany w wyglądzie z zewnątrz to:

- kierunki boczne na białe (mała rzecz a cieszy oko)

- lampy przód na S4 dzielone albo zespolone poliftowe (auto z przodu odmładzasz o 2-3 lata)

- lampy poliftowe tył (to już kwestia czy chcesz zmieniać bo te co masz po I lifcie też są OK)

- obiżanie zawieszenia to kwestia każdego z osobna, ja u siebie tego nie robiłem ale jeśli masz taki plan to na pewno na plus będzie

B) jeśli chodzi o zmiany we wnętrzu to:

- kierownica trójramienna (zmienia na wielki plus)

- licznik z FIS (możesz pomyśleć o takiej zmianie, zyskasz trochę funkcji dodatkowych dzięki temu, m.in. spalanie chwilowe, średnie, ile kilometrów na danej ilości paliwa zostało do przejechania i kilka innych)

- kratki nawiewów poliftowe - podświetlane (wieczorem możesz docenić urok tej zmiany)

- ręczny w skórce (dodaje trochę ekskluzywności)

- fotele na kubełkowe (zmiana też na wielki plus)

Tak poza tym to wszystko zależy od tego czy na pewno chcesz zmian ale na własnym przykładzie powiem Ci, że ja zmieniłem bardzo dużo u siebie i nie żałuję tego. Zrobiłem to m.in. dlatego, że zawsze mi czegoś w aucie i wygladzie brakowało a żeby nie kupować nowego auta bo te co mam sprawuje się bdb dlatego wolałem włożyć kasę w mody niż w zakup nowego z wyposażeniem jakie bym chciał. Teraz mam wszystko czego mi brakowało. Zapraszam do obejrzenia moich zmian do tematu o moim aucie.