Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bunia Wąskiego ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile taka dokładka :mysli:

170 + wysyłka na allegro - sam się nad nią zastanawiałem, ale odpuszczam bo nigdzie w Bydgoszczy nie podjadę (a tym bardziej na uczelnię :/)

Opublikowano

170 + wysyłka na allegro - sam się nad nią zastanawiałem, ale odpuszczam bo nigdzie w Bydgoszczy nie podjadę (a tym bardziej na uczelnię :/)

no właśnie już mam nisko i nie wiem czy nie było by za bardzo :mysli:

ma ktoś taką na czarnym b6?

Opublikowano

zginie :gwizdanie:

Opublikowano

No ten macik na dachu robi robotę... :kox:

Opublikowano

no i jeszcze zapomniales ze od wczoraj masz nowy zapach new car :)

zacna furka...

Opublikowano

super wygląda :good: lusterka nowe, oklejane czy malowane?

malowanie 50 zł [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 09:03_________________________________________________

Najładniejszy avant B6 w klubie :good: To auto wyróżnia się z tłumu jest zrobione ze smakiem :cool1: Szacunek.

:notworthy: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 09:04_________________________________________________

ile taka dokładka :mysli: lusterka i dokładka pasują ładnie do dachu :kox: :kox:

190 z przesyłką [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 09:04_________________________________________________

No ten macik na dachu robi robotę... :kox:

:wink4:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 09:05_________________________________________________

ma Miron wie kto [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 09:05_________________________________________________

no i jeszcze zapomniales ze od wczoraj masz nowy zapach new car :)

zacna furka...

szlak trafi

Opublikowano

Najładniejszy avant B6 w klubie :good: To auto wyróżnia się z tłumu jest zrobione ze smakiem :cool1: Szacunek.

potwierdzam :notworthy:

A dach i lusterka pieknie wyglądają - dokładka też robi robote :good:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 10:15_________________________________________________

Czester z SG :wink4:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 10:18_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/dokladka_zderzakasplitter_od_cupry_r_ciekawie_wyglada-t71652.150.html

Opublikowano

czela mnie jeszcze grill i kratka ,tylko się cały czas zastanawiam jak to będzie wyglądało :gwizdanie:

Opublikowano

czela mnie jeszcze grill i kratka ,tylko się cały czas zastanawiam jak to będzie wyglądało :gwizdanie:

zdecydowanie bardziej będzie pasowało do całości furki niż jest teraz

Opublikowano

tak => :kox:

Opublikowano

Czester z SG :wink4:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 10:18_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/dokladka_zderzakasplitter_od_cupry_r_ciekawie_wyglada-t71652.150.html

dzięki :notworthy:

wygląda :kox: tylko w zimę na małych kołach by zgarniała cały śnieg :disgust:

jak zamocujesz ją na wkrętach, to sobie na zimę sciągniesz :przebiegly:

Wąski, coraz bardziej mi się ten twój Avanciak podoba :slina:

Opublikowano

No i nastała moda na dokładki od Cupry :kox: piękna sztuka :polew: tą kierę to masz już skończoną ? daj jakieś foty.

Opublikowano

No i nastała moda na dokładki od Cupry :kox: piękna sztuka :polew: tą kierę to masz już skończoną ? daj jakieś foty.

skończoną ? nowe fotki jak przestanie padać :naughty:
Opublikowano

Ja taką dokładkę w B7 miałem ponad rok temu (chyba jako pierwszy w PL), wyglądała zacnie ale widzę teraz na nowo zimne kotlety się odgrzewa :polew:

nawet mironek zimnego kotleta na grill wrzucił :polew:

Opublikowano

Ja taką dokładkę w B7 miałem ponad rok temu (chyba jako pierwszy w PL), wyglądała zacnie ale widzę teraz na nowo zimne kotlety się odgrzewa :polew:

a już nie masz :gwizdanie: po woli grill się rozpalał :polew:
Opublikowano

:decayed: