Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

radimm był jakiś problem z założeniem halo z polifta do przedlifta ? kratki idealnie pasują czy trzeba coś przycinać ?

Opublikowano

Piękna furka, robiona z gustem i smakiem. czyt. --> kolejny uzależniony :wink:. Ja niebawem całą wypłatę wpakuje w auto :D. Szkoda że trawa jeszcze nie zielona, jest taka pożywna...

Opublikowano
  • Autor
radimm był jakiś problem z założeniem halo z polifta do przedlifta ? kratki idealnie pasują czy trzeba coś przycinać ?

ramki halogenów są trochę wyższe niż kratka z przedlifta i trzeba podciąć trochę je, ale ogólnie sprawa łatwa i nie wymagająca specjalistycznych narzędzi. Kilka przymiarek, popołudnie wolnego czasu i gotowe :wink:

Piękna furka, robiona z gustem i smakiem. czyt. --> kolejny uzależniony :wink:. Ja niebawem całą wypłatę wpakuje w auto :D. Szkoda że trawa jeszcze nie zielona, jest taka pożywna...

Tommy, dzięki, miło słyszeć:wink::hi: no wiosna przydałaby się po teraz modznie stoi bo trochę zimno, a dwa że koło zimowe całkowicie niewyjściowe :grin:

Opublikowano

US'y robią robote, do dziś załuje, ze jak robiłem bixy, nie dałem wyrezać usów :facepalm:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

rozdupcył mi system:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
US'y robią robote, do dziś załuje, ze jak robiłem bixy, nie dałem wyrezać usów :facepalm:

przecież to folia, to sobie możesz dokleić jak radimm

Opublikowano

Zrobilbys jaka sesje na zaporze :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Zrobilbys jaka sesje na zaporze :decayed:

kutwa myślałem o tym, teraz martwy sezon, to na szybko można byłoby wskoczyć pstryknąć kilka zdjęć, zanim przyjechałaby policja, ale słupek na kłódke postawiony tam jest i nie wjedzie :decayed:

Opublikowano

Te US'y od środka kleiłeś ? :eusathink:

Opublikowano

Od strony wesolego na dol nie zjedziesz na jakas sesje, czy tez zamkniete?

Opublikowano
  • Autor
Te US'y od środka kleiłeś ? :eusathink:

tak jest, folia klejona od środka :wink:

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------

Od strony wesolego na dol nie zjedziesz na jakas sesje, czy tez zamkniete?

a od tamtej strony to szczerze mówiąc nie wiem :eusathink: ale pewnie coś też tam postawili (nie wiem czy tam przypadkiem nie ma bramki) żeby autami czuby nie wjeżdzały na zapore :decayed:

Opublikowano

To zostal Polanczyk przy brzegu :decayed:

Opublikowano
nie mogę się doczekać jakiejś odwilży żeby porządnie zmyć ten syf z auta:rolleyes:

a ja wiosny, mam już dosyć tej zimy - zimo -> wypier.....j:decayed:

Opublikowano
  • Autor

To zostal Polanczyk przy brzegu :decayed:

dscf2757x.jpg

najniższy stan jeziora Solińskiego jaki pamiętam przez całe moje życie :decayed: tam gdzie stoi samochód to przy normalnych warunkach jakieś 50m od brzegu w głąb jeziora by było :wink:

nie mogę się doczekać jakiejś odwilży żeby porządnie zmyć ten syf z auta:rolleyes:

a ja wiosny, mam już dosyć tej zimy - zimo -> wypier.....j:decayed:

:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

masakryczne jest to czekanie na sezon, jeszcze jak teraz tak śnieg napier :rant: jedyny plus to że graty można pozbierać :grin:

Opublikowano
  • Autor
masakryczne jest to czekanie na sezon, jeszcze jak teraz tak śnieg napier :rant: jedyny plus to że graty można pozbierać :grin:

jest jeszcze jeden plus... można poślizgać się trochę na rękawie :naughty:

Opublikowano

jest jeszcze jeden plus... można poślizgać się trochę na rękawie :naughty:

heheh dokładnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no i po miłym i udanym wspólnym sezonie, moje pancerne 17'tki dziś zmieniły właściciela

pc110722.jpg

nadal będą jezdzić na A4 B5, kto wie może ich nowy właściciel pojawi się u nas na forum :wink:

...a tym czasem czas zacząć szukać czegoś większego :naughty: