zarzyk2 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam chciałbym zasięgnąć opinii jak będzie wyglądało autko po oklejeniu wszystkich dokładek ( zderzaki, drzwi, progi) folią "carbon" 3m i najważniejsze czy będzie pasowało do tego koloru autka??? Nie podobają mi się te szare dokładki... proszę o pomoc...poniżej zdjęcie mojego autka
Marek1980 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 pomaluj je lepiej w kolor z tym kolorem i tymi felgami bedzie
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 pomaluj je lepiej w kolor Tylko malowanko
zarzyk2 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 te koła akurat są na zime.... na wiosne idzie zawieszenie w dół i z 16 chyba zmienie na 17 lub 18cali... :mysli:
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Strzel Pakiet MORO razem z felgami na zimę
Marek1980 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 jest dział virtua tuning możesz tam zapodać zdjęcie furmanki i powiedzieć zeny Ci "okleili" i wtedy zobaczysz sam jak to będzie wyglądać
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja tez bym postawił na malowanie w kolor efekt bedzie duzo lepszy niz folia
Pretor Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Jak koledzy, tylko malowanie. Nie szpeć tak fajnego autka.
OnasiS Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Lepiej pomaluj pod kolor. Folia będzie wyglądać jak mucha na autobusie(bez wyrazu)
nicramk Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Strzel Pakiet MORO razem z felgami na zimę Dobre :polew:
ar35 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Kolego tak naprawdę nad tym czy okleić czy nie nie musisz się zastanawiać. Z bardzo prozaicznego powodu... Wszelkiego rodzaju folie czy to do zmiany koloru, karbony czy nawet bezbarwne ochronne klei się tylko na gładkie lakierowane powierzchnie. Jak okleisz chropowate, nielakierowane plastiki to możesz być pewien, że folia zaraz będzie się odklejać. Więc jak chcesz myśleć o oklejaniu, to najpierw lakier w kolorze. pozdro
Biohazard05 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dodatkowo te miejsca są podatne na kamyczki, smołę i inne pierdoły z drogi, nie tylko nie będzie się trzymać, ale nawet jak użyjesz do tego specjalnego kleju to i tak zrobią się dziury i będzie wyć żeby się jako tako trzymało, musiałbyś dodatkowo wszystko zdjąć i podwijać folię. A jeśli zdecydujesz sie na obklejanie już czegoś, najlepiej środka, to zdecydowanie polecam opalarkę, suszarką się człowiek za dużo narobi i tylko łapy poparzy Pozdrawiam. Bio..
addassko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tylko malowanie w kolor wg mnie. potwierdzam
siara Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszelkiego rodzaju folie czy to do zmiany koloru, karbony czy nawet bezbarwne ochronne klei się tylko na gładkie lakierowane powierzchnie Tu się zgadzam z przedmówcą Jak oklejałem klapkę popiołki (nielakierowany plastik) to widać każdą nierówność. Nawet odbił się znaczek od wtyczki VAG
Rekomendowane odpowiedzi