marekbs Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Czy możecie mi podpowiedzieć do czego to służy? Na schowek jest jakieś nieporęczne, urządzenia żadnego nie ma (może powinno być)?
kalik Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Stojak na kubki. Jeżeli po wciśnięciu się nie otwiera zerwane są w środku mocowania sprężyn napędzających. Poszukaj na forum, jest fotostory jak naprawić. Z Twojego profilu wynika, że masz 2001r, czyli polifta. Masz całą konsolę i tunel od przedlifta,
karbonek Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja mam stojak w środkowej konsoli nad klimatronikiem. Tutaj mieści się u mnie zapalniczka (chowana) oraz taka dziura na jakies pierdy.
kalik Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja mam stojak w środkowej konsoli nad klimatronikiem. Tutaj mieści się u mnie zapalniczka (chowana) oraz taka dziura na jakies pierdy. Tak powinno być w polifcie, ale zobacz na zdjęciu popielniczkę i zapalniczkę obok. Kolega albo źle podał dane na forum, albo ma jakiegoś przeszczepa...
marekbs Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 Stojak na kubki. Jeżeli po wciśnięciu się nie otwiera zerwane są w środku mocowania sprężyn napędzających. Poszukaj na forum, jest fotostory jak naprawić. Stojak na kubki? Przecież to ma ma 4-5 cm szerokości? Z Twojego profilu wynika, że masz 2001r, czyli polifta. Masz całą konsolę i tunel od przedlifta, Nie, to pomyłka, jest 98, czyli przed. Nie wiem jaka jest róznica pomiędzy AFN i AVG.
kalik Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Tak, to jest uchwyt na kubki. Tutaj masz fotostory jak naprawić. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=14446.0 AFN i AVG to bliźniacze silniki. AVG jest następcą AFN, różnią się tylko drobnymi szczegółami. Poszukaj na forum jest dużo o tym.
Kowi87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 W polifcie w tym miejscu jest panel navi(jesli auto jest wyposazone w taki gadżet)
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Cytat: kaliko44 Dzisiaj o 10:32Stojak na kubki. Jeżeli po wciśnięciu się nie otwiera zerwane są w środku mocowania sprężyn napędzających. Poszukaj na forum, jest fotostory jak naprawić. « Odpowiedz #4 : Dzisiaj o 12:45 » Stojak na kubki? Przecież to ma ma 4-5 cm szerokości? Taki prowizoryczny nie obejmuje całego kubka tylko jego czesc .
marekbs Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 Faktycznie, macie rację. Przyjrzałem się i już wiem, dlaczego nie wiedziałem co to jest: - w pierwszym schowku w ogóle nie ma tego wkładu, który powinien być częścią stojaka - w drugim ten wkład w ogóle nie wychodzi Można dokupić coś takiego?
pepik Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Pewnie, że można kupić nawet tutaj na forum koledzy mogą mieć na sprzedaż Do tego uchwytu pasuję idealnie mała puszka np. coca-coli
Rekomendowane odpowiedzi