Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ładna ale jak sie ma taką glebę to kółko wydaje sie małe raczej odwrotnie jak masz szczeline miedzy oponą a błotnikiem to koło sie wydaje małe:whistling: juz nie wspomne o zakładaniu szerokiej opony:whistling: na zywo jest genialna:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ładna ale jak sie ma taką glebę to kółko wydaje sie małe raczej odwrotnie jak masz szczeline miedzy oponą a błotnikiem to koło sie wydaje małe:whistling: juz nie wspomne o zakładaniu szerokiej opony:whistling: na zywo jest genialna:jerk: no co ty na foto wyglada jak 17 na niskim profilu, na zywo jest za***ista mialem przyjemnosc jechac za nia jak lecielismy na obwodnice robi gnoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zlot Audi A4 Klub Polska Ostrów Wielkopolski - YouTube jeeest dobrze z tyłu:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 z kogo to kamery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Andrzeja ryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Andrzeja ryja a jak?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ładna ale jak sie ma taką glebę to kółko wydaje sie małe raczej odwrotnie jak masz szczeline miedzy oponą a błotnikiem to koło sie wydaje małe:whistling: juz nie wspomne o zakładaniu szerokiej opony:whistling: na zywo jest genialna:jerk: no co ty na foto wyglada jak 17 na niskim profilu, na zywo jest za***ista mialem przyjemnosc jechac za nia jak lecielismy na obwodnice robi gnoj Nie no jest zaje**cie ale tylko tak wygląda na zdj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 dobrze wyszedł ten przód, kozak z tymi czarnymi kratkami i przegrudkami, na srebrnym robi to mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Miazga fuuura I klasa, do tego to jak wyglądała zaraz po zakupie, a teraz niszczy mi system :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sengoku Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie przepadam za srebrnymi ale ta ryje mi beret strasznie.Szacun,pasja to pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dobrze wyszedł ten przód, kozak z tymi czarnymi kratkami i przegrudkami, na srebrnym robi to mega robotę no ładnie jest, zolte halo musze oderwać. bedzie ladny clear ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dobrze wyszedł ten przód, kozak z tymi czarnymi kratkami i przegrudkami, na srebrnym robi to mega robotę no ładnie jest, zolte halo musze oderwać. bedzie ladny clear ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- dzięki panowie widze, że rogal Ci do łba nakładł co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dobrze wyszedł ten przód, kozak z tymi czarnymi kratkami i przegrudkami, na srebrnym robi to mega robotę no ładnie jest, zolte halo musze oderwać. bedzie ladny clear ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- dzięki panowie widze, że rogal Ci do łba nakładł co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ktoś chciał zdjęcie wydechu Taka sytuacja Lewa bardziej podjechana, niedługo trzeba będzie wymienić Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja chciałem na dniach zrobię podobnie . No ale auto nisko, niziutko bardzo fajnie. Niestety ja chyba tak nie opuszczę bo drogi u mnie takie ze bym swój zderzak esowy, miche i co tylko wyrwał. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wpadła czorna wykladzina, robi robotę Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 kurna tez bym taka przygarna bo moja gdzies tam jest lekko przetarta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kuba, to jaką miałeś wcześniej? myślałem że znaczna większość ma czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 U Ciebie to podłoga jeszcze dobrze wygląda:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kuba, to jaką miałeś wcześniej? myślałem że znaczna większość ma czarne szary odcien miała, zresztą widać po plastikach, ze nie są do konca czarne ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- U Ciebie to podłoga jeszcze dobrze wygląda:wink: mój stary co kawałek był poprzecierany ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- U Ciebie to podłoga jeszcze dobrze wygląda:wink: mój stary co kawałek był poprzecierany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi