Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tył ładniejszy od przodu. Z wyglądu przypomina 5, trochę 7, ale i tak pod względem wyglądu wymięka przy OOOO A7. Najnowszy CLS jest okropny :thumbdown::sick3:

Opublikowano

jak dla mnie nowe bmki powalają - są prześliczne z tą na czele

Opublikowano

Przód robi robotę nie powiem :)

Opublikowano

Przepiękne auto i moim zdaniem, ani CLS, a tym bardziej garbate A7 nie mają podejścia do tego BMW.

Audi znowu tyłuje, bo powinni wprowadzić dwudrzwiowe A7, a nie mają go nawet w oficjalnych planach.

Opublikowano

a jak dla mnie ten tył taki jakiś niedorobiony... ale ładne auto :good:

Opublikowano

stara 6 to bylo cos...

bmw_635csi_01.jpg

ta? :naughty::decayed:

Najpiękniejsza 6 :). Jak by poszła w ślady nowego Mini, albo nowego Camaro to :kox::naughty:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Audi znowu tyłuje, bo powinni wprowadzić dwudrzwiowe A7, a nie mają go nawet w oficjalnych planach.

a czemu powinni wprowadzic dwudrzwiowe A7? I jak Ty sobie to wyobrazasz? :blink:

Opublikowano

a czemu powinni wprowadzic dwudrzwiowe A7? I jak Ty sobie to wyobrazasz? :blink:

pewnie chodzi o konkurencje dla CLa :gwizdanie: a beta fajna :naughty:

Opublikowano

Np po to, żeby mieć model, który byłby konkurencyjny dla BMW 6 Coupe... Myślisz, że po co BMW wypuściło Gran Coupe? Bo nie mieli w ofercie czegoś w segmencie CLS'a i A7. 5-series GT nie do końca wypełniał tą półkę i jest bardziej niszowym modelem. Wg mnie Audi brakuje dużego dwudrzwiowego Coupe i gdzieś czytałem, że planują 2-drzwiowe A7, ale na razie to nic oficjalnego.

Wyobrażam sobie to mniej więcej tak:

:wink4:

4857041156_89d974c748_b.jpg

4857041494_605c37d9e4_b.jpg

BMW Gran Coupe to nic innego jak 6-Series z 4 drzwiami. Podobnie jak Audi A5 i A5 Sportback, więc podobny manewr można wykonać z A7, nie co w tym takiego dziwnego? :mysli:

Opublikowano

nie wiem, wydaje mi sie, ze A7 Coupe to juz bylby przerost formy nad trescia.

6 gran coupe bedzie 2 drzwiowe ?

Opublikowano

Fly rozwalasz mnie, BMW 6 jest dwudrzwiowa. A Gran Coupe to 4 drzwiowa wersja 6-series.

bmw-gran-coupe-vs-mercedes-benz-cls-2.jpg

2012_BMW_6-Series_Coupe_F12_019.jpg

Nie widzisz podobieństwa? :gwizdanie:

To tak jak Audi A5 i A5 Sporback. :cool1:

Opublikowano

pokielbasilo mi sie, zapomnialem kompletnie, ze 6 to przeciez jest coupe [nie widzialem poprostu nowej wersji, w pamieci zostal mi tylko poprzedni model].

6 jest duzo wieksza od A5 ?

Opublikowano

6 jest większym autem, gabarytami dorównuje 5-series, ale z tyłu miejsca nie ma tyle co w sedanie. Szczerze to jest mało, jak na tak duży samochód. Audi A5 to bardziej jak 3-series.

Opublikowano

Mi się podoba ta 6 tylko trochę ma nieproporcjonalnie długi przód do tyłu (ale może się czepiam). Ogólnie nowa 5 mi się bardziej podoba od A6. A jeszcze w jakimś M-pakiecie :kox:

Opublikowano

nie moja estetyka :thumbdown:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...