Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja mam oklejone jednym kawałkiem wsteczny i kierunkowskaz, oklejenie całej lampy to może być nie głupi pomysł :wink: niestety posiadałem tylko jeden arkusz folii więc mi nie wystarczyłoby na dwie całe lampy, ale i tak spoko jest. Nawet lampa przedliftowa może fajnie wyglądać :banan::decayed:

Opublikowano

z calego forum wlasnie ta A4 najbardziej przypadla mi do gustu. nie ukrywam ze bede tu zagladal i czasem cos podpatrze moze :wink:

Opublikowano
  • Autor
z calego forum wlasnie ta A4 najbardziej przypadla mi do gustu. nie ukrywam ze bede tu zagladal i czasem cos podpatrze moze :wink:

hehe dzięki dzięki, ale na naszym forum są tak wypieszczone B5 że moja przy nich nie wygląda :decayed:

Opublikowano
  • Autor

taśma malarska na szybke i ogień :wink: tylko oklej sobie starannie, żebyś potem przy odrywaniu nie zerwał farby z gajgerka

Opublikowano
taśma malarska na szybke i ogień :wink: tylko oklej sobie starannie, żebyś potem przy odrywaniu nie zerwał farby z gajgerka

dzięki :hi:armistead mi pisał, że ściągnął jakoś tą ramkę z gajera i oddzielnie pomalował, jak nie uda mi się ściągnąć to zrobię tak jak mówisz :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzięki :hi:armistead mi pisał, że ściągnął jakoś tą ramkę z gajera i oddzielnie pomalował, jak nie uda mi się ściągnąć to zrobię tak jak mówisz :hi:

ja też przymierzam się to rozebrania tego, bo z chęcia zmieniłbym podświetlenie na całkowicie czerwone, bo lepiej będzie pasowało do podświetlenia licznika przedliftowego, tylko jak zwykle ni ma czasu :kwasny:

Opublikowano

dokładnie to samo robię, bo mam wszystko na czerwono tylko gajer wali po oczach bielą :facepalm: jak uda mi się rozebrać ramkę to szybkę okleję tą czerwoną folią, którą oklejam lampy :wink:

Opublikowano
  • Autor

tylko tak się zastanawiam, czy jak okleisz czerwoną folią szybkę, nie będzie słabo to wyglądało bez podświetlenia w ciągu dnia :eusathink: widziałem gdzieś zdjęcia takich gajgerkow z czerwonym podswietleniem, więc musi się dać do tego dobrać :wink:

Opublikowano
tylko tak się zastanawiam, czy jak okleisz czerwoną folią szybkę, nie będzie słabo to wyglądało bez podświetlenia w ciągu dnia :eusathink: widziałem gdzieś zdjęcia takich gajgerkow z czerwonym podswietleniem, więc musi się dać do tego dobrać :wink:

też się nad tym zastanawiam. z folią taki komfort że można zerwać :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to zdjęcie co junior wkleił to mój gajger chyba z godzinę się męczyłem żeby dokładnie zakleić mi sie wydaje że to wina taśmy :facepalm:

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

a co do zdjęcia ramki gaugana sam jestem ciekaw więc jak ktoś coś wie to pisać bo ciepło się robi i trzeba by to ogarnąć

Opublikowano

ramke dipem i z licznika sie zerwie co nie trzeba:wink:

Opublikowano
  • Autor
ramke dipem i z licznika sie zerwie co nie trzeba:wink:

można by było depem spróbować, potem przy brzegach odcinać farbe i ściągać :decayed:

a ja woczraj kupiłem oponki na lato, wprawdzie szukałem 215, ale ciężko coś używanego w fajnych pieniądzach i stanie trafić, więc wlecą 225/40/18

Pierelli P Zero Nero

p2240854.jpg

Opublikowano

Weeeź, nawet opony masz takie same:facepalm:

a tak na poważnie to gratuluje zakupu - najlepsze opony jakie miałem:naughty::kox:

Zresztą Porsche montuje takie seryjnie a to mówi samo za siebie.

Opublikowano
  • Autor
Weeeź, nawet opony masz takie same :facepalm:

a tak na poważnie to gratuluje zakupu - najlepsze opony jakie miałem:naughty::kox:

Zresztą Porsche montuje takie seryjnie a to mówi samo za siebie.

hehe, faktycznie zaczyna robić się niebezpiecznie podobnie :grin:

Opublikowano

Mialem takie oponki tylko 17 ktore mialy 10 lat, stan za***isty ich byl, sprzedalem od reki:wink:

Opublikowano
  • Autor

czas wprowadzić trochę symetrii :decayed:

lusterkoprawe.jpg

dziś przyszło prawe duże lusterko z angola, do tego w kolorze i prawie darmo :decayed:

Już wiem co będę robił w sobotę :grin:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor
Montuj montuj i foto:D:wink:

wczoraj założone :wink: fotki jak umyje auto, bo syf i kiła teraz jest :thumbdown:

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2013 at 16:32 ----------

Pierwsze zdjęcie w sezonie 2013 :decayed:

72284478.jpg

reszta niebawem

Opublikowano
Montuj montuj i foto:D:wink:

wczoraj założone :wink: fotki jak umyje auto, bo syf i kiła teraz jest :thumbdown:

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2013 at 16:32 ----------

Pierwsze zdjęcie w sezonie 2013 :decayed:

http://imageshack.us/a/img94/3913/72284478.jpg

reszta niebawem

Dałbym boczne kierunki w kolor boku US. Jak lampy EU, to kierunek boczny biały, jak US, to w kolorze.