A3 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 ja w AVG robie minimum 200KM. a co tam chcesz zrobic zeby miec minimum 200 PS-ów i zeby zostało cos oryginalnego z AVG ... Turbo, wtryski, pompa, IC, wydech, i wiele innych i nikt nie mówi że musi coś pozostać orginalnego z AVG, audiolka ma jezdzić a nie wyróżniać się ilością seryjnych części
ykk Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Nie lepiej zrobic SWAP'a? Nie lepiej kupic B6..?
Piotrek98igo Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 b6 juz wieksza waga i dodatkowy koszt zakupu
baskecior Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zależy ile masz kasy i co chcesz osiągnąć?? ja w AVG robie minimum 200KM. Zależy jak chcesz jezdzić samochodem czy chcesz mieć troche szybsze autko czy już takiego TDI Killera :> Wpakuj podtlenek, będzie jeszcze fajniej Mój kolega lata Coupe z AWX`em + podtlenek i urywa notorycznie przeguby ... d*pę tez urywa ... :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No taniej wlozyc AWX do B5 niz kupic B6 z AWX i tak bym proponowal zrobic niz wymieniac wszystko w AVG a jesli jeszcze planujesz 200KM i chcialys tym jeszcze troche pojezdzic to tak bym zrobil przynajmniej ja tak robie
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zależy ile masz kasy i co chcesz osiągnąć?? ja w AVG robie minimum 200KM. Zależy jak chcesz jezdzić samochodem czy chcesz mieć troche szybsze autko czy już takiego TDI Killera :> Wpakuj podtlenek, będzie jeszcze fajniej Mój kolega lata Coupe z AWX`em + podtlenek i urywa notorycznie przeguby ... d*pę tez urywa ... :gwizdanie: Są firmy które dorabiaja "mocne" przeguby pod wymiar... jak cos to PW :th:
peter22 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 jedz do wawy do Rogala tam sie wszystkiego dowiesz :naughty:
borek86 Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 witam ja mam podciągnięta na 130ps i jast spoko autko śmiga super ma odejscie niezłe przy wyprzedzaniu nawet pod ostre góreczki ciągnie na 5 bez potżeby redukcji tak że mysle130ps to w sam raz pozdrawiam :th:
Rekomendowane odpowiedzi