Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czyli potem wkurzac się tylko na siebie:wink: chociaż z drugiej strony jak widze pod lakierem ryski po papierze a było "profi" malowane to mnie krew zalewa,może lepiej samemu ogarnąc co się da

racja, u mnie jak nadkola podszpachlowali to w tym miejscu widac papier a wyzej juz nic, niestety za profi robote sie wiecej placi

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

ja w komorze za dwa boki progi i przedni zderzak 2tys z materialem dalem a Ciebir czorny ile wyjdzie?

W tysiaku się zamkne, ale przygotowuje wszystko Sam, włącznie z oklejaniem, dlatego zdecydowałem się na malowanie całości :)

dobry uklad:wink:

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zobaczymy co wyjdzie, więkoszść tylko matuje, miałem może z 3 centki na ćwiartce które potraktowałem wzmocieniem ceramicznnym :grin: i na klapie coś tam się znalazło :wink: zobaczymy co z tego wyjdzie, szukam jeszcze czegoś ciekawego na dekory, jakies pomysły?

Opublikowano

Tak jak ja mam, srebrne alu szczotkowane ;)

Opublikowano

yda5asag.jpg

Wysłane japkiem kaja

Opublikowano

Zuch chopok - podpis też git!

Opublikowano
Zuch chopok - podpis też git!

:polew::decayed:

Opublikowano

ja ostatnio zacząłem czyścić swoją i zeszła mi cała farba z literek, no i PLka sie odkleja:kwasny:

bo te blachy są z amelinium a tego się nie pomaluje :facepalm:

ooo to to to!

Opublikowano

co do tłumika AWG koło mnie jest firma co je produkuję, mam do nich 8km podjadę i obadam co i jak ponoć na miejscu ceny super jak by ktoś był chętny to może grupówkę zrobimy :decayed: ponoć cześć idzie nawet do RMmotors :shock3:

boję się o dzwięk i chce dać 3 przeloty + końcowy mam nadzieje że będzie jak u Ciebie :grin:

Opublikowano
co do tłumika AWG koło mnie jest firma co je produkuję, mam do nich 8km podjadę i obadam co i jak ponoć na miejscu ceny super jak by ktoś był chętny to może grupówkę zrobimy :decayed: ponoć cześć idzie nawet do RMmotors :shock3:

boję się o dzwięk i chce dać 3 przeloty + końcowy mam nadzieje że będzie jak u Ciebie :grin:

mam dokładnie taki setup :wink:

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

ja ostatnio zacząłem czyścić swoją i zeszła mi cała farba z literek, no i PLka sie odkleja:kwasny:

no ja zamówiłem z agotablice.pl PL jest jakby namalowane

Opublikowano

A przelot na 2.5 cala by mi wystrugali? :decayed:

Opublikowano

Ty to nic k**wa nie myślisz mistrzu :decayed:

Opublikowano

Oj tam się czepiasz..

A tak serio to co nie tak? xD

Opublikowano

Stoi Ci 2,5 na placu na rozbiórke, gdzie masz w serii prawie 2,5 cala, tylko katy wy***ać (sam dasz rade), to Ty szukasz kogoś, żeby się spuścić na siłę z hajsu :grin:

Opublikowano

A ile jest w 1.8T w serii?

Katy są już rachu ciachu dawno wycięte :D

A poza tym skąd Ty wiesz, że mam 2,5? :decayed:

Opublikowano

Zapomniał, że na GG gadaly? :decayed: całość przełóż i już masz fi60 po całości. Ja jak kata wyjebywałem, to fi65 rure kupiłem półtora metra za 22 złocisze, dziękuję dobranoc, spawanie czteropak mnie kosztował.

Opublikowano

Oj tam się czepiasz..

Pewnie by dali rade bo oni nawet regenerują katalizatory i robią pod wymiar tłumiki. Firma to AWG Polonez - jak będe to dam znać bo sam potrzebuje 3ech.:decayed:

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

ile w v6 jest średnica ??

Opublikowano

Mówie przecież, w 2,5 masz fi60 rure, czyli prawie 2,4 cala... :whistling:

Opublikowano

Oj tam się czepiasz..

Pewnie by dali rade bo oni nawet regenerują katalizatory i robią pod wymiar tłumiki. Firma to AWG Polonez - jak będe to dam znać bo sam potrzebuje 3ech.:decayed:

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

ile w v6 jest średnica ??

w benyznie miałem 55mm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...