Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b7 1.8t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
fajny kolor i felga :thumbup1:

fatalna nalepka na boku przedniego zderzaka :kwasny:

do kompletu brakuje jeszcze kubusia puchatka:doh:

Przeciez to nie jest golf albo calibra tylko porządne auto....

Dlaczego sądzisz,że ta nalepka jest fatalna?I co ma niby do golfa czy calibry?Nie o to tutaj chodzi kolego:)

ponieważ spotykasz ją na kazdym aucie w tym momencie, które nie ma nic wspólnego z tym, co naklejka na początku miała oznaczać, teraz powoli robi sie to symbol wioski:whistling:

Opublikowano

Dlaczego sądzisz,że ta nalepka jest fatalna?I co ma niby do golfa czy calibry?Nie o to tutaj chodzi kolego:)

Widze takie auto na ulicy i mysle sobie ze wygladaloby naprawde dobrze gdyby nie ta skaza na zderzaku .

Nie mam nic przeciwko jesli to jest nalepione na byle czym lub na aucie ktore jezdzi doslownie w cyrku-ma byc smieszne i wygladac kolorowo.Ciekawe czy kolega nalepilby to samo np na A8D3 bo szczeze w to wątpie :grin: Niestety coraz wiecej a4 b6 zaczyna byc wiesniaczonych na rozne sposoby aby sie jakos wyroznic.

Opublikowano

ponieważ spotykasz ją na kazdym aucie w tym momencie, które nie ma nic wspólnego z tym, co naklejka na początku miała oznaczać, teraz powoli robi sie to symbol wioski:whistling:

Faktycznie,coraz więcej aut wozi się z takimi wlepkami,ale moim zdaniem w tym przypadku jest jak najbardziej ok!

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

Widze takie auto na ulicy i mysle sobie ze wygladaloby naprawde dobrze gdyby nie ta skaza na zderzaku .

Nie mam nic przeciwko jesli to jest nalepione na byle czym lub na aucie ktore jezdzi doslownie w cyrku-ma byc smieszne i wygladac kolorowo.Ciekawe czy kolega nalepilby to samo np na A8D3 bo szczeze w to wątpie :grin: Niestety coraz wiecej a4 b6 zaczyna byc wiesniaczonych na rozne sposoby aby sie jakos wyroznic.

Jest wiele zaje,,,ie porobionych aut z tymi wlepkami i nikt nie narzeka,oby tylko ta wlepa miała coś do projektu.Takie moje zdanie:)

Opublikowano

Do momentu az stajesz przy kozowatym golfie obklejonym stickersami na 15kach z ta sama wlepa co gorsze w tym samym miejscu :D

wysłane snickersem

Opublikowano
Do momentu az stajesz przy kozowatym golfie obklejonym stickersami na 15kach z ta sama wlepa co gorsze w tym samym miejscu :D

wysłane snickersem

Niestety jest tak jak piszesz,ale niech się martwią właściciele owych golfów na 15kach:D

Opublikowano
  • Autor

Kilka fotek przed zlotem

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

dokładnie :) dokładka od b7

---------- Post dopisany 01-08-2013 at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2013 at 23:44 ----------

Nocna Sesja :wink:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

no fajne to kolo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kielce Dub It

2222.jpg

Opublikowano

Super auto :) Furka widziana nad Firlejem bodajże w sobotę albo niedziele :decayed: nie wiem już sam dokładnie bo się pogubiłem z dniami w ten weekend :grin:

Fajnie to wyglądało jak przyjechałeś na glebie a jak trzeba było wjechać na trawę to fura poszła w górę i kita po wybojach :wink: super efekt :jerk:

Opublikowano
  • Autor

byłem byłem :) to fajnie że się podoba :wink:

---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ----------

793704_612329012122816_527293833_o.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak wymodziles ta dokladke z b7?

Opublikowano

Piękne auto, piękne koło :)

Opublikowano
  • Autor

trochę grzania plastiku rzeźbienia i tyle w temacie;p

Opublikowano

piękne autko:slina: ooo widzę że moje tereny :D:P witam kolegę z Przeworska :decayed: pozdro

Opublikowano
  • Autor

Auto kupione z Przeworska ;p jestem z Lublina :)

Opublikowano

masz jakies foty z rezania tego zderzaka? byłbyś w stanie mi coś takiego ogarnąć ;>

Opublikowano
masz jakies foty z rezania tego zderzaka? byłbyś w stanie mi coś takiego ogarnąć ;>

zobacz sobie na zywo jak to wyglada -obys wtedy zrezygnowal z tego pomyslu :wink:

Z czasem coraz wiecej audi zaczyna byc rzezbionych i lepionych byle to jakos inaczej wygladalo .

Szkoda ,bo jeszcze do niedawna nie bylo mowy o tym ,zeby audi bylo kojarzone z ulepami typu golf czy inne dziwactwa.Powoli sie to zmienia ....nawet na forum :kwasny: