Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok ... kupiony już X.... nawet nowa kiera gratis hehehe .. od razu podjechałem i wgrali LT 3.0 więc teraz tylko czekam na bociana z Krakowa i jadziem kurwaaaaa:kox::kox::kox::kox:

Opublikowano
teraz tylko czekam na bociana z Krakowa i jadziem kurwaaaaa:kox::kox::kox::kox:

:grin::grin::grin:

Fajnie że takie rzeczy wywołują u nas emocje, radochę jak małe dziecko w wielkim sklepie z zabawkami :banan::kox:

Opublikowano

nie pisze tutaj bo nie mam czasu .... ;>

gre odebralem odrazu po otwarciu empiku w dniu premiery ... mega kolejek nie bylo ;) preordery mialo moze kilka osob ....

dostalem oczywiscie tez kod na sterowiec i kolorowa duza dwustronna mape ( to chyba jest w kazdym pudelku ? )

gra 10/10

sterowanie dla mnie ok

model zniszczen dla mnie ok

mapa ok

nie mam zastrzezen

zdjecie zrobione 17.09.2013 godz 9:30 :)

08ut.JPG

Opublikowano

Faktycznie zainstalowanie 2 płyty na Dysku zrobiło mega robotę , gra ładuję się o wiele szybciej i nie ma już zanikających tekstur ani ścinek . :grin:

Nie wiem dlaczego nie kazali instalować 2 płyty :facepalm::facepalm:

Grałem już w fabułę około 6h i dopiero 17% Gry :kox: Choć po 1 Skoku czekam na kasę bo było jej dużooooooooooo :naughty:

Opublikowano

Mam i ja :kox:

Opublikowano

Nowak bo już myślałem że zginąłeś w akcji z GTAV :decayed:

GTA V - PLAYING TENNIS - YouTube

Mini gry w GTAV dają radę :kox:

Opublikowano

Giera zainstalowana :) pogralem 20 minut... bardzo fajnie sie ciupie :) jutro kontynuacja :))

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano

20 minut ??? cisnałem do 2 w nocy , miałem nie brac konsoli na weekend do domu żeby spędzic czas z dziewczynami , ale juz lezy spakowana w esce :grin::facepalm:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Jak Wam idzie?

U mnie po 20 godzinach grania 37.24% ukończenia. Wszystko fajnie widać na stronce Social Clubu:

http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/career/checklist

Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy :wink:

Opublikowano
Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy :wink:

Reniu z całym szacunkiem ale mylisz się, musi być nagrana ale dobrej firmy płyta DVD tylko VERBATIM DL 8,5GB. Zobacz sobie jak wygląda odczyt DVD wykres a wstaw odczyt dysku i pena, zobaczysz ze pen jest wolniejszy od DVD w zależności od miejsca.

W praktyce jeśli nie masz źle wypalonej płyty to nie może ciąć, chyba że laser j**nięty i zły ma odczyt.

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

20 minut ??? cisnałem do 2 w nocy , miałem nie brac konsoli na weekend do domu żeby spędzic czas z dziewczynami , ale juz lezy spakowana w esce :grin::facepalm:

Hahaha :polew:

Opublikowano

Reniu z całym szacunkiem ale mylisz się, musi być nagrana ale dobrej firmy płyta DVD tylko VERBATIM DL 8,5GB. Zobacz sobie jak wygląda odczyt DVD wykres a wstaw odczyt dysku i pena, zobaczysz ze pen jest wolniejszy od DVD w zależności od miejsca.

Broda, mówimy o ORI :naughty:

Potwierdzone jest, że instalka na pendrive rozwiązuje problem z opóźnieniami w ładowaniu tekstur. Pogoogluj.

Myślę, że chodzi tu o wąskie gardło kontrolera napędów HDD/DVD. Zapycha się przy odczycie HDD + DVD a przy HDD + Pendrive chodzi jak należy.

Opublikowano

:grin::grin:

Opublikowano
Jak Wam idzie?

U mnie po 20 godzinach grania 37.24% ukończenia. Wszystko fajnie widać na stronce Social Clubu:

Jaka prędkość odczytu masz w penie na którym zainstalowałeś dvd 2 ze jest lepiej niz z napędu ?:wink:

Opublikowano

Teraz 3h pocisnąłem i zwiedziłem najwyższy szczyt gry, albo kolejka górską można tam się udać albo ścieżkami rowerowymi , polecam to drugie, widoki niesamowite :kox:

Opublikowano

Jutro lece do Suwałk po elite z kopia Gta :kox::banan:

Opublikowano
Jak Wam idzie?

U mnie po 12 Godzinach dopiero 28%