sowiq Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Jakby ktos szukał to mam cały zestawik na zbyciu nuuuffffki sztuki z ASO po nizszej cenie oczywiscie Jestem zainteresowany. Ile za komplet i co dokładnie w nim jest?
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Jest wszystko co potrzeba ........nawet PINY
s.francuz Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 ile chcesz za ten komplet i jak sprawdzić czy mam ten cały coming leave home czy jakoś tak ?
proximpuh Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Jest wszystko co potrzeba ........nawet PINY http://img844.imageshack.us/img844/2650/diodyl.jpg Grzesiek, to był komplet do poliftowych luster ??
proximpuh Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 wydaje mi się że przed lift Też mi się tak wydaje, to chyba z a6 jest
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Tak do przedlifta 2008-2009 do lusterek tych większych Zestaw pochodzi z A8 , A6
miodzio Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 a co z poliftem nie ma obudowy pod oświetlenie ??
darecy Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 a co z poliftem nie ma obudowy pod oświetlenie ?? Po i przedliftem nie było wcale. To adaptacja z innego modelu
tomek1214 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Fajny MOD... Mam a4 B8 z 2009 r ( sierpień). Mozecie mi powiedziec jakie moge miec lusterka (te wieksze czy tez nie ). Gdzie moge to sprawdzić (kody) ??
Gibons Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mniejsze poliftowe mają taki "rowek" u góry na obudowie. Większe są gładkie wszędzie. Możesz też sprawdzić inaczej składając je ręką np jak nie masz el składanych. Jak złożą się prostopadle do nadwozia to są większe jak pod kątem do góry to poliftowe mniejsze.
tomek1214 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Właśnie sprawdziłem i.... mają rowek u góry i nie składają się równolegle.... czyli mam rozumieć ze z ledów nici??
jach0o Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 można kupić, odrysować i wyciąć No właśnie chyba będę musiał tak zrobić, bo rozumiem że blend z dziurką pasujących do lusterek po 2010 nie ma (ani z nowych a6 a7 a8 ??) ? tak więc czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia od środka tych bo widzę że ledy są przykręcane do tej blendy chyba jeśli tak to zdjęcia tych dziurek by mi się przydały. Mam przeczucie że będzie kozacko światło przechodziło po samochodzie w tych skośnych lusterkach jak jeszcze składane zrobię.
ciubas Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam przeczucie że będzie kozacko światło przechodziło po samochodzie w tych skośnych lusterkach jak jeszcze składane zrobię. Przecież wyżej jest napisane, że jak lusterka są złożone to światło Ci się nie zaświeci, dlatego zrezygnowałem z tego modu a by mi się bardzo przydał...
jach0o Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam przeczucie że będzie kozacko światło przechodziło po samochodzie w tych skośnych lusterkach jak jeszcze składane zrobię. Przecież wyżej jest napisane, że jak lusterka są złożone to światło Ci się nie zaświeci, dlatego zrezygnowałem z tego modu a by mi się bardzo przydał... Wiem, już mnie pojasnili. Szkoda.
ciubas Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Też właśnie bardzo mocno tego żałuję ale na opisie samochodu wrc jest montaż podobnego w klamkach, tylko nie potrafię tego znaleźć, żeby zapytać czy to działa z Coming Home/Leaving Home
miodzio Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Też właśnie bardzo mocno tego żałuję ale na opisie samochodu wrc jest montaż podobnego w klamkach, tylko nie potrafię tego znaleźć, żeby zapytać czy to działa z Coming Home/Leaving Home tu masz temat:wink: http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-254/podswietlane-klamki-zewnetrzne-316340/
ciubas Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Dziękuję, znalazłem i jest ten sam problem ze składanym ze nie świeci kiedy złożone bo w to samo miejsce się podłącza...
miodzio Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Dziękuję, znalazłem i jest ten sam problem ze składanym ze nie świeci kiedy złożone bo w to samo miejsce się podłącza... no ale to chyba nie problem podpiąć inaczej zresztą wszystko w odpowiednim temacie.
Rekomendowane odpowiedzi