Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

też właśnie się nad tym zastanawiam :decayed:

Opublikowano
też właśnie się nad tym zastanawiam :decayed:

Ja zmieniałem u siebie białe kierunki na pomarańczowe po montażu lamp US i wg mnie efekt lepszy. Przerób sobie w paincie, albo za chwilę cykne fote w swoim.

Opublikowano

Jest kosiara na obecny sezon :naughty:

Radimm, kojarzysz ze swoich okolic firmę "Darjan" ??

Opublikowano

No no, felgi kozak - wiadomo dlaczego :decayed: Jeśli nie masz dystansu to dorzuć na tył z 10mm :decayed:

Opublikowano
Montuj montuj i foto:D:wink:

wczoraj założone :wink: fotki jak umyje auto, bo syf i kiła teraz jest :thumbdown:

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2013 at 16:32 ----------

Pierwsze zdjęcie w sezonie 2013 :decayed:

http://imageshack.us/a/img94/3913/72284478.jpg

reszta niebawem

fajnie wygląda, zacnie:kox:

kurna same vulkanschwarze będą w pseduo usa jeździły, własnie koło mnie leży folia na lampy:grin: w sumie nie wiem czy bedzie mi sie to podobało i przykleję na próbe

Opublikowano

fajnie lezy na tym kole ale przod chyba jeszcze w dol pojdzie czy tylko takie zludzenie ze tyl jest nizej?:decayed:

Opublikowano
Montuj montuj i foto:D:wink:

wczoraj założone :wink: fotki jak umyje auto, bo syf i kiła teraz jest :thumbdown:

---------- Post dopisany 16-04-2013 at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2013 at 16:32 ----------

Pierwsze zdjęcie w sezonie 2013 :decayed:

http://imageshack.us/a/img94/3913/72284478.jpg

reszta niebawem

fajnie wygląda, zacnie:kox:

kurna same vulkanschwarze będą w pseduo usa jeździły, własnie koło mnie leży folia na lampy:grin: w sumie nie wiem czy bedzie mi sie to podobało i przykleję na próbe

Do pierwszego spotkania z policją - niestety:kwasny:

Opublikowano
Do pierwszego spotkania z policją - niestety:kwasny:

Przy świecącym kierunku może, ja mam tylko odblask w lampie. :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Radimm, kojarzysz ze swoich okolic firmę "Darjan" ??

pewnie że kojarze, nawet kilka lat temu kolega z ławki śmigał u nich jako kierowca :wink:

No no, felgi kozak - wiadomo dlaczego Jeśli nie masz dystansu to dorzuć na tył z 10mm

właśnie myśle, co zrobić.. kurczę mam 15 i 13 z kołnierzem, ale 13 nie wejdzie do tyłu bo już próbowałem, a 15 będzie za dużo raczej, pewnie kupię 10mm, dystansów nigdy dość w kolekcji :decayed:

fajnie lezy na tym kole ale przod chyba jeszcze w dol pojdzie czy tylko takie zludzenie ze tyl jest nizej?

niestety w tym sezonie nic już niżej nie pójdzie, bo to nie gwint tylko sprężyny :kwasny: w przyszłym sezonie będzie niżej :naughty: między wszystkimi nadkolami a oponą jest luz na palucha, a mierząc metrem tył ok. 0,5cm wyżej jest

Do pierwszego spotkania z policją - niestety

Przy świecącym kierunku może, ja mam tylko odblask w lampie.

każda folia na lampie = problem :decayed: kwestia na jaką pałkę trafisz, ja na świeta trafiłem na ciężki przypadek i folia z tyłu poszła w piz*u, co do pomarańczowej z lamp przednich to kukał kukał, ale nic nie mógł zrobić bo jest w środku lampy :decayed: a co do obrysu to jak robić to tylko z wyłącznikiem z kabiny, też mi on niedawno uratował dupala :wink:

Opublikowano

wsteczny oklejałeś no nie ^^ ? Do mnie sie jeszcze nikt nie przywalil, jak widac smigam na farcie :decayed:

Opublikowano
  • Autor
wsteczny oklejałeś no nie ^^ ? Do mnie sie jeszcze nikt nie przywalil, jak widac smigam na farcie :decayed:

wsteczny mnie pogrążył, bo z czerwonych kierunków jakoś bym się może wyśłizgał, ale jak kazał mi włączyć wsteczny to już było jasne że dalej nie negocjujemy :decayed:

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

kwi2013.jpg

44kwi2013.jpg

3kwi2013.jpg

2kwi2013.jpg

1kwi2013.jpg

7kwi2013.jpg

6kwi2013.jpg

5kwi2013.jpg

8kwi2013.jpg

4kwi2013.jpg

0kwi2013.jpg

kwin.jpg

Opublikowano

no ładnie furka się prezentuje :decayed:

Opublikowano

ale ten FMIC dyskretnie skitrany u Ciebie :decayed: ledwo go dopatrzyłem :wink: furka dobrze się prezentuje, gril eSowy albo RSowy załaduj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

-rorząd + filtry + oleje

- pompa 11'tka

- gril

- lotka na klapę

taki mniej więcej plan jest :decayed::wink:

Opublikowano

I po zakupie gratów obietnica - to już naprawdę ostatnie mody w aucie :wink:

Radimm kolega ma do sprzedania 11-tkę ale nie od Audi. Jak coś to pisz na PW.

Opublikowano
-rorząd + filtry + oleje

- pompa 11'tka

- gril

- lotka na klapę

taki mniej więcej plan jest :decayed::wink:

:thumbup1: dobrze prawisz :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wiem Kowi widziałem, staram się obserować sytuacje na allegro :wink:

kumpel dzisiaj poleciał do szwagra do anglii na tydzień, dostał numery pompy i powiedziałem mu żeby nawet nie wracał bez niej :decayed: także mam cichą nadzieję że coś tam wyszarpie, za jakieś fajne pieniądze

---------- Post dopisany 03-05-2013 at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 13:15 ----------

wczoraj znalazłem odrobinę czasu na przeszycie boczka (tzn. Mamusia szyła, ja tylko wybebeszyłem fotel :decayed: ), w końcu te wiejskie koszulki z napisem "tuning", które były od początku w aucie poszły w piz*u :decayed::brzydkibanan:

19855374.jpg

44983076.jpg

68547733.jpg

Opublikowano

Jak to dokładnie zrobiłeś, PW albo tu proszę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

sugerowałem się tym opisem: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/rozbieranie-fotela-kierowcy-montaz-pakietu-swiatlo-263321/

zaopatrz się tylko w trochę drutu, bo orginalne poszycie naciągane jest na bardzo sztywnym zarobionym, krótkim drucie, którego ponowne użycie może być męczące :wink:

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 09:59 ----------

zabrałem się dzisiaj za zmianę koloru podświetlenia zegara BOOST , może oryginalne podświetlenie pasowaloby do polifta, ale do przedlifta no ni hu hu :decayed:

przed:

boost1.jpg

po:

bost2.jpg

na zdjęciu trochę bursztynowo wygląda, ale w rzeczywistości prawie jak ori kolor jest :wink: (nie wiem dlaczego, gdy kupowałem radio, nie pomyślałem że ten niebieski kolor może nie pasować :doh:)

ale ostatnio same grube mody czeszę... :whistling::decayed: no to żeby nie było:

Inseminator 2013 :decayed::naughty:

tl11.jpg

tłokorozdzielacz 11mm

w czwartek dr Trepek będzie się bawił :decayed:

ale najpierw:

rozrzad1.jpg