Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idziesz jak zły:kox: FMIC przy dobrych wiatrach dzień roboty:naughty:

Opublikowano
idziesz jak zły:kox:

co prawda, to prawda :good:

Mam nadzieję, że u mnie z modami również dobrze pójdzie :decayed:

Fura kox :kox:

Opublikowano
  • Autor

dzieki Panowie za dobre słowo :wink: Duzo roboty jeszcze przede mną, ale małymi krokami staram się ogrnąć temat :decayed: W końcu to moja pasja :banan:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ----------

Udało mi się znaleźć chwilę czasu i przy pomocy brata ogarnęliśmy lampiszony :kox: zdjęcia bardzo słabej jakości, ale w tych warunkach nic lepszego nie chciało wyjść :wink:

39629966.th.jpg49601788.th.jpg75675754.th.jpg

52841457.jpg

Opublikowano

no lampki eleganckie..tak samo sie bawiłem jakies 3 miesiace temu z błotnikami;P

Opublikowano

Jeszcze halo wyrezaj i będzie kox :kox:

Ja też będę rezał wkrótce.

A teraz właśnie chcę dać grill w mat, ale mam już mieszane uczucia. Mam też grill poliftowy i nie wiem co robić. A może dać polifta w mat? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

A teraz właśnie chcę dać grill w mat, ale mam już mieszane uczucia. Mam też grill poliftowy i nie wiem co robić. A może dać polifta w mat? :eusathink:

halogeny w zderzaku są w planach :decayed: ale najpierw fmic, potem się oceni jak tam sytuacja w zderzaku wygląda i będziemy działać :wink:

Skoro masz poliftowego grila, to w czarny mat go i na auto - ja bym tak zrobił :wink:

Opublikowano

daj przedlifta w mat, zobaczysz jak bedzie wygladac i z trwaloscia :P a jak sie nie spodoba zakladaj lifta :) ja u siebie pomalowalem ramke i juz odpryski od kamyczkow :P musze bardziej przy nim posiedziec :D

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

daj przedlifta w mat, zobaczysz jak bedzie wygladac i z trwaloscia :P a jak sie nie spodoba zakladaj lifta :) ja u siebie pomalowalem ramke i juz odpryski od kamyczkow :P musze bardziej przy nim posiedziec :D

PS. lampy robia robote ! :D jak u siebie zmienilem nie moglem sie napatrzyc ile moze dac lampa do wygladu :)

Opublikowano
  • Autor

Zabrałem się dzisiaj za kominki, do końca nie jestem zadowolony z efektu, bo przy wylotach były dość głębokie wżery, których nie udało mi się całkowicie spolerować... no ale i tak jest lepiej niż było. W przyszłości pewnie je obetnę i wpadną jakieś proste ładne końcówki

Przed:

dscf3250s.jpg

Po:

dscf3257r.jpg

Opublikowano

Jest ok:wink: Z daleka i tak robi robotę:decayed: U mnie też było ciężko..

Szlifierą i kamieniem jechałem:polew:

Kupuj lampy liftowe na tył :decayed: Mnie taki zabieg kosztował 50 zł:kox:

Opublikowano
  • Autor

ja dziada tez kamieniem potraktowalem, ale musialbym chyba rure na wylot przeszlifowac :decayed:

lampki z tyłu jakos bardziej jak narazie podobaja mi sie do mojego koloru przedliftowe, wiec nie planuje zmiany na polifty :wink:

Opublikowano

Ee:decayed: Polifty robią robotę :kox:

Opublikowano

LZ9U jedyny słuszny kolor :wink:

wnetrze calkiem odmienne od mojego mimo ze drewno te same

Opublikowano

Też mam takie felgi, jakie dystanse dawałeś? mam 205/50 z przodu bez dystansu, 225/45 tył z dystansem 20mm i jakoś to wygląda :wink: tylko że tylne opony ostatni sezon pojeżdżą. Aha, mam -35mm i tył tak mi tarło amora :kwasny: a tylko dystans 20mm był akurat pod ręką.

Opublikowano

Idziemy w tym samym kierunku ;) Nie wiem dlaczego wczesniej jej nie widzialem, moja ramka od grilla tez idzie w czern hehe Kupiles juz fmicka?

Opublikowano
  • Autor
Też mam takie felgi, jakie dystanse dawałeś? mam 205/50 z przodu bez dystansu, 225/45 tył z dystansem 20mm i jakoś to wygląda :wink: tylko że tylne opony ostatni sezon pojeżdżą. Aha, mam -35mm i tył tak mi tarło amora :kwasny: a tylko dystans 20mm był akurat pod ręką.

Narazie latam bez dystansów. Przód jeszcze nawet nieźle wygląda, ale tył pasuje wypchać na zewnątrz, myślę o jakiejś 13 lub 15mm. U mnie narazie zawiias 1be, ale mam nadzieje że za niedługo wpadną przynajmniej sprężyny -40 lub -35. Póki co jeszcze nic nie obciera u mnie :decayed:

Kolego clinque czekam na jałmużne z pracy i w poniedziałek zamawiam :wink: A nasze furki to trochę takie bliźniaki :decayed:

Opublikowano

Ja kodu nie pamiętam, ale też raczej bliźniak:decayed: Typowo czarny avant:kox:

Do mnie w poniedziałek sprężynki -30mm przyjdą:naughty:

A obecnie szukam 1szt. opony, bo mi wybulona przyszła:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

a jakiej firmy sprężynki zamówiłeś? pochwał się zdjęciami gdy już je założysz :decayed:

Opublikowano

heh a fmicka chinola kupujesz? bo ja mam od a5 ten wezszy i w koncu po niedzieli go przymierze, pokupuje troche rurek, lacznikow, kolanek i bede rezal, bo cieplo sie robi :wink:

Opublikowano
a jakiej firmy sprężynki zamówiłeś? pochwał się zdjęciami gdy już je założysz :decayed:

pochwalę się, pochwalę :decayed:

kupiłem firmy KW od Bulczasa:kox:

Opublikowano
  • Autor

chinola zamówiłem tego z rdzeniem 550X180X65, ja myśle że po długim week. coś ostrzej ruszy temat :wink:

---------- Post dopisany 24-04-2012 at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2012 at 10:24 ----------

Dzisiaj Roznosiciel przyniósł kolejnego puzzla :decayed:

kolektorl.jpg

Zamierzam go porządnie wyczyścić w środku, znacie jakiś sprawdzony środek, który zrobi to szybko i przyjemnie :wink: ?