bania Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 tak jak pisalem pompka podcisnieniowa ok 100 na allegro
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 po co wywalac kase ? 3 minuty z jednej, 3 minuty z drugiej i po sprawie
bania Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ta.... wymieniałeś kiedyś pompę hamulcową ? albo pompę ABS ?
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie.... nigdy.... a co ???? :mysli: :mysli:
bania Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 No nic ... ale wtedy się przydaje konkretny sprzęt w szczególności przy ABS ,Każdy warsztat to powinien mieć
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 no tak, ogólnie to jestem słaby w tej dziedzinie ;( ;( ;( ale czasami warto poczytac kto ma cos mądrego do powiedzenia :hi: :hi:
Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 no tak, ogólnie to jestem słaby w tej dziedzinie ;( ;( ;( ale czasami warto poczytac kto ma cos mądrego do powiedzenia :hi: :hi: sory ale :polew: :polew: :polew:
bania Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 No widzisz każdy się czegoś dowie xD Z wytrząsaniem powietrza to np się pierwszy raz spotkałem Jak ktoś się lubi trzepać ...
semi281 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 No patrzcie jak mądry mówi a ci się natrząsają. Devastation zęby zjadł na układzie hamulcowym i niejednemu na forum kasy masę zaoszczędził.
Dev Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ..... i niejednemu na forum kasy masę zaoszczędził. tylko dlaczego ja nic z tego nie mam ????? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :polew: :polew: :polew: :polew: Góral.tz wiedział o co kaman i dlatego sie smiał :> :> :> :>
Góral.tz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 :polew: sorki ale :polew: Początki bywają różne
semi281 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 tylko dlaczego ja nic z tego nie mam ????? Bo ja wiem, może naprawa hamulców sprawia Ci przyjemność, a może po prostu lubisz ludziskom pomagać.
Rekomendowane odpowiedzi