slawocn Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Audi A4 B5 rok: 1995 silnik: 1.8 125KM napęd: FWD Wyposażenie: -ABS -el.luterka -el.szyby x2 (domykane z pilota) -climatronic -2x poduszka pow. -el.szyberdach (domykany z pilota) -podgrzewane fotele -wspomaganie kierownicy -centralny zamek -alarm -alumki 16" -regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach Jak narazie zmian nie mam w planach.Tylko co to podreperować zawieszenie i w sumie to tyle Jakby coś się zmieniło to uzupełnię. Pozdrawiam!
Maxcudo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Furka ładna, ale przednie lampki najlepiej zespolone po 2 lifcie, do tego grill ze znaczkiem oraz ta naklejka z tyłu out i furka o niebo ładniejsza :gwizdanie: Niech się kula!!
slaviozo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 a powinieneś miec plany ... :gwizdanie:
radi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Fura na plus,a tak pozatym to plany pewnie kazdy mam ale to zalezy od grubosci portfela
junior_tdi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Plany przyjdą z czasem na pewno a co do naklejki z tyłu, to jeśli kolega również lata na moto, to pewnie nie ściągnie tej naklejki Pozdrawiam i bezawaryjności zyczę!
radimm Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 bardzo ładna furka! pomyśl nad wymiana lamp na poliftowe z pomalowanymi wkładami na czarno, będzie miażdżyło cycki bezawaryjności!
slawocn Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Odnośnie naklejki to nie ściągnę ponieważ latam na moto a co do lamp to pomyśle ale najpierw zrobię zawieszenie a później zmienię lampy. A tak jak napisał junior_tdi to plany pewnie pewnie przyjdą Pozdrawiam!
junior_tdi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Odnośnie naklejki to nie ściągnę ponieważ latam na moto a co do lamp to pomyśle ale najpierw zrobię zawieszenie a później zmienię lampy. A tak jak napisał junior_tdi to plany pewnie pewnie przyjdą Pozdrawiam! co tam masz za motorek? [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 13:45_________________________________________________bo ja też jeżdżę
mlody_89 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Audiczka zacna, zmieniłbym lampki na polift (zespolone), grill a naklejki równiez bym nie zrywał, u mnie na Audi niedługo tez taka przybedzie
Murdzi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Lampki do zmiany, ramki klubowe pod rejestrację + pokaż wnętrze - masz kubełki?
slawocn Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 co tam masz za motorek? Mam dwie Hondy CBR 900 RR z czego jedna na sprzedaż ;)A Ty czym śmigasz? Murdzi chciałeś fotki wnętrza to proszę: (a tak w ogóle to czemu pytasz czy mam kubełki?)
Murdzi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiem, podświadomie czułem, że się wozisz na kubłach Zakładaj jakieś radio kolego, bo licho to się teraz prezentuje :gwizdanie: I ta gałka... Zmieniaj na ori, bo Cię zjedzą chłopaki.
slawocn Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiem, podświadomie czułem, że się wozisz na kubłach Zakładaj jakieś radio kolego, bo licho to się teraz prezentuje :gwizdanie: I ta gałka... Zmieniaj na ori, bo Cię zjedzą chłopaki. Radio założone, ale gałki raczej zmieniać nie będę bo ta mi się podoba ori leży w garażu P.S zastanawia mnie tylko czemu jak szukam na różnych ogłoszeniach sprzedam to nie ma B5 95r. z podgrzewanymi fotelami a ja takowe mam...
MATIUS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 łądne autko lampy przód pasują nawet sam miałem takie ale jakość wykonania total dno... teraz mam zwykłe co to za wydech końcowy jak brzmi a odnośnie wyposażenia w bagażniku we wneće na koło masz wplepe z kodami wyposażenia ona prawdę ci powie
speed22 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 ładna sztuka, zmienił bym grill tylko
slawocn Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 co to za wydech końcowy jak brzmi To Remus, brzmi bardzo fajnie, lekko mruczy a podczas jazdy prawie go nie słychać, także głowa nie boi
junior_tdi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mam dwie Hondy CBR 900 RR z czego jedna na sprzedaż ;)A Ty czym śmigasz? ja mam moto drugi sezon dopiero - CBR 600RR 03' rok Nie wiem, podświadomie czułem, że się wozisz na kubłach Zakładaj jakieś radio kolego, bo licho to się teraz prezentuje :gwizdanie: I ta gałka... Zmieniaj na ori, bo Cię zjedzą chłopaki. Radio założone, ale gałki raczej zmieniać nie będę bo ta mi się podoba ori leży w garażu P.S zastanawia mnie tylko czemu jak szukam na różnych ogłoszeniach sprzedam to nie ma B5 95r. z podgrzewanymi fotelami a ja takowe mam... Może modzone były przez kogoś te fotele kierę też masz eSową a to eska przecież nie jest no i tą gałę to bym zmienił również
slawocn Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 a to wiem że eSka to nie jst gałka narazie zostaje narazie trzeba jakies car audio zrobić... Pozdro!
pitman Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 co to za wydech końcowy jak brzmi To Remus, brzmi bardzo fajnie, lekko mruczy a podczas jazdy prawie go nie słychać, także głowa nie boi to choojowo jak go nie słychać
Rekomendowane odpowiedzi