Cor72z Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Witam .. Mam następujące błędy... Proszę o przetłumaczenie.... z góry dziękuje
spanky Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 dokladne tłumaczenie 1560- drzwi pasazera [brak otwarcia] 1332- moduł kontroli drzwi - strona pasazera - za niskie napiecie sprawdz wtyczki , kable dochodzace do drzwi ... czy ostatnio rozkrecales drzwi ..... intermittent - sporadyczne [ + ] 19558- silnik klapy gaszacej V157 [sprawdz kabelki] czy furmanka czasem zatelepie przy gaszeniu ?
koczyk Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 nie ma tych bledow u siebie w spisie ale to mniej wiecej bedzie ... 01560 - nie moze odblokowac drzwi pasazera sprawdz kable i modul komfortu 01332 - hmm modul kontorlny drzwi, sygnal jest za maly posprawdzaj wszytskie kable i modul komfortu moze cos sie zawiglocilo itp. jak sie myle to chlopaki mnie poprawia pozdro
spanky Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Właśnie telepie przy gaszeniu.... tutaj masz klape gaszaca w 2.5 V6 TDI AFB ... u ciebie powinno byc podobnie .... bład moze wskazywac na uszkodzenie silnika sterujacego klapa kolektora ssacego v157 albo przerwe w kabelka .... musisz sprawdzic ...
pre_pl Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 w BDH tam zdaje się już jest jakaś elektronika w tej klapie gaszącej, w przeciwieństwie do BAU... no signal to albo zgon totalny, albo wypięta wtyczka..
Cor72z Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 Mam pytanie może Banalne ale sie nie znam.... jaka Funkcje ma ta klapa gasząca???
lukjar7 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 takie ze sie zamyka jak Ci gaśnie samochód i nie dyga tak samochod
Rekomendowane odpowiedzi