bidzio1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajnie wyglada choc moze racja gdybys folie dal na drl-e no i co z tym zderzakime ze taki krywy Jaka folie? Czarna czy jaka? A zderzak tak wyszedł przy spawaniu. Niestety. Ale nie ma co narzekać.
kaju Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajnie wyglada choc moze racja gdybys folie dal na drl-e no i co z tym zderzakime ze taki krywy Jaka folie? Czarna czy jaka? A zderzak tak wyszedł przy spawaniu. Niestety. Ale nie ma co narzekać. Widziałem na żywo, po ciemku się nie rzuca tak to zagięcie no ale widoczne jest. Do ledów, tak, jak sam Michał zauważyłeś - mam mieszane uczucia. Nie ma szału, ale też znowu tragedii nie ma, grunt, że Tobie pasuje, no i spisują się jak należy patrzyłem potem z cwiarą te soczewki u mnie - jest wszystko git, stała pod kątem, trzeba je tylko opuścić w dół, ale to już na stacji pod ten pierdolnik, żeby było git
bidzio1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajnie wyglada choc moze racja gdybys folie dal na drl-e no i co z tym zderzakime ze taki krywy Jaka folie? Czarna czy jaka? A zderzak tak wyszedł przy spawaniu. Niestety. Ale nie ma co narzekać. Widziałem na żywo, po ciemku się nie rzuca tak to zagięcie no ale widoczne jest. Do ledów, tak, jak sam Michał zauważyłeś - mam mieszane uczucia. Nie ma szału, ale też znowu tragedii nie ma, grunt, że Tobie pasuje, no i spisują się jak należy patrzyłem potem z cwiarą te soczewki u mnie - jest wszystko git, stała pod kątem, trzeba je tylko opuścić w dół, ale to już na stacji pod ten pierdolnik, żeby było git No to spoko ale faktycznie za wysoko świecą.
kaju Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Noo, posadziłem je na ślizgach, wpięły się idealnie, ale regulacja wysokości jest nieunikniona - chociaż jak z cwiarą pojechaliśmy się przejechać, to żodyn nie migał - no w sumie jeden jechał na długich, ale jak mu przesłoną zajebałem to od razu swoje zgasił
bidzio1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nowy modzik na dzisiaj. Dodatkowe gniazdo zapalniczki w tunelu. W miejscu jednego uchwytu na kubek wsadzilem drugie gniazdo zapalniczki.
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No i stało się. Prawdopodobnie jedyna b5 na świecie z dynamicznym samopoziomowaniem reflektorow. :-D
kuba84 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No i co się chwalisz ? Pomyśl nad seryjną produkcją, trochę wiązek, sterowników się u mnie znajdzie
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Chłopie trzeba się pochwalić. Co z tego ze u ciebie jak ty nie masz czasu tego ruszyć...
kuba84 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 eeee ... większość mam na półkach (czujniki, sterownik itp) tylko jak znasz życie nikt nie da nam zarobić z wiązki którą Ci posłałem zrobisz z 5 instalacji
kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No i stało się. Prawdopodobnie jedyna b5 na świecie z dynamicznym samopoziomowaniem reflektorow. :-D k**wa, jak mówiłem, że z b5 wyszarpane, to nie wierzył pokaż jak to działa u Ciebie
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Chłopie nawet w kodowanie było a4 8E to napewno z b5... Nie ma opcji ze to siedziało w b5.
kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Chłopie nawet w kodowanie było a4 8E to napewno z b5... Nie ma opcji ze to siedziało w b5. WTF?! Dobra, grunt, że bangla, chwal sie
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wieczorem. Ogarniam jeszcze instalacje w lampach. ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------
kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No i fajno, ale czemu idą w górę, a nie w dół?
mrogal Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wieczorem. Ogarniam jeszcze instalacje w lampach.---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- i czym to sie rozni od zwyklego samopoziomowania?
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Szybkością działania. Normalnie w b5 te zwykłe silniczki długo ustawiają. A przy załadunku auta długo trzeba czekać na reakcję. Tutaj każdy ruch zawieszenia jest odrazu korygowany na lampach. ---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ---------- No i fajno, ale czemu idą w górę, a nie w dół? Ida do góry i w dół i się ustawiają. Wieczorem nagram filmik będzie lepiej widać.
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To jest przy odpaleniu auta. Później korekta jest prawidłowo. ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- No to teraz DIY Będzie aktualizacja poprzedniego tematu.
mrogal Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To jest przy odpaleniu auta. Później korekta jest prawidłowo.---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- No to teraz DIY Będzie aktualizacja poprzedniego tematu. inne silniczki kladles czy co?
Rekomendowane odpowiedzi