_Bartek_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jakbyś chciał za niego 1000zł dla znajomego klubowicza to czy się do takich zaliczam? Za tą cenę chętnie go od Ciebie kupię. Daj znać na PW czy jest taka szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Cydia - Aplikacje i rozszerzeniaTu panowie macie najlepsze apki w Cydii czyli sklepu z apkami po jailbreaku. Gwarancja leci po jb?? Normalnie tak, ale nie wiem jak to jest jak sie go zresetuje (jak sie da kiedy jest uszkodzony) - nie wiem czy dojda do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 tez moge sprzedac jak ktos chce swoja 4s stan idealny, z polskiej sieci bez simlocka z kompletem akcesoriow... cena 1400zl bez negocjacji czarny 16gbjak ktos zainteresowany to niech pisze na PW... Drogo za 1100zł ostatnio znajoma kupiła w idealnym stanie bez locka, chodzą już po 1100-1300zł ---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ---------- jędrek bierz S3 bez brandu, przyzwyczaisz się do rozmiaru:kox: Ostatnio kumpel z dziewczyną sprzedali iphony 5 i kupili S3 po całej nocy zabawy moim telefonem bo twierdzili że się im przycina Iphone 5 i po 4 i 4S się zawiedli na 5tce. Telefony będą coraz większe widać to zresztą przy Iphone 5 gdzie zerwali "idealny rozmiar 3,5" Steve Jobs'a i dali 4" bo jednak ludzie chcą coś widzieć na ekranie jeśli chodzi o internet. Pablo zobacz na allegro ... z polskiego salonu 4s bez locka ( nie mowie o telefonach z anglii, niemiec, usa itd... ) to koszt min 1400zl .... ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- ps. samsunga s3 moglem miec ... sory ale jak mam miec takie cos przy sobie to juz wole nosic laptopa wykonanie plastikowej obudowy to jakis smiech na sali ... tak samo design ... do mnie nie przemawia no i zapewne cena .. .za 3 miesiace bedzie wart 500zl bo to trzyma cene rownie dobrze jak samochody ssangyong napalilem sie kiedys na s3 .... i kupilem iphone 4s co z tego ze ma wielki ekran ? jak jest niewygodny, tragicznie wykonany itd... i malo elegancki w porownaniu do iphone`a. jak bede chcial wielki ekran to se kupie tablet lub bede nosic mojego samsunga ES6100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Iphone to fakt wyznacznik stylu, mi jakoś Szajsungi nie podchodzą, może dla wielu są OK ale Iphone'a nie zdradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Iphone to fakt wyznacznik stylu :polew: no teraz to jebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Iphone to fakt wyznacznik stylu :polew: no teraz to jebłem Gorniet ty paździeżanko, czego mordę cieszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pablo zobacz na allegro ... z polskiego salonu 4s bez locka ( nie mowie o telefonach z anglii, niemiec, usa itd... ) to koszt min 1400zl .... Z polskiego salonu za tyle wylookała, tylko trzeba dobrze szukać, bo z Vodafone czy O2 wiadomo że taniej można kupić, wszystko zależy od stanu telefonu. Za 1300zł powinna pójść chyba że się trafi napaleniec. ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- ps. samsunga s3 moglem miec ... sory ale jak mam miec takie cos przy sobie to juz wole nosic laptopa wykonanie plastikowej obudowy to jakis smiech na sali ... tak samo design ... do mnie nie przemawia no i zapewne cena .. .za 3 miesiace bedzie wart 500zl bo to trzyma cene rownie dobrze jak samochody ssangyong napalilem sie kiedys na s3 .... i kupilem iphone 4s co z tego ze ma wielki ekran ? jak jest niewygodny, tragicznie wykonany itd... i malo elegancki w porownaniu do iphone`a. jak bede chcial wielki ekran to se kupie tablet lub bede nosic mojego samsunga ES6100 Nie chce mi się rozpisywać bo mogę na całą stronę napisać w których kwestiach piszesz bzdury a gdzie masz rację.. Jeśli chcesz mieć telefon do rozmów a nie przeglądania stron internetowych w pełnych rozmiarach to zawsze można kupić jakąś Nokię lub Samsunga za 200-300zł i będzie trzymała bateria 2 tygodnie bo tak jak pisałem wcześniej 4" to na dzisiejsze standardy ZA MAŁO! Nie wspominam o 3,5".. Pomimo że jest plastik to jest solidniejszy niż 4S bo tam wystarczyło że spadł z niewielkiej wysokości i pękało szkło nie mówiąc później o kosztach, w iPhone5 jest już lepiej i solidniej, testy wypadły dużo lepiej w porównaniu z poprzednim modelem, jedyną wadą to jest to że się rysuje teraz niestety. Mi spadł raz S3 z 1,5 metra i dobrze że mam CaseMate na tył założony bo mógłby być problem a tak to pekł na centymetr ale pokrowiec:decayed:, dodam że kiedyś przyszedł mi klient który miał pęknięty wyświetlacz w S3 bo? wsiadł do auta w ciasnych spodniach i strzelił mu w kieszeni Design to kwestia gustu o tym nie ma co pisać, jedni wolą prostokątne Sony Xperie, drudzy okrągłe Samsungi a inni "stylowe" Iphony Co do ceny, po co piszesz o cenach? Podam Ci przykład nowa S2 chodzi średnio teraz po 1200-1300zł są droższe ale to już wersje limitowane, S3 po ponad 8 miesiącach potaniała ok 1000zł w tej chwili mam je po 1699zł nówki bez brandu więc 500zł to trochę przesadziłeś Zresztą ponad 40 milionów sprzedanych S3 na świecie przez 8 miesięcy chyba muszą o czymś świadczyć?? 500zł to nie może być mniej właśnie różnicy między tymi modelami, taka jest polityka Samsunga, jedynie jak niebawem się pojawi S4 to jeszcze pójdą w dół. Nie wiem co masz na myśli tragicznie wykonany ekran jak to jeden z najlepszych na rynku wyświetlaczy. Piszę to wszystko z punktu widzenia sprzedawcy a nie że posiadam S3 bo setki telefonów sprzedaję miesięcznie i wiem na przykładzie omawianych modeli gdzie średnio w miesiącu schodzi mi po 40 sztuk S3 a z 5-10 Iphonów 5 (2499zł) Oba telefony są bardzo dobre i trafiają po prostu do innych odbiorców, tak samo jak Audi i BMW:grin: ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ---------- Simlock | AppleSupport Tutaj macie stronkę z cenami odnośnie Locka w Iphonach, niektórym się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 nie napisalem ze ekran jest tragicznie wykonany tylko samsung wg mnie jest tragicznie wykonany.... jak sie go trzyma w rece to czuc tani plastik skrzypienie obudowy... czego w iphone po prostu nie ma. Mi nie potrzeba wielkiego klocka tylko stylowego smartfona a pod tym wzgledem ipone 4s ( nie mowie juz o iphone 5 ) gniecie s3 na lopatki... jak komus 4" czy 3.5" to za malo to polecam kupic tablet ...bo noszenie takiego klocka w kieszeni to wg mnie bez sensu. piszesz ze ci s3 spadl ? no ... a mi spadl z 3 razy 4s i ani rysy na nim nie ma ... a mojemu koledze spadl raz i mial pol telefonu do wymiany .... wszystko zalezy jak telefon upadnie... wiec do mnie nie przemawia ze s3 ci spadl bo mi i4s spadl 3 razy i jakbym ci go pokazal to bys powiedzial ze to sztuka z pudelka. desing kwestia gustu ... ale ja bym tu bardziej porownal jedni lubia audi a drudzy lubia Hyundaia . Pablo moze nie sprzedalem tylu telefonow co ty ale bawilem sie naprawde wieloma sztukami s1 s2 s3, 3gs , 4, 4s, 5 .... i dla mnie samsung nie przemawia niczym poza parametrami technicznymi. Sam bylem napalony na s3 ... i zrezygnowalem jak go wzialem do reki. Plastik skrzypi, wyglad dla mnie porazka, za duzy, niewygodny, jedyne co to ekran fajny ale .... tak jak pisalem ja nie przegladam internetu z telefonu wiec mi to tam kolo gwizdka lata . Jak bede chcial miec cos mobilnego do internetu to sobie kupie tableta. ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ---------- Zresztą ponad 40 milionów sprzedanych S3 na świecie przez 8 miesięcy chyba muszą o czymś świadczyć?? tak .... o tym ze 40 milionow ludzi nie mialo wczesniej iphone`a w reku ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dużo jest tych obrazków albo jak gość przykłada S20 telewizor 42" do ucha:decayed: A co do tych 40mln to cześć z nich na pewno miało wcześniej Iphony, sam osobiście przekonałem 7 znajomych którzy przeszli z 4S na S3 albo jak jeden klient który kupił u mnie 5 sztuk S3 i 2szt Note II do firmy i skubaniec wszystkich przekonał jak zobaczyli szajsungi A dodam że też miał 4S:decayed: Nie ma co "ględzić" dalej o tym a z "Hujdajem" toś do%ebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 wiadomo ze kwestia gustu ... ja napierw bylem napalony na s3 bo poczytalem o jego technicznych parametrach ... a skonczylo sie tak ze wzialem 4s bo oba wzialem do reki i oboma sie pobawilem .... i DLA MNIE s3 za duzy zbyt plastikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Siemka Appleboy'e jak wygląda sprawa z oglądaniem filmów na ipadzie? Są jakieś duże ograniczenia co do rodzajów plików / odczytywania napisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja tez sie teraz zastanawialem nad Samsungiem, ze wzgledu na polityke Apple ktora jednym slowem to porazka i w tej kwestii samsung bije apple na leb i wydocznie wiekszosci uzytkownikom wlasnie na tym bardziej zalezy niz na wytrzymalosci telefonu, a z ta to juz roznie bywa. Miale roznolegle 2 telefony: iP 4 i Samsunga galaxy mio(taki maly), wiec moglem sobie troszke porownac systemy, wlasciwosci... I to wlasnie zawazylo na decyzji. Android sprawia wrazenie "zasmieconego" mnostwem programow. Bateria samsunga po 2 latach to porazka. A sam telefon po paru upadkach wyglada jak po wojnie. A iPhone 4 tez mi pare razy upadl (ok. 1,5m -2x na kafelki i 1x na kostke brukowa) i nadal wyglada jak nowy, bateria nadal dziala jak nowa, system ma przejrzysty, tylko z i-tunes mialem problemy sie nauczyc, ale jak ogarnalem, to doceniam zalety tego programu. Jako nie zalezy mi na pirackich oprogramowaniach i takich niewiadomego pochodzenia- to nie odczuwam zbytnio jakiejs ograniczonej dostepnosci programow. I to jest to czym zdobywa sie klientow: Przejrzysty, latwy do ogarniecia system, a nie wszystkie opcje pootwierane i czlowiek zapomnial ze kupil telefon do dzwonienia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 . A iPhone 4 tez mi pare razy upadl (ok. 1,5m -2x na kafelki i 1x na kostke brukowa) E no dobrze wiedzieć hehe Masz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja tez sie teraz zastanawialem nad Samsungiem, ze wzgledu na polityke Apple ktora jednym slowem to porazka i w tej kwestii samsung bije apple na leb i wydocznie wiekszosci uzytkownikom wlasnie na tym bardziej zalezy niz na wytrzymalosci telefonu, a z ta to juz roznie bywa. Miale roznolegle 2 telefony: iP 4 i Samsunga galaxy mio(taki maly), wiec moglem sobie troszke porownac systemy, wlasciwosci... I to wlasnie zawazylo na decyzji. Android sprawia wrazenie "zasmieconego" mnostwem programow. Bateria samsunga po 2 latach to porazka. A sam telefon po paru upadkach wyglada jak po wojnie. A iPhone 4 tez mi pare razy upadl (ok. 1,5m -2x na kafelki i 1x na kostke brukowa) i nadal wyglada jak nowy, bateria nadal dziala jak nowa, system ma przejrzysty, tylko z i-tunes mialem problemy sie nauczyc, ale jak ogarnalem, to doceniam zalety tego programu. Jako nie zalezy mi na pirackich oprogramowaniach i takich niewiadomego pochodzenia- to nie odczuwam zbytnio jakiejs ograniczonej dostepnosci programow. I to jest to czym zdobywa sie klientow: Przejrzysty, latwy do ogarniecia system, a nie wszystkie opcje pootwierane i czlowiek zapomnial ze kupil telefon do dzwonienia.... RS, przede wszystkim by porównać system i stabilność działania to nie możesz porównywać samsunga GIO z najniższej półki bo tak się nazywa ten model ze starym andkiem 2.3 GB z Iphonem 4 bo to jak porównanie 1.9TDI 90KM do 3.0TDI 240KM w którym wszystko szybko i płynnie działa. Porównaj działanie z najnowszym dostępnym softem JB 4.2 na HTC ONE X albo S3 wtedy można dokładnie mówić za i przeciw. Później takie opinie idą w świat jaki to android fe i ble jak się wysuwa tego typu swoje opinie opierając się na smartfonie który ledwo dyszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 cwiara, czym przesyłasz pliki przez BT? Airblue sharing. Cena chyba 4 albo 5 $. Ale warto. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 za progam do pdf też musicie płacić ?? starym telefonem można było przesyłać pliki bez problemów a tu trzeba aplikacje ściągać do tego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 za progam do pdf też musicie płacić ?? starym telefonem można było przesyłać pliki bez problemów a tu trzeba aplikacje ściągać do tego.... Bo ja wiem? Większość których znam używa what's ap gdzie można pliki bez problemu przesyłać, więc nie mam z tym problemu, a pliki PDF na telefonie mi nie potrzebne- potrzebuje ich bardziej na komputerze. Więc jakiegoś dyskonfortu nie odczuwam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Program do PDFów jest za free iBooks, dodajesz przez Itunes i masz PDFy w tel, jeżeli PDF jako załącznik poczty to otwiera bez problemu w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Siemka Appleboy'e jak wygląda sprawa z oglądaniem filmów na ipadzie? Są jakieś duże ograniczenia co do rodzajów plików / odczytywania napisów? Musisz mieć program z app store vplayer czy podobna nazwa nie pamiętam i za***iście śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 z napisami wszystko pięknie? bo jest fajne promo na Grouponie i się zastanwiam nad iPadem 3... ---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ---------- iPad 3 Wi-Fi 16 lub 32 GB widzicie jakieś kruczki (oprócz 21 dni realizacji)? Bo jak nie to zamawiam chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi