Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stacje Multimedialne Pioneer AVH AVIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz minusa :-)

Opublikowano
  • Autor
:grin: dawno przy tym radiu nic nie kombinowałem, miałem kupić pilota na kierownice i tak kupuje:facepalm:
Opublikowano

rzuć linkiem z alle jakiego chcesz kupić

Opublikowano

ale to komplet 3 sztuk ? czy pojedynczo ?

Opublikowano
  • Autor

pojedyńczo, mnie interesuje Pioneer CD-SR110

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mój pionieer 3300BT po podłączeniu w poliftowej b5, gubił pamięć, długo kombinowałem a okazuje się, że instalacja samochodu względem radia ma zamienione znakowanie kabli.

SAMOCHÓD

kolor czerwony - stały plus

kolor żółty- plus "po kluczyku"

RADIO:

kolor czerwony- plus "po kluczyku"

kolor żółty- stały plus

łączymy kable tak jak na zdjęciu i ot cała robota :decayed: radio pamięta stacje, ustawienia itp oraz nie zjada prądu, czyli wszystko jak należy:hi:

a9629f24402d23ecgen.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Posiadam f910bt i chcialbym go zaktualizowac do avicnet, tak jak czytalem we wczesniejszych postach :) Tylko mam jedno pytanko odnosnie kasowania map innych panstw. Jest to konieczne? Zalezy mi na mapach calej europy. Co z tym zrobic?

Opublikowano

Musisz usunąć bo nie będzie miejsca na nowy soft i uwalisz stacje. A tak w ogole po co Ci te mapy?? Jak odblokujesz to bedziesz mógł postawić sobie automape z europa.

Wysyłane z mojego HTC Wildfire S

Opublikowano

Ok to bede probowal :) a mozna pozniej wrocic do starego systemu? Jesli mam na sd to co mam teraz aktualnie wgrane. Sorki za takie pytanie ale jestem lajkiem w tych sprawach...

Opublikowano
  • Autor

tak bo nie usuwasz starego softu, nowy startuje z karty którą przygotowujesz jak dobrze pamietam:wink:

Opublikowano

W sumie to nie za bardzo wiem o cym piszecie... Nowy soft stawiasz na karcie??? Przed postawieniem nowego zrób sobie kopie starego. Jeśli Ci się znudzi to wgrasz z powrotem wszystkie pliki i będzie dobrze. Ale wszystko robi się na stacji- karta służy tylko do wymiany danych. Przynajmniej ja tak robiłem.

Opublikowano
  • Autor

Pomyliło mi sie z odblokowywaniem windowsa:wink: upgrade softu to w urządzeniu, tak jak w opisie z pierwszej strony:wink:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dzięki pomocy Kowi87 stałem się posiadaczem F930BT. Jestem dziewicą w sprawach pionka :D

Czy ktoś mógłby mnie poprowadzić za rękę jak odblokować to pudło :D oraz co najlepiej na nim postawić :D

Temat przeczytałem, żeby nie było nagany :D

Opublikowano
  • Autor
Dzięki pomocy Kowi87 stałem się posiadaczem F930BT. Jestem dziewicą w sprawach pionka :D

Czy ktoś mógłby mnie poprowadzić za rękę jak odblokować to pudło :D oraz co najlepiej na nim postawić :D

Temat przeczytałem, żeby nie było nagany :D

z odblokowaniem Ci nie pomoge, ale troche informacji jest na wątku co i jak i co pobrać, polecam odwiedzić strone avic411, tam jest sporo informacji, pare osób na wątku pisało ze udało im sie odblokowac winde, musisz do nich uderzyć:wink:

Opublikowano

stronę avic411 trzepię non stop, ale saigon jest tam straszny :D

Opublikowano

A jak jest z podłączeniem tego radia w B6/B7? Jakieś dodatkowe przejściówki trzeba mieć? Sterowanie z kierownicy działa? Jakieś info na FISie jest wyświetlane?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

przejsciówki z pewnoscią, FIS i sterowanie nie działa, choc gdzieś czytałem o jakims module pod sterowanie ze jest, ale widzieć nie widziałem czy to działa

Opublikowano

wlasnie wpakowanego mam F900BT do siebie, ale mam maly problem - mam BOSE i do niego zaadaptowane juz przejsciowki, ale jak wyciagne kluczyk ze stacyjki i radio sie wylaczy to szumia glosniki, wychodzi na to jakby byl wzmacniacz caly czas wlaczony. Wie ktos cos na ten temat?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam

ja mialem 4lata avic f900bt to ja wsadzilem na peb .pl opis jak i pliki jak zaktywowac na 910bt ;)

mam teraz f20bt i mysle o takim czyms

jest to modul can-01.2 czy ktos to matowal ?

---------- Post dopisany 07-04-2013 at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2013 at 10:07 ----------

To jest dobre

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2