Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Albo iść od razu w 321 z poliftowej eski jak już trzeba będzie zmieniać kółka tak ,czy tak :wink:

Polecam....jedna robota ,a efekt odczuwalny faktycznie :good:

pewnie skończy się na 312, ceny tarcz 321 napewno dużo bardziej szarpałyby mój portfel:decayed: ale póki co jest zima, jest felga 15' tarcza 288 musi wystarczyć :wink:

Opublikowano

Wbrew pozorom ceny tarcz 312 to nie jest jakiś kosmos a hamowanie duuużo lepsze.

Opublikowano

ładnie to wygląda...ile Ciebie wyniosły (wtryski, turbo , fmic i strojenie ) w sumie

Opublikowano
  • Autor
ładnie to wygląda...ile Ciebie wyniosły (wtryski, turbo , fmic i strojenie ) w sumie

ciężko mi teraz powiedzieć dokładnie, ale w okolicach tego co Kowi wrzucił w tym temacie http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-tdi-podniesie-mocy-1-9-vp-pd-koszty-czesci-efekty-218213/ w Etap 2.1, może trochę mniej bo taniej miałem korekte i kupiłem wtryski od kolegi Armistead'a, oraz sprzedałem swoje turbo z afna i wtryski bo były w fajnym stanie, więc jakiś grosz się zwrócił :wink:

Opublikowano

ile tam masz ps 142 jak dobrze widze na foto?

Opublikowano
  • Autor

po programie było 142, teraz 158 i mało nadal :decayed: trzeba powoli szukać pompy 11'tki żeby na wiosnę coś się uźrebiło jeszcze w stadninie :grin:

Opublikowano

i chlodniczke oleju? Ja na samym sofcie prawie to samo wydarlem:wink:

Opublikowano
  • Autor

narazie o chłodnicze nie myśle, może kiedyś wpadnie, zobaczymy. Masz podobnie po sofcie samym, ale porównaj nasze przebiegi Nm i KM po za tym ty masz PD, to troche inna rozmowa :wink:

Opublikowano

Nm mam malo na zyczenie:decayed: ale jak mowisz PD to inna rozmowa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Doszły kolejne puzzle :decayed:

halo2t.jpg

Muszę dokupić jeszcze ramkę halogenu od strony pasażera (gdyby ktoś takową posiadał pisać :wink:) i szykuje się rzeźbienie

halo1l.jpg

:kox:

Opublikowano

Halo USA dorwałeś czy to jakaś przeróbka:naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie nie Kowi, to zwykłe halusy z polifta, ramka do rzeźbienia jest, na zdjęciu tylko tak wygląda, a tak to trzeba szpachlować :wink:

---------- Post dopisany 16-11-2012 at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2012 at 23:03 ----------

już od dłuższego czasu ten mod był w planie, ale nigdy nie było czasu, aż do dzisiaj :decayed:

usa2j.jpg

usa1d.jpg

narazie lampeczki sobie grzecznie schną, a jutro wlecą na swoje miejsce.

mod zrobiony, ale com się dzisiaj o kurw*wał to moje :decayed:

Podziękowania za pomoc dla kolegi michal_s87 :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

hehe Polonia amerykańska z Chicago :decayed:

mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda się dorzeźbić halogeny oklejone żółtą folią i tym modem zakończe rzeźbienie na 2012 :wink:

Opublikowano
nie nie Kowi, to zwykłe halusy z polifta, ramka do rzeźbienia jest, na zdjęciu tylko tak wygląda, a tak to trzeba szpachlować :wink:

---------- Post dopisany 16-11-2012 at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2012 at 23:03 ----------

już od dłuższego czasu ten mod był w planie, ale nigdy nie było czasu, aż do dzisiaj :decayed:

http://imageshack.us/a/img22/423/usa2j.jpg

http://imageshack.us/a/img826/5663/usa1d.jpg

narazie lampeczki sobie grzecznie schną, a jutro wlecą na swoje miejsce.

mod zrobiony, ale com się dzisiaj o kurw*wał to moje :decayed:

Podziękowania za pomoc dla kolegi michal_s87 :thumbup1:

Ładnie teraz te lampy się zgrają z kierunkami US :decayed: Będzie pomarańczowo po całości :wink:

Opublikowano
  • Autor

tak to wygląda na aucie

usaa3.jpg

usaa2.jpg

usaa1.jpg

:wink:

Opublikowano

najs US:wink: coraz wiecej ich sie pojawia na forum, u mnie tez za niedlugo zawitaja:naughty:

Opublikowano
  • Autor

akcja halogen ruszyła :decayed:

ram1sy.jpg

hal1y.jpg

jeszcze troche przyszpachlować psiknąć farbą i podciągnąć instalację niżej (wcześniej miałem BOSCHE z halogenami w lampach) i będzie gitara :decayed:

Opublikowano

Rób fotostory:decayed: Zrobisz jeszcze przede mną, a kiedy ja się za to brałem:grin::grin: