narty_jezusa Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam chciałbym sie dowiedzieć czy jest mozliwość przerobienia angielskich reflektorów na europejskie. I jezeli istnieje takowa to co trzeba wymienic, szkło czy odbłyśnik? Pozdrawiam
Maxcudo Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Z tego co wiem, to trzeba tylko jakąś zapadkę przesunąć, poszukaj, było już wałkowane.
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Trzeba cos przekrecic w soczewce jezeli dobrze pamietam Ale zawsze przed otworzeniem nowego postu nalezy uzyc
puzzel1 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Przedliftowych lamp nie przerobisz, tylko zespolone Valeo. Trzeba przesunąć w dół taki haczyk, zobaczysz go po zdjęciu środkowego dekielka z tylu, jest w srodku obok soczewki. Tutaj na 7 stronie masz pokazane: http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/850000-874999/854434-an-01-de-Scheinwerfer_A4_klares_Upgrade_Set.pdf dzisiaj to robiłem, minuta i zrobione 2 lampy
damian81Z Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 dokladnie minuta i z anglików mamy europejskie lampy, sciagniesz dekiel i z boku przy soczewce jest taki drucik odchaczysz go przesuniesz i masz lampy eu
narty_jezusa Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 tylko problem polega w tym ze mam jeszcze przedliftowe...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 tylko problem polega w tym ze mam jeszcze przedliftowe... no to przedliftów nie przestawisz, no bo jak odwrócisz odbłyśnik
damian81Z Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 tylko problem polega w tym ze mam jeszcze przedliftowe... no to przedliftów nie przestawisz, no bo jak odwrócisz odbłyśnik szkoda ze nie napisałes w pierwszym poscie ze masz przedliftowe angliki,to chyba tego nie przerobisz tak łatwo
Maxcudo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 W ogóle gra nie warta świeczki :gwizdanie: Lepiej kupić polity, tak jak dzisiaj za 200zł były soczewy Valeo na alledrogo
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Od angola szukaj soczewek są zwykle w dobrej cenie
narty_jezusa Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 lampy juz mam dawno soczewkowe aczkolwiek mam dwa komplety ktore leza mi w garazu i sie kurza, wymiana odblysnika nic nie da?
Maxcudo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Czemu chcesz odbłyśnik wymieniać? Obojętnie czy lampa jest angielska czy nasza, to tam jest taka przekładka, która musisz zmienić i z angoli robią się normalne i na odwrót. Lamp przed-liftowych angielskich nie przerobisz, tzn da się ale to bezsensu, a koszta wielkie, zakładaj polifty soczewy jak masz i się kurzą
pastaldo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Czemu chcesz odbłyśnik wymieniać? Obojętnie czy lampa jest angielska czy nasza, to tam jest taka przekładka, która musisz zmienić i z angoli robią się normalne i na odwrót. ale przecie powiedziane było że chodzi o przedliftowe NIE soczewkowe. lampy juz mam dawno soczewkowe aczkolwiek mam dwa komplety ktore leza mi w garazu i sie kurza, wymiana odblysnika nic nie da? raczej nie da bo w reflektorowych lampach i szkło ma inne frezy
Rekomendowane odpowiedzi