Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:grin::thumbup1:
Opublikowano

Grill wiele robi :thumbup:

Opublikowano

wreszcie:oklasky:

Opublikowano
  • Autor
wreszcie:oklasky:

:wink:

w planach był grill z rs'a, ale chyba docelowo zostanie eskowy :decayed:

Opublikowano

hehe, Junior w pakowaniu grilli to masz LEVEL: MASTER :decayed::thumbup1:

hehehe, zawsze grubo pakuję paczki :decayed: co by kurier nie uszkodził :wink: btw, to jest to czego brakowało w tym froncie wg mnie. Jeeeest kulturnie :thumbup1:

Opublikowano

Dla mnie całość mega, ale brakuje mi gleby :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Duds :hi:

ja właśnie przechodzę pod tym względem kryzys, bo auto służy do zpierdzielania, bez obaw że walne michą prawie wszędzie, choć i tak czasem się zdarzy. Opuściłbym go max 1,5-2cm niżej niż jest teraz i się tak zastanawiam czy dla tego centymetra jest sens gwint pakować :decayed: choć zapewne i tak wpadnie na przyszły sezon :whistling::wink:

Opublikowano

Dzięki Duds :hi:

ja właśnie przechodzę pod tym względem kryzys, bo auto służy do zpierdzielania, bez obaw że walne michą prawie wszędzie, choć i tak czasem się zdarzy. Opuściłbym go max 1,5-2cm niżej niż jest teraz i się tak zastanawiam czy dla tego centymetra jest sens gwint pakować :decayed: choć zapewne i tak wpadnie na przyszły sezon :whistling::wink:

O to chodzi, nic już nie ruszaj. :thumbup1:

Teraz już wyglada prawie jak mój, tylko ja mam koła 2 cale mniej ze wzgledów jak powyzej. :wink:

Opublikowano

I tak wpadnie, ja to wiem :decayed: Na gwincie będzie stabilniej, a też jakieś mega gleby nie trzeba robić. Ja mam 59cm i zapierdalam :grin:

Opublikowano

aira pakuj i po problemie :decayed:

Opublikowano
aira pakuj i po problemie :decayed:

Pacz go, tyro taki kozak, bo ładuje :decayed: Sam chętnie bym sobie założył, bo masakra :cry:

Opublikowano
  • Autor

hehe, nie no aira to w tym aucie napewno nie będzie :decayed:

Opublikowano

to ja myslalem ze masz gwinta, gril na plus:wink:

Opublikowano
  • Autor
to ja myslalem ze masz gwinta, gril na plus:wink:

nie nie, sprężyny Weiteca jedynie :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

siadło ci równo wszędzie ? mi tył z lewej strony jakby 1cm wyżej stoi niż tył z prawej i sobie kminie czy to nie rezerwa jak pelny bak zaleje czy cus .... albo cos zle złożyłem

na 18 ile masz miedzy oponą a nadkolem? tył chyba ci lepiej usiadł niż przod ... cieżko stwierdzić bo natrzepałeś fikusne foty... tak typowo z profila masz jakies ?

Opublikowano
  • Autor
siadło ci równo wszędzie ? mi tył z lewej strony jakby 1cm wyżej stoi niż tył z prawej i sobie kminie czy to nie rezerwa jak pelny bak zaleje czy cus .... albo cos zle złożyłem

na 18 ile masz miedzy oponą a nadkolem? tył chyba ci lepiej usiadł niż przod ... cieżko stwierdzić bo natrzepałeś fikusne foty... tak typowo z profila masz jakies ?

Mi siadł równo :wink: Tył może wydawać się niżej troszkę, ale jak mierzyłem, to w rzeczywistości był odrobinę wyżej od przodu. Nie mierzyłem na 18' ile od nadkola do ziemi, ale na 17' było - przód: 62,5, tył 63,5. Poszukam czegoś z profila to wrzucę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gdzieś zderzakiem zarwał? Pooglądałem wczoraj z bliska AFN'a te felgi robią wielkie wrażenie aż sam mam chęci na 18'