krzysiek015 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam, Jestem właścicielem srebrnej a4, kupiłem ją na ori felgach 16. Obecnie założyłem stalowe 15 bo zima się zbliża i moje odczucia s takie, że na czarnych felgach ten samochód wygląda lepiej. Co myślicie żeby te letnie 16 prysnąć na czarno lakierem. Ogólnie ten egzemplarz to z wyglądu parch jest bo i zderzaki i listwy do zrobienia ale na przyszłość taki mam pomysł. Kasy na ładne felgi nie mam a jak patrze na niektóre to wydają się bardziej pasować do daewoo itp chociaż tanie nie są. Mi się te moje ori podobają ale lubie czarne koła. Na pewno kilka osób powie, że rób jak ci się podoba ale mnie interesuje wasza opinia. Może jakieś foto. Dzięki.
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 srebrne autka na czarnej feli jak najbardziej
kerob Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 mozesz tez pomyslec o grafitowych, tez to niezle wyglada moim zdaniem, czarne gina na autku i zlewaja sie z oponami... na zime tez wrzucam czarne stalowki, ale alu osobiscie bym nie pomalowal na czarno... no ale oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, to tylko moje skromne zdanie na ten temat
nicramk Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 jak też uważam jak kolega kerob grafitowy kolor ładnie się prezentuje.
czorny_07 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Mam srebną audi na czarnym stalusie, wygląda dobrze, czarny mat, nawiązuje w moim przypadku do grilla, dokladek zderzaka i klamek, komponuje sie całkiem nieźle zdjecie mam tylko takie
kerob Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 wez jezszcze pod uwage ze jezeli pomalujesz "domowym sposobem" moze pozniej farba zlazic i nie bedzie to zbyt dobrze wygladac... no chyba ze proszkowo, wtedy ok. jak mozesz to wstaw foto felg ktore chcesz pomalowac, bedzie latwiej cos na ten temat powiedziec
krzysiek015 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Nie bardzo mi idzie z tym zdjęciem. Kolor grafitowy to dobry pomysł. Ale taki ciemny grafit i półmat. Udało się Tak to wygląda. Nie wiem czy na zdjęciu jest 16 ale chyba tak, oponkę mam 205/55
czorny_07 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja bym tych felg nie tykał, są ładnie i ori
krzysiek015 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 To zdjęcie jest z netu, moje nie są takie zadbane choć z grubsza nic im nie brakuje. I tak trzeba będzie to jakoś odnowić więc może ten grafit. A lakier jak coś to tylko proszek. Tylko, że jak kolega wcześniej pisał, że do czarnej alu ma jakieś tam czarne dodatki to spoko, zastanawiam się co niby jeszcze w tym graficie "dodać". Lusterka mam se ołówkiem na próbę zrobić? :>
kerob Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 jezli podoba Ci sie czarny wal na czarno, ale moim zdaniem to za mala felga zeby to dobrze wygladalo... w oryginale tez dobrze do srebrnego wyglada. najlepiej w programie graficzym zrob wizualizacje jak ogarniasz, bo olowkow ci zabraknie
clinque Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Znasz koszt malowania proszkowego takich felg? Jesli tak i to nie przeszkadza, to wal smialo, optycznie czarny zmniejszy jeszcze troszke ta felge. IMHO wolalbym te sprzedac i kupic chociaz 17' w czarnym badz innym kolorze
krzysiek015 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 Malowanie bym miał w dobrej cenie. Nie wiem nawet ile kosztuje taka usługa ale jest ktoś kto mi to ogarnie. Czy za mała? Kolega ma paska na 17" i jakoś tak nie przekonuje mnie te trochę. Za to cena opon do mnie przemawia, wcześniej już napisałem, że zderzaki i listwy muszę ogarnąć. Jak na mój gust ta 16" max. Teraz założyłem stalowe 15" z oponami 195 i boje się, ze żona na lato nie będzie chciała zmienić na 16". Mi się też o wiele lepiej jeździ na tych zimówkach. Jeśli na 17" jest jeszcze "lepiej" to za darmo nie chcę, jaka jazda takie potrzeby.
pesik87 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 tu masz jak wyglada na moim srebnym avancie kolo grafit..
krzysiek015 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 za***iście to wygląda ale same felgi mi się nie podobają. Chyba się zestarzałem.
burus2 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 tu zdjęcie takich felg z malowania ala kołpak z czerwonym rantem jak zrobie foty na aucie to wrzuce jak dlamnie ok
krzysiek015 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 Czekam na zdjęcia całego auta. Felga wyszła ok. Jaką techniką malowane?. Pomyślałem jeszcze, ze pod taką felgę to może zaciski na srebrno pod lakier by zrobić. Co wy na to?
burus2 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 ja robiłem te felgi na zime, lakierowałem sam lakierem samochodowym natryskowo, jeździłem już na tak malowanych felgach i tragedi z lakierem nie ma. Nawet jak po dwóch sezonach coś sie stanie to psikne je inaczej, lakierowanie wyniosło mnie 40zł zdjęcie z telefonu zrobiłem więc szału nie ma
A-rek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 srebrne auto i czarne felgi jak najbardziej ok
Rekomendowane odpowiedzi