ba$ior Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Witam, Znalazłem ciekawy produkt,który może być alternatywą dla rozklejania,malowania środka lampy itp, a mianowicie jest to folia przyciemniająca Lamin-x dostępna w zestawach ("KITach") na lamp przednie i tylne dostępna dla poszczególnych marek aut.Dostępne są różne kolory:czarny, niebieski, żółty itp. Efekt fajny, cena przystępna ale z USA trzeba ściągnąć produkt chyba, że w Polsce jest coś takiego dostępne. Kilka przykładowych zdjęć i strona firmy: http://lamin-x.com Na stronce można zobaczyć jak wygląda lampa w odpowiednich kolorach i zapoznać się z całą ofertą.
wustyle Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 za***iście to wyglada :th: przyciemnione ale nie przewalone
poziek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Słuchaj miałem to u siebie na Bixenonie. Zaraz znajdę fotki. 1. Były źle docięte i nie zakrywały ładnie całej lampy 2. Niesety w nocy bardzo ograniczały widoczność. Jakbyś jechał w okolarach przeciwsłonecznych... Wniosek: Lans tak, widoczność brak
ba$ior Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 UU to lipa,ze tak ograniczają widoczność. No nic pozostaje rozklejanie i malowanie środka reflektora. Ja chyba będę malował sam wkład a nie całą lampy tak ja w tym RS4 bo odblaski muszę zostawić żeby Xenonik świecił odpowiednio. Dzienx za rade w sprawie Lami-xa
jarko Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 muszę przyznać że na tej białej wygląda to niesamowicie jeżeli jednak ogranicza widoczność to w naszych warunkach klimatycznych raczej kiepsko do californii Nam jeszcze troszkę brakuje, al może za kilka lat...
audia4s4 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Wyglada kozacko,ale widocznosc jest ważniejsza
ykk Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 ba$ior moze i fajne, ale ten kierunek dalej bil by po oczach..
ba$ior Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 ba$ior moze i fajne, ale ten kierunek dalej bil by po oczach.. Masz racje ale bił by już nie tak mocno A jak już jesteśmy przy malowaniu to fele mam pomalowane i daszek tysz Nie będę robił off-topicku więc zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b7/audi_a4_b7_sline_abt-t17872.0.html;msg328773#msg328773
Wąski Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ciekawy pomysł.Wie ktoś czy można to kupić w Polsce?Może wystarczy dobra folia?
jarko Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ciekawy pomysł.Wie ktoś czy można to kupić w Polsce?Może wystarczy dobra folia? a widziałeś kiedyś taką folię która przyciemnia, a światło bardzo dobrze przepuszcza :?: Dla mnie to trochę dziwne by było, no ale...
sokolnh Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 odświeże temat, bo ostatnio znalazłem sobie coś takiego i stwierdziłem, że warto by miec cos takiego u siebie i nie wiem czy na zdjeciu też jest produkt lamin-x czy moze ktos inny tez to robi ?
hhacek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 odświeże temat, bo ostatnio znalazłem sobie coś takiego i stwierdziłem, że warto by miec cos takiego u siebie i nie wiem czy na zdjeciu też jest produkt lamin-x czy moze ktos inny tez to robi ? widzialem te lampy na żywo kiedyś na spocie w UK, tez jakas folia ale z daleka i na zdjęciu wygladalo lepiej ni z na żywo.... niestety juz tylko wspomnienie pozostalo http://www.a4-klub.pl/smf/skradzione_rs4_sedan_w_londynie-t48758.0.html
sokolnh Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 no niemiła sprawa, a co do folii, skoro to lipa to trzeba bedzie pomyslec nad czyms innym dzieki
Dibo Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 I dobrze zrobiłeś że sobie odpuściłeś tą folię. Wygląda to ładnie ale... ze światłami nie ma co kombinować i obklejać ich folią. Lampy mają najpierw dobrze świecić a potem wyglądać.
moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 dlatego Panowie , najlepiej albo kupić FK z ciemnymi środkami albo rozklejać i malować środki w ori lampach
variocustoms Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Generalnie polecam specjalną folię na lampy Folia-Tec, patent sprawdzony, widoczność 99%, kiedyś tym handlowałem i nie było problemów, na AR155 miałem błękitną folię + Blue Vision i wyglądało jak na ORI Xenonach. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi