Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nasze hobby / co lubimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje hobby to Moja dziewczyna :) na drugim miejscu prawie egzekwo ;) Auta Autka Auteczka :) wszystkie :!: od resoraków po Ciągniki siodłowe :!: nawet lubie je rysować :) mam pare fajnych(znajomym i rodzinie sie podoba) rysunków jak by kto chciał zobaczyć to wrzuce :roll: a trzecia rzecz to sport : tennis, siatkówka, rower, basen, squash

i od niedawna zacząłem sie interesować fotografią :) moja dziewczyan ma w domu ciemnie i uwielbiam jej pomagać wywoływać zdjęcia, (to uczucie jak patrzysz i sie powoli pojawia zdjęcie) :) ,a ja mam nawet fajną cyfróweczke :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A i zapomniałbym o najważnejszym hobby w mojej rodzinie już od kilku pokoleń jest to chodowla gołębi pocztowych. :mrgreen:

Opublikowano

A moje hobby aktualnie to dopieszczanie i rozreklamowywanie naszego klubu.A tu dowód na to , że cały czas ostro pracuje "Łączny czas wizyt Godzin: 605,5 " :lol: Czyli wychodzi na to , że klub istnieje od 259 dni , a ja przesiedziałem już 25 dni na forum :shock:

Opublikowano
ort znalezc o podobnym "charakterze"... wybralem paralotniarstwo...

i powiem wam, nie ma lepszego lekarstwa na stres i codzienne problemy jak zawisnac 300 metrow nad ziemia na kilku linkach i reczniku... tam w gorze sie zmienia system wartosc, bo trzeba sie przejmowac naprawdze waznymi sprawami (jak nie wpasc na druty wysokiego napiecia:), a nie jakimis fakturami i klientami) i czerpac z tego frajde...

w tym roku zrobilem licencje na latanie i zostane w tym na dluzej... polecam...

dla mnie nie ma lepszego odstresowania jak pelen bak benzyny, mocny terenowy quad i hulaj dusza! (prawie) wszystkie szutrowe drogi, pola i laki zostaja zaorane :) a przy okazji jest to bezpieczniejsze niz szalenstwa samochodem po miescie.

Opublikowano

byłem wczoraj na targach, cos niesamowitego

tu mozna zobaczyc fotki: http://hobby.mtp.pl/pl/26914.html

a tu moje wczorajsze zakupy do kolekcji

bajka :cool:

MPTHobby2006203.jpg MPTHobby2006204.jpg MPTHobby2006206.jpg

Opublikowano

ja od dobrych paru lat zajmowalem sie rajdami i praktycznie wszystkim z tym zwiazanym, startowalem nawet kilka sezonow no ale wzgledy ekonomiczno (moja pucharowa 206 zostala bezczelnie rozbita) rodzinne(juz nigdy nie zrezygnuje z czegos dla kobiety) zmusily mnie do krotkiej przerwy, teraz bardziej motorki, quady, paralotnie, wszystko co wywola troche adrenalinki i odstresuje ;) poza tym moim hobby jest moja praca - arch/bud ciekawe uczucie jak tworzysz cos z niczego

Opublikowano

A ja lubię lody 8)

Opublikowano
A ja lubię lody 8)

Buahhahahhahahahahaha padłem , leże i kwicze :lol:

Opublikowano

w zimie też są dobre.....

Opublikowano

o widze ze zdeniu nie zapomniał o mnie :)

poza tym ze jestem maniakiem audi i motoryzacji

to mam takie zainteresowania jak : informatyka (tworzenie stron www)

no a czasem lubie posklejac jakis model statku z papieru :)

pozdrawiam

Opublikowano

6 lat tanca towarzyskiego..... 2 lata juitsu..... aktualnie jogging, silownia, streetball, od czasu do czasu zloze jakis komputer i podkrece go.. jesli chodzi o sport to wszystko mi odpowiada

Opublikowano
A ja lubię lody

coż za odważne wyznanie :mrgreen:

brawo kolego :wink:

Opublikowano
[you] napisz jakie masz hobby, czym się pasjonujesz oczywiście poza A4 :mrgreen:

ja np. zajmuje się modelarstwem kolejowym

czy jest ktoś jeszcze co się tym interesuję

może Ty [you] :?:

fajniutkie te modele Zdeniu kupiłeś :shock: te szczególy normalnie bajer a ja, ja uwielbiam samochody,motory - czytać fachową prasę na ten temat, informatyka to też mój konik, poza tym bardzo lubię obejrzeć dobry film na dużym ekranie i dzwiękiem przestrzennym, no i kobiety ach te ciała :oops: no i od czerwca to forum przede wszystkim :wink:

kiedyś jak byłem młodszy to miałem pokażną kolekcję komiksów zwłaszcza BATMAN do dziś mnie intryguje gość no ale Tytusa, Kajko i Kokosz też uwielbiam :mrgreen:

Opublikowano

jako ze planuje na tym forum troche "pozyc" to sie tez wypowiem... :) oczywiscie mania audi, dlaczego tu skrzypi, dlaczego tu brzeczy a dlaczego tu nie dziala...:) lubie wszystko dograne na 100% ;) poza 4 kolkami, to informatyka... studiuje infe (obecnie na 3cim roku) na polibudzie w gdansku, wiec sila rzeczy sie tym sporo interesuje/zajmuje... dalej to tak chyba standardowo... dobra muzyka, dobry mecz, dobre piwo... :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie!!! Na forum było już o wszystkim ale podobnego wątku nie znalazłem. I nie wiem czy ten temat wypali. Prosze szanownych forumowiczów o wpisywanie się a chodzi głownie jakie kto ma zainteresowania, hobby, mile widziane zdjęcia oprócz widamo naszych wspaniałych :a4fan: . Jako pierwszy chciałem napisać że bardzo interesuje się akwarystyką i wędkarstwem mam w domu tzn bloku 2 akwaria o pojemności.

1. 200 L jest to akwarium jedno gatunkowe czyli same pyszczaki.

2. 500 L wielogatunkowe czyli jest wiele gatunków ryb

oczywiście zdjęcia zamieszcze tylko troche później.

Liczę że większość się wypowie jakie ma zainteresowania i wklei jakieś fotki.

scalony, jak widzisz ten temat już był

Opublikowano

Mam szerokie zainteresowania aktualnie zakupiłem taką oto zabawkę:

Wabi się Yamaha Grizzly 660 - wrażenia z jazdy niesamowite

279456167-griz.jpg

Opublikowano

Ja sie roznymi rzeczami interesuje ale takie najbardziej aktualne to:

1. Rowniez akwarystyka , w tym momencie mam Akwarium morskie , narazie "tylko" 250 litrow ale moze sie uda cos wiekszego kiedys zmienic :)

2. Od 7 lat nie ustannie gram w sieci w MEDAL OF HONOR: AA. :)

3. Wszystko co jest zwiazane z Telewizja Satelitarna , jest moim hobby :) sharing, kodowanie, tunery , zestawy antenowe , itp itd :)

Opublikowano

1. Sport - a dokładnie piłka-nożna, hokej i ping-pong.

Wszystkie trzy pratykuję, a oprócz tego w dwóch pierwszych jestem jeszcze kibicem.

2. Języki obce - z racji zboczenia studenckiego można powiedzieć że lubię uczyć się innych języków i je poznawać.

3. Niektóre gry komp. - kiedyś Unreal Tournament po sieci, teraz Football Manager i Gran Turismo 3.

4. Jakieś 2 late temu również z kumplami graliśmy covery Metallici, ale to narazie "w zawieszeniu" :)

Opublikowano

1. Akwarystyka - 375l Malawi akwa3.jpg

2. Motoryzacja - szeroko pojęta

3. Wina i wódki - jako proces produkcji, destylacji i fermentacji :decayed:

Opublikowano

Mam jedną pasję, która jest chyba większa nawet od :audi::) Mianowicie: Jestem gitarzystą :gwizdanie: Właśnie temu poświęcam najwięcej czasu :tongue4: