Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja od 3 lat mam spalone postoje:grin: jak bede tam kiedys grzebał to wsadzam normalne żółte:wink:

Opublikowano
  • Autor

mi jak te się spalą, to też chyba wracam do żółtych, bo nie podoba mi się jak to wygląda w ciągu dnia, dwa takie jaksrawe punkty z doopy :decayed:

---------- Post dopisany 04-10-2012 at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany 28-09-2012 at 14:31 ----------

wczoraj Kurieros przyniósł zestawik sprzęgła z modelu awx, skończą się w końcu problemy ze ślizganiem :decayed:

luk1.jpg

luk2x.jpg

Opublikowano

Mi nawet nowy AWX potrafi sliznac przy max niutonie czyli ok 2,5 tys obrotow. :wink:

Opublikowano
Mi nawet nowy AWX potrafi sliznac przy max niutonie czyli ok 2,5 tys obrotow. :wink:

to co Ty masz, u mnie wiecej mocy do tego Q i nowy AWX nawet nie jęknie:wink:

Opublikowano
  • Autor

Danielom a masz zapisane numery tarczy i docisku, albo całego zestawu? Bo tych zestawów do AWX'a jest dużo i może faktycznie różnią się od siebie :eusathink:

Opublikowano

to co Ty masz, u mnie wiecej mocy do tego Q i nowy AWX nawet nie jęknie:wink:

Trudno powiedziec bo w sumie na prostej sie to nigdy nie zdarzylo tylko na wyjsciu z luku wiec moze faktycznie opony sie slizgaja :eusathink:

Danielom a masz zapisane numery tarczy i docisku, albo całego zestawu? Bo tych zestawów do AWX'a jest dużo i może faktycznie różnią się od siebie :eusathink:

Mam pudla w garazu bo dwumas tez zmienialem. Zestaw Luka.

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

SPRZĘGŁO LUK AUDI A4 A6 VW PASSAT 1.9 TDI AWX (2689013671) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KOŁO DWUMASOWE LUK AUDI A4 A6 VW PASSAT 1.9 TDI (2689026007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

p9300494kopia.jpg

z młodszą siostrą :decayed:

41534469.jpg

---------- Post dopisany 13-10-2012 at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany 12-10-2012 at 13:17 ----------

Z okazji uporania się z przedostawaniem wody pod nogi kierowcy, :a4fan: dostało porządne mycie :decayed:

now1xd.jpg

now2.jpg

now3.jpg

szkoda tylko, że za dwa dni znów będzie ujepanye :song:

Opublikowano

fmic teraz wkladales czy juz miales?

Opublikowano
  • Autor

fmic' jakoś maj/czerwiec, dokładnej daty nie pamiętam, ale już jest ze mną chwile :decayed:

Opublikowano

a to nie doczytalem pewno:decayed:

Opublikowano
  • Autor

zrobiłem porządek w pierwszym poście (nie ma to jak wolna sobota:decayed:)

Opublikowano

Kolego ładnie to US:slina: wygląda życze bezawaryjności

Opublikowano

fajne mody jak najbardziej na PLUS, zerknij w ten watek:

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a6-c5-avg-srebrny-klekot-a6-c5-avant-1-9-tdi-avg-247461/

z kumplem modzilismy a6 AVG, zobacz co wyszło, mam nadzieję że FMIC ci się spodoba, tylko że tam jest wiecej miejsca:, zerknij też w mój wątek, też mam film jak moje jedzie, link w podpisie,.

pozdrawiam

Opublikowano

fajna moc autka :) pewnie łądnie gniecie w fotelik :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chwilowo nie gniecie, bo sprzęgło nie daje rady, ale za tydzień będzie wymienione :wink:

---------- Post dopisany 28-10-2012 at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2012 at 11:35 ----------

sprzęgło AWX na pokładzie :decayed: wleciało też szczelne serwo, przy okazji końcówka drążka, osłona przegubu, oraz kolcki do przodu. Ustawiona też została zbierzność. Teraz walcze ze ściagająca się opaską z IC :kwasny: No i żeby nie było tak pieknie i kolorowo, wpadł setup zimowy, biednie wygląda na tych 15', jedyny + to podniósł się komfort :decayed:

23857193.jpg

60629425.jpg

70683791.jpg

18458656.jpg

11247763.jpg

Opublikowano

ciekawie zmodzony klekot :thumbup1:

Opublikowano
ciekawie zmodzony klekot :thumbup1:

dobry klekot nie jest zły, Arturze :decayed:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ----------

kolego Radimm, skoro masz 15'' to musisz na wiosnę 312 rzezać, graty coraz tańsze i bardziej dostepne,.:wink:

Opublikowano

Dokładnie ...hebelki ciut lepsze zawsze mile widziane :wink:

Opublikowano
  • Autor

no myśle myśle o 312'tkach :decayed: , ale to musiałbym setup zimowy zmienic na 16' bo na 15' nie wejdą :wink:

Opublikowano

Albo iść od razu w 321 z poliftowej eski jak już trzeba będzie zmieniać kółka tak ,czy tak :wink:

Polecam....jedna robota ,a efekt odczuwalny faktycznie :good: