marcintuchola Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- źle doczytałem to jest laserowa klawiatura ale z iphonem nigdy do czynienia nie miałem dlatego pytam od urodzenia mam nokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 http://images40.fotosik.pl/1776/2d02793affebe859.jpgja mam tego w ostatniej linii i nie bangla :/ Ja mam tego samego i smiga aż miło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Tymon może podpowiedz jak to ustawić żeby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 A spróbuj usunąć i zainstalować z app na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ok. Spróbuję ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- Udało się, Tymon wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 vario a nie próbowałeś tego wcześniej? Tyle pisania nie potrzebnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 myślałem, że problem był w kompatybilności forum, wyszukałmi a4-klub i wywalało, teraz po przeinstalowaniu wyszukało mi nasze forum ale jakoś inaczej i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 moze miales stara wersje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 z Itune'sa ściągnąłem kilka dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 I jak ten Tapatalk smiga, jest to cos warte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 śmiga i jest warte, wcześniej przeglądałem forum za pomocą Safari i było to zlekka męczące, teraz jest git, polecam, trochę wygląda jak GG ale przejrzyste jest i nie ma zawieszek ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- jak ktoś ma Iphone'a w T-mobile to za darmo jest Navigon Select, polecam do ściągnięcia z Itunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 szkoda, że żaden Tapatalk nie jest za darmo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ale aż tak drogi nie jest ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- App Store - TouchBB Lite zobacz czy to Ci ogarnie nasze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 vario a co z emotami gdzie to sie włącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 nie sprawdzałem jeszcze, ale pewnie robi się buźki tak na skróty, zaraz sprawdzę ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- ;( -) Sent from my Variophone ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- emoty widać w tapatalku ale jak wstawiłem to na forum w przeglądarce widać jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No dokładnie tylko to jest he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 szczerze, ja to zainstalowałem dla szybkiego przeglądania forum jak jestem po za dostępem do lapka i to się sprawdza, nie oczekiwałem nie wiadomo jak bardzo zaawansowanej edycji, i tak szybciej i lepiej niż przez Safari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Dokładnie szybko jest i jasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 nie wiem czy ktoś z was ma ale ja mam super aplikację do customizacji Iphone'a Pimp my screen fajny jest i co chwila nowe tapety są, teraz jest możliwość zrobienia zablokowanego ekranu z własnym napisem App Store - Pimp Your Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dzisiaj światowa premiera Iphone 5 i coś nic nie piszecie widzę http://m.gloswielkopolski.pl/p3m2c/artykul.html?synd=604097 iPhone 5 Live Coverage on Livestream http://www.makoweabc.pl/2012/09/nadgryzieni-live-z-premiery-iphone-5-relacja-video-na-zywo/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MakoweABC+%28Makowe+ABC%29 ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- http://imagazine.pl/2012/09/12/iphone-5-oficjalnie-zaprezentowany-wiekszy-ekran-lte-a6/#more-28132 Stało się ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi