dareksa1 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Witam wszystkich Mam pytanie: U mnie w audi dzieje się tak, że gdy zapalę silnik, to w momencie włączania przełącznikiem świateł kontrolki (od temperatury zewnętrznej i wskaźnik kilometrów) przygasają. Gdy natomiast wyłączę światła to kontrolki te świecą się jaśniej. Czy tak powinno być, czy coś jest nie tak ? A może coś jest nie tak z ładowaniem alternatora ? Proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Paweł * prosze precyzyjniej określac problem w temacie wątku [Musashi]
schiller Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 jest ok. ja tez tak mam a napięcie ładowania jest odpowiednie.
dark79 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 rozjasnij sobie na desce podswietlenie to ci nie beda przygasaly zegary
Musashi Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 to przygasanie jest zwiazane z tym, ze w latach produkcji samochodu swiatel uzywalo sie tylko wieczorem i w nocy, gdy kontrolki nie musza swiecic tak mocno aby byc dobrze widoczne, jak w ciagu dnia.
Rekomendowane odpowiedzi