musti Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 1.Kobiety 2.Motoryzacja 3.DJ'ka 4.Granie w Cs-a
ognik84 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 może to zabrzmi dziwnie ale poza audi a4 oczywiście moje zafascynowanie jest strażą pożarną w każ dym tego słowa znaczeniu
hornet Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 4.Granie w Cs-a Sorka za OT ale jest wątek o CS może kolega się dopiszę bo zbieramy ekipę do gry w długie zimowe wieczory/.
LUCAS Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 4.Granie w Cs-a Sorka za OT ale jest wątek o CS może kolega się dopiszę bo zbieramy ekipę do gry w długie zimowe wieczory/. no ja tez sorka za OT ale moze gracie tez czasem w CoD4? Bo ja z CS'a sie przesiadlem i od jakiegos roku w CoD4 gram wiec moze ktos z klubowiczow takze.
Coleman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 widze ze troche ten wątek podupadł ja lubie motoryzacje i siłownie i pozapierdala* czasem audiolo heee
cocoo24 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Kobiety i whisky witam w klubie, dodatkowo decha i nurkowanie
skater69 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 przyciemnianie szybek i need for speed na ps3:)
Rekomendowane odpowiedzi