wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jest boska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 fajną aplikacją jest też yanosik Ciekawi mnie na ile sa wiarygodne info o radarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 w wakacje przetestowaliśmy to u ojca na iPhone 4, na trasie Bydgoszcz-Warszawa. te aktywne radary + patrole potwierdzały się [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 00:21_________________________________________________pomocy! wiecie może jak wgrać plik PDF na iP4? sprawa dosyć pilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 z tego co się orientuję to nie wgrasz niczego bezpośrednio na iphona, zobacz czy uda się przez Itunes dodać do biblioteki, powinno banglać co do aplikacji super jest: TurboScan Waluty NBP Celsius Pimp Screen ExelContacts HandyLevel NightStand PlanetaFM PocketDyno SpeedTest Instagram SoundLevel F1Game FightNight iBankomaty ClockFree GazetaPL Scan PLEyes Sound...Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 w wakacje przetestowaliśmy to u ojca na iPhone 4, na trasie Bydgoszcz-Warszawa. te aktywne radary + patrole potwierdzały się [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 00:21_________________________________________________pomocy! wiecie może jak wgrać plik PDF na iP4? sprawa dosyć pilna zainstaluj pdf reader[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 11:02_________________________________________________ z tego co się orientuję to nie wgrasz niczego bezpośrednio na iphona, zobacz czy uda się przez Itunes dodać do biblioteki, powinno banglać co do aplikacji super jest: TurboScan Waluty NBP Celsius Pimp Screen ExelContacts HandyLevel NightStand PlanetaFM PocketDyno SpeedTest Instagram SoundLevel F1Game FightNight iBankomaty ClockFree GazetaPL Scan PLEyes Sound...Pro uwielbiam "instagram" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 wustyle Jędrek pytał jak wgrać a nie jak otworzyć pdf'a w Iphonie a to różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 wustyle Jędrek pytał jak wgrać a nie jak otworzyć pdf'a w Iphonie a to różnica wyslac sobie tego pdf-a mailem na skrzynke stworzona w iPhone po otwarciu maila, przytrzymac dluzej ikonke pdfa, poczekac na komunikat "otworz w pdf reader" wtedy plik sie otworzy i zapisze w telefonie, w folderze tejze aplikacji mozna tez wrzucic pdf-a do iTunes, zainstalowac na iPhone "ibooks", zsynchronizowac telefon z iTunes i pdf bedzie dostepny w aplikacji "ibooks" sa tam do wyboru 2 kategorie przegladania "ksiazki" i "dokumenty pdf" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 te sposoby zaproponowałem w innej rozmowie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 no to przeciez dziala w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie ma problemu, w innym wątku to też zaproponowałem ale Jędrekx nie ma ustawionego konta pocztowego a czy już robił przez itunes to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 aaa, kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ach ten Apple: http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU&t=33m12s [url]http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU&t=41m49s[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ach ten Apple: http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU&t=33m12s [url]http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU&t=41m49s[/url] lektura na wieczor [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 14:42_________________________________________________Premiera iPada 3: http://myapple.pl/content/2484-premiera-ipada-3-na-przelomie-marca-i-kwietnia-2012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 lektura na wieczor Obejrzyj całość - Apple to akurat 2 wycinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 lektura na wieczor Obejrzyj całość - Apple to akurat 2 wycinki obejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 dzięki Panowie za rady jutro popróbuję bo dziś już mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Swietny temat- bede sledzil- jak znajde wiecej czasu to dodam jakie Aplikacje mam u mnie - z tym ze ja mam Jilbreaka ( iPhone 4 IOS5)- z tym ze jest jeszcze "niedorobiony" ale daje rade. Nie wiem czy sa jakies roznice w aplikacjach dostepnych w niemczech i Polsce. Z wazniejszych Apsow to (pomijam te co sa w standardzie) : Navigon z aplikacja 3D (cracked) Latarka Rozne radia jak Eska,RMF i moje lokalne radio z Polski - Radio Park FM KFC find Automanager (kontrola kosztow samochodu w tym zuzycia paliwa) aps do mojego banku Facebook GG NK skaner kodow kreskowych "Barcoo" Tetris Ebay, Allegro, Autoscout 24.de I wiele innych mniej wazynych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 skonfigurowałem sobie maila na iphonie i odtwarza pdfy dzięki Panowie za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustA4 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Obserwuje temat Panowie ktos opanowal temat tapety z logiem klubu na iPhona ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie probemu z jakąkolwiek tapetą, wybierasz sobie zdjęcie na dysku, dodajesz przez itunes a potem ustawiasz jako tapetę ja jednak wolę PimpMyScreen, setki tapet i można wybierać jako stałą tapetę jak masz ikony i na tapetę na zablokowanym ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi