gucionexia Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Bardzo ladny avant:)Sluszny silnik i kolorek Miliona km Ci zycze Nie dziękuję ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Też nad tym myślałem. Jednak bałem się ,że za bardzo będzie po łbie jezdzić w razie jakiś zakłóceń. nie wiem jakie masz radio. ale u meei w johny 3 jest super na asc praktycznei nic nei szumi i nie zakłuca. No u mnie raczej idzie o podłączenie pod zapalniczkę, żekomo to pogarsza jakość. Jednak za to mogę szybko przekładać CB z samochodu do samochodu. A od kiedy pod koniec poprzedniego roku mnie capneli to nie pomykam bez CB za drogo to wychodzi ---------- Post dopisany 26-02-2013 at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany 18-02-2013 at 21:58 ---------- ---------- Post dopisany 14-04-2013 at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany 26-02-2013 at 19:40 ---------- Więc tak w nast tygodniu zakładam sprężyny mts 45/35.Oraz jak sprzedam zimowe koła to jadę wreszcie na program i zobaczymy jaki jest faktyczny stan samochodu oraz co da się z tego wyciągnąć. W między czasie zleciał całkowicie przelotowy wydech
kudalty66 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 lusterko prawe duże by sie przydało, i zaślepki do sprysków wreszcie zamontuj, pozdr czekamy na wynik programu z niecierpliwością,.
gucionexia Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dziś dotarła utęskniona paczuszka. I w ten sposób zamiast dziś założę je dop w poniedziałek Ja to z tym programem już jak na szpilkach siedzę bo chcę wszystko ogarnąć do 12 maja. Ale muszę pogonić te koła bo parę zł brakuje.
kudalty66 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 co to za springi??? namiary na sprzedawcę, ile w dół??? czekam na foty jak bedzie nisko,.
gucionexia Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 MTS -45/35. Foty zrobię od razu w poniedziałek. Sprzedawca... Właściwie pod samym domem mam sklep z akcesoriami do samochodów.Wychodzi minimalnie taniej niż na Allegro ale mają nieterminowych dostawców. ---------- Post dopisany 22-04-2013 at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 17:35 ---------- Sorki za tragiczną jakość zdjęć. W tygodniu zrobię coś lepszego. Została jeszcze wymiana końcówki drążka i zbieżność wtedy zmienie koła tak szkoda mi opon.Opadł ok 5cm przód tył 4cm ale przejechałem dop. 5km więc może jeszcze zejdzie. No i jak opony zmienię to inaczej stanie bo teraz przednie koło wyższe od tylnego. ---------- Post dopisany 25-04-2013 at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2013 at 12:55 ---------- Wyszło około P-64.5/65cm, T- 66cm.
kudalty66 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 te różowe to 17tki?? jakie opony?? ten wymiar to od rantu błotnika do ziemi???
gucionexia Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Lekka zmiana wyglądu Z ciekawostek, został zamontowany stożek w seryjnej obudowie filtra powietrza. Sprzedam, pytania na PW.
Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 zrywaj tą folie z maski koło grila jest tragedia:whistling:
KrzysiekA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Widać że z autem się dzieje:naughty:,jestem ciekaw programu bez przepływki i egr:wink: Zderzak Cię nie denerwuje jak za każdym razem do niego podchodzisz?? i ta folia na masce(ala Zorro lub jakiś super bohater w masce) rzuć sobie lepiej folie na tylne szyby:naughty:lepszy efekt:wink:
gucionexia Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To nie folia:P. Może błędne myślenie ale wole fabryczny lakier z zaprawkami niż świeżo malowane 15latki. Zderzak drażni ale mieszkając pod blokiem nie warto odnawiać bo za pół roku będzie podobnie wyglądać. Mocy aktualnej nie znam, sam jestem ciekaw. Dwa tygodnie temu po samodzielnej wymianie tulei w tylnej belce, podczas jazdy testowej bez problemu dokręcił się na szóstym biegu do 4 tys więc myślę że ma zdrową charakterystykę w całym zakresie obrotów. Myślę co z nim robić(wstępnie wystawiony na sprzedaż) ponieważ w najbliższych tygodniach mam wyjazd na kilka miesięcy do Niemiec i nie wiem czy warto go postawić na te miesiące. Tym bardziej że teściu już mi wypatrzył tam BMW e38 750 ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- To nie folia:P. Może błędne myślenie ale wole fabryczny lakier z zaprawkami niż świeżo malowane 15latki. Zderzak drażni ale mieszkając pod blokiem nie Warto odnawiać bo za pół roku będzie podobnie wyglądać. Mocy aktualnej nie znam, sam jestem ciekaw. Dwa tygodnie temu po samodzielnej wymianie tulei w tylnej belce, podczas jazdy testowej bez problemu dokręcił się na szóstym biegu do 4 tys więc myślę że ma zdrową charakterystykę w całym zakresie obrotów. Myślę co z nim robić(wstępnie wystawiony na sprzedaż) ponieważ w najbliższych tygodniach mam wyjazd na kilka miesięcy do Niemiec i nie wiem czy warto go postawić na te miesiące. Tym bardziej że teściu już mi wypatrzył tam BMW e38 750
kudalty66 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a zaślepki sprysku wciąż brak, a nowa w serwisie 40 zeta kosztuje,. jakie masz opony, bo na tym zawiasie pomimo ze obnizony strasznie wysoko jest jak na moim 1 BE,.
gucionexia Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przednie opony to 225/45/17, tył to 245/40/17.Tak wychodzi ,że wysoko na zdjęciach, ale nie jest źle.
Rekomendowane odpowiedzi