Maxcudo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam Szukałem, szukałem i w sumie nic konkretnego nie znalazłem Otóż problem polega na tym, iż chciałbym dorzezać tempomacik do mojego Audi'ka. Co prawda silnik posiadam APU, ale cały osprzęt dostał od poprzednika(AEB) a wiec w sumie do takowego silnika. Co takiego potrzebuje? Gdzie co jak podłączyć?? P.S Na razie posiadam tylko manetkę P.S.2 Jak w złym dziale założyłem wątek to przepraszam Pozdrawiam,
sylwiasty Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam! Niestety w benzynowym a na pewno w AEB dołożenie tempomatu nie jest takie proste jak w dieslu. Oprócz manetki potrzebujesz specjalnego siłownika prawdopodobnie z jakimś sterownikiem do sterowania cięgnem przepustnicy, która w tym silniku jest na linkę. Być może w APU, który ma przepustnicę elektroniczną dało by się to reznać jak w dieslu ale to już trzeba pokopać w Etce. Kiedyś na forum ktoś sprzedawał kompletny zestaw do AEB.
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 manetka, kable, sterownik, pompka podcisnienia do tego przewody, mieszek z cięgnem i drugie takie same auto na wzór aby to wszystko do kupy poskłądac
Maxcudo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 To sobie odpuszczę :gwizdanie: Może kiedyś
Rekomendowane odpowiedzi