Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo taka jak moja :D sluszna decyzja bedziesz zadowolony :grin:

Opublikowano
  • Autor

Ooo taka jak moja :D sluszna decyzja bedziesz zadowolony :grin:

Już prawie miałem BRD, ale w ostatniej chwili Krzysiek uchronił mnie od tego ścierwa, oferując swoją GTB :banan:

Opublikowano

Noi dobrze zrobil, co do gratow potrzebnych wypisalem wszystko w watku o montażu, dolot do filtra mozesz zrobic modyfikujac swoj obecny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

suszarka juz na pokladzie czy obijasz sie? :D

Opublikowano
  • Autor

juz od ponad tygodnia w aucie. Wczoraj na suszarce zrobione 2200km na jeden strzał w ok 22godz. W tym momencie nie wystrojone to jeszcze jest. Auto wstaje od ok 2500tys, kopci :) Jak narazie jedzie slabiej niz z GT1749, wg, tego co pokazuje wskaźnik doładowania, na tym programie, ECU jest w stanie napompwać GTB tylko do 1,1 bar, wiecej nie da rady.

Jeszcze zeby nie bylo tak kolorowo pod koniec trasy ok. 15km od domu rozjebałem prawie nowego nankanga :facepalm: Teraz zostawiam auto w Polsce i do wiosny bedzie stało. Gdy wroce zabieram sie do roboty ;)

Opublikowano

powiedz gdzie stoi to sie nim zajme :whistling::D

Opublikowano

Nie leciałeś wczoraj w okolicy godziny 15/16 z dziewuchą w DE w strone PL? Przed gorlitz mijała mnie właśnie taka jak Twoja z IC w zderzaku, z ramkami klubowymi i pakietem zima/stal jak dobrze widziałem... :wink:

Opublikowano
  • Autor

Lecialem przez Gorlitz wczoraj w tych godzinach,ale z kumplem i u mnie lato,w tym roku zimy nie bedzie, jedynie na przód wleciało kompletne 1ba,bo kilka dni przed wyjazdem pękł mi weitec i musiałem na szybko cos ze szrotu wytargac :/

powiedz gdzie stoi to sie nim zajme :whistling::D

Bieszczady :decayed: duuużo jeszcze trzeba zrobić, końca nie widać :whistling:

Edytowane przez radimm

Opublikowano

To widocznie za szybko jechałeś i dobrze nie zobaczyłem :decayed: Byłem ponad 30 godzin bez snu i miałem 1300km za sobą w aucie... :decayed: Dziwiłem się dlaczego przód taka koza :P
Wyprzedzałeś mnie - srebrny sedan B5 ;) na czarnej stali...
Wiedziałem, że ktoś z klubu bo miałeś ramki forumowe :) No i z przodu FMIC mi się rzucił w oczy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

To widocznie za szybko jechałeś i dobrze nie zobaczyłem :decayed: Byłem ponad 30 godzin bez snu i miałem 1300km za sobą w aucie... :decayed: Dziwiłem się dlaczego przód taka koza :P

Wyprzedzałeś mnie - srebrny sedan B5 ;) na czarnej stali...

Wiedziałem, że ktoś z klubu bo miałeś ramki forumowe :) No i z przodu FMIC mi się rzucił w oczy :naughty:

niestety miałem dwie opcje, albo drugą sprężyne uciąć o zwój :facepalm: albo czegoś szukać na szybko, było tylko 1ba, także motorówka pełną gebą :decayed: jeden tylko plus taki tego że pierwszy raz wjechałem na prom bez kombinowania :grin: na wiosnę pewnie wleci gwint

W Gorlitz to już miałem 1630km drogi za sobą i jeszcze ok 600 przede mną, także już czułem się jak w domu. Patrzyłem po drodze na A4 czy jakiejś klubowej nie mijam, ale gdzieś mi musiałeś umknąć :)

Opublikowano

Kiedy będziesz w Krakowie ?

Opublikowano
  • Autor

Jutro będę, ale jade busem, przeskakuje tylko z Inwalidów na EMpeka i zasuwam na Balice, bo o 17 lot do Liverpoolu.

A tak żeby być dłużej to pewnie na wiosna/lato bo zastanawiam się czy na stałe kotwicy w Krk nie zarzucić ;)

Opublikowano

Jutro będę, ale jade busem, przeskakuje tylko z Inwalidów na EMpeka i zasuwam na Balice, bo o 17 lot do Liverpoolu.

A tak żeby być dłużej to pewnie na wiosna/lato bo zastanawiam się czy na stałe kotwicy w Krk nie zarzucić ;)

Wracaj, wracaj ;-)

Naciapane z bagaznika ...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

DSCF5228.jpg

Będzie gnojowóz na full sztycy :grin:

Opublikowano

W ile ps celujesz? gdzie ten zderzak co?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Slawku ile korby pozwolą ;) a tak poważnie to myślę że + - 200KM

Co do zderzaka to od grudnia nie widziałem samochodu, wracam za tydzień i zaczynam wszystko ogarniac. Ale zderzak z przodu pewnie wleci dopiero na przyszły rok. W tym roku priorytet to to wszystko wystroic i pewnie ogarne tylny zderzak bo leży już prawie dwa lata w piwnicy :)

W końcu po długiej przerwie jakiś progresarrow-10x10.png przy aucie:

P6230603.jpg

P6230612.jpg
P6230609.jpg
P6230620.jpg
czas umówić się na korektę :naughty:
aaaaa i po dwóch latach, zebrałem się za zderzak
P6230606.jpg
na dniach pójdzie do farby :)

IMG_20150624_110232583.jpg

Kolejne graty :) amory pójdą do regeneracji, sprężyny do odświeżenia i na przyszły sezon będzie jak znalazł ;)

Opublikowano

Ooo taki jak mój chyba ;-) Też na poli nakrętkach ?

Opublikowano
  • Autor

Takie fioletowe kW, także pewnie to samo :) a przed wczoraj tymczasowo wrzucilem eibachy na przód i jestem mile zaskoczony tymi sprężynami

A tu dalsze dzisiejsze rezanko

IMG_20150624_132031738.jpg

Opublikowano

:-)

Naciapane z bagażnika...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Piątkowa wizyta u Gregora10 :)

wykres.png

Na chwilę obecną ograniczyło nas... sprzęgło. Jak je ogarnę, Grzesiek jeszcze poczaruje przy ECU :wink:

A co do wizyty to jestem mega zadowolony - Grzesiek - człowiek klasa, podejście, wiedza, zaangażowanie - po prostu MISTRZ!

Co do auta - szał pyty, w porównianiu do poprzedniego setup'u to fruwa :banan:

Edytowane przez radimm