Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
18? 19? :decayed:

18' :decayed: 19' dla mnie za duże :wink:

Opublikowano

Jak auto się sprzeda bez felg to moje RSy będą na sell:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Jak auto się sprzeda bez felg to moje RSy będą na sell:naughty:
Duds: RS - jestem na tak :) takze jak cos daj znac ;)
Opublikowano
18? 19? :decayed:

18' :decayed: 19' dla mnie za duże :wink:

ja miałem przez chwilę 18 rs6, zrezygnowałem, bo na 1BE to aż plomby trzeszczały, i za dużo studzienek trzebabyło omijać,., 19 to już hardcore jak dla mnie, aczkolwiek do lansu jak najbardziej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

postaram się wrzucić wieczorem bo szczerze mówiąc auto tak ujebane że nawet zdjęć im nie robiłem :decayed:

Opublikowano
postaram się wrzucić wieczorem bo szczerze mówiąc auto tak ujebane że nawet zdjęć im nie robiłem :decayed:

znam ten ból :facepalm: ostatnie foty auta mam ze stycznia, po zabiegach pod maską, a poprzednie chyba z końca września 2012 :grin:

Opublikowano
  • Autor

p2030842.jpg

p2030845.jpg

moim kompaktowym aparatem na dzień dzisiejszy nic lepszego nie zrobie, pstrykne coś jutro na zewnątrz jak będzie lepsze światło :decayed:

Opublikowano

eee no bajerka jest :decayed: byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
eee no bajerka jest :decayed: byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? :decayed:

wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop :decayed: no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy bez trudu się domyślą bo miga :decayed: a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty :wink:

Opublikowano

wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop :decayed: no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy beztrudu się domyślą bo miga :decayed: a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty :wink:

skoro tak mówisz to chyba całe u siebie okleję, bo sam wsteczny oklejony folią nie będzie prezentował się dobrze. A skoro kierunek świeci chociaż trochę na pomarańczowo to luzik :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop :decayed: no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy beztrudu się domyślą bo miga :decayed: a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty :wink:

skoro tak mówisz to chyba całe u siebie okleję, bo sam wsteczny oklejony folią nie będzie prezentował się dobrze. A skoro kierunek świeci chociaż trochę na pomarańczowo to luzik :decayed:

nazwałbym to czerwoną pomarańczą :decayed:

Opublikowano

Radim dobra fura :good:

Opublikowano
  • Autor
Radim dobra fura :good:

:hi:

robim co możem :decayed:

---------- Post dopisany 15-02-2013 at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 17:42 ----------

są lepsze zdjęcia :wink:

tyll3.jpg

tyll2.jpg

tyll1.jpg

Opublikowano

ale to całe okleiłeś na czerwono czy sam wsteczny?

Opublikowano
  • Autor
ale to całe okleiłeś na czerwono czy sam wsteczny?
Wsteczny + kierunkowskaz ;)
Opublikowano

Pięknie te lampy wyglądaja :wink: a jakby je cale okleic w jednym kawałku na czerwono to bedzie za czerwono? :decayed:

Opublikowano
przecież są już całe czerwone :grin:

to ja wiem, tylko Radek napisal że oklejał kierunek z wstecznym tylko :wink:

chodziło mi żeby położyć folię w jednym kawalku, ale nie wytrzymałem i dziś swoje prysnąłem sprayem :wink:

Opublikowano
przecież są już całe czerwone :grin:

to ja wiem, tylko Radek napisal że oklejał kierunek z wstecznym tylko :wink:

chodziło mi żeby położyć folię w jednym kawalku, ale nie wytrzymałem i dziś swoje prysnąłem sprayem :wink:

ja najpierw okleje sam wteczny, jak będzie maniana bardzo to okleje całe folią :decayed: