Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Na ile można podkręcić AFN ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w AVG robie minimum 200KM.

a co tam chcesz zrobic zeby miec minimum 200 PS-ów i zeby zostało cos oryginalnego z AVG ... :wink4:

Turbo, wtryski, pompa, IC, wydech, i wiele innych i nikt nie mówi że musi coś pozostać orginalnego z AVG, audiolka ma jezdzić a nie wyróżniać się ilością seryjnych części :polew:

Opublikowano

Nie lepiej zrobic SWAP'a?

Opublikowano

Nie lepiej zrobic SWAP'a?

Nie lepiej kupic B6..? :kox:

Opublikowano

Zależy ile masz kasy i co chcesz osiągnąć?? ja w AVG robie minimum 200KM. Zależy jak chcesz jezdzić samochodem czy chcesz mieć troche szybsze autko czy już takiego TDI Killera :kox: :>

Wpakuj podtlenek, będzie jeszcze fajniej ;)

Mój kolega lata Coupe z AWX`em + podtlenek i urywa notorycznie przeguby ... :decayed:

d*pę tez urywa ... :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

No taniej wlozyc AWX do B5 niz kupic B6 z AWX :naughty:

i tak bym proponowal zrobic niz wymieniac wszystko w AVG a jesli jeszcze planujesz 200KM i chcialys tym jeszcze troche pojezdzic to tak bym zrobil :kox::kox: przynajmniej ja tak robie :tongue4:

Opublikowano

Zależy ile masz kasy i co chcesz osiągnąć?? ja w AVG robie minimum 200KM. Zależy jak chcesz jezdzić samochodem czy chcesz mieć troche szybsze autko czy już takiego TDI Killera :kox: :>

Wpakuj podtlenek, będzie jeszcze fajniej ;)

Mój kolega lata Coupe z AWX`em + podtlenek i urywa notorycznie przeguby ... :decayed:

d*pę tez urywa ... :gwizdanie: :naughty:

Są firmy które dorabiaja "mocne" przeguby pod wymiar... jak cos to PW :th:

Opublikowano

jedz do wawy do Rogala tam sie wszystkiego dowiesz :naughty: :naughty:

Opublikowano

witam ja mam podciągnięta na 130ps i jast spoko autko śmiga super ma odejscie niezłe przy wyprzedzaniu nawet pod ostre góreczki ciągnie na 5 bez potżeby redukcji tak że mysle130ps to w sam raz pozdrawiam :th: