Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zatrzymajmy proceder cofania liczników w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszło ode mnie :good:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

i tak trzymać... trzeba próbować zatrzymać ten skurw.. ski proceder... bo do końca świata będziemy mieć na rynku samochody po 350.000km co na liczniku mają po 140 czy 160.000km

Opublikowano

Done :good: tylko żeby się udało :cool1:

Opublikowano

poszło :hi:

Opublikowano

wedlug mnie i tak to nic nie da bo ludzie zaczną cofac liczniki przed przegladem a nie zapominajmy ze 90% samochodow pochodzi z zachodu gdzie po przekroczeniu granicy nastepuje cofanie a na to juz nic sie nie poradzi.... i to jest najwiekszy problem

i zeby nie bylo jestem przeciwny kreceniu licznikow :wink4:

Opublikowano

wedlug mnie i tak to nic nie da bo ludzie zaczną cofac liczniki przed przegladem a nie zapominajmy ze 90% samochodow pochodzi z zachodu gdzie po przekroczeniu granicy nastepuje cofanie a na to juz nic sie nie poradzi.... i to jest najwiekszy problem

A ja bym powiedział ze są kręcone za granica, i nic wam to nie da. Według badan ADAC co 3 samochód używany w Niemczech ma cofnięte kilometry. Niemcy kręcą bo ich ubezpieczalnie do tego zmuszają.

Opublikowano

A ja bym powiedział ze są kręcone za granica, i nic wam to nie da. Według badan ADAC co 3 samochód używany w Niemczech ma cofnięte kilometry.

wlasnie o to chodzi :good:

problemem sa samochody ktore trafiaja do polski bo to w tym momencie nastepuje plaga krecenia licznikow a nie pozniejsze przekrety licznikowe samochodow jezdzonych juz po polsce

Opublikowano

W Polsce też cofają...

Ode mnie też poszło :good:

Opublikowano

done !!!!! :good: :good: :good:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

A ja bym powiedział ze są kręcone za granica, i nic wam to nie da. Według badan ADAC co 3 samochód używany w Niemczech ma cofnięte kilometry.

problemem sa samochody ktore trafiaja do polski bo to w tym momencie nastepuje plaga krecenia licznikow a nie pozniejsze przekrety licznikowe samochodow jezdzonych juz po polsce

Wiesz ale w Polsce tez jest sporo samochodów z dużymi przebiegami co mają szafy cofane - np po handlowcach, po firmach itp...

Opublikowano

moje 3 miesięczne punto ma 32000km :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Wiesz ale w Polsce tez jest sporo samochodów z dużymi przebiegami co mają szafy cofane - np po handlowcach, po firmach itp...

wiem :wink4: dlatego tacy ludzie beda kazdorazowo cofac licznik przed przegladem polak jest cwany....

Opublikowano

Tak zapytam, może nie bezpośrednio w temacie, ale dlaczego ASO tak mocno chce ukrywać historię serwisowe i przebiegi ? np w Belgii jest to praktycznie ogólnie dostępne a w PL wielka tajemnica. :wallbash: :wallbash:

Ciężko będzie te cofanie u nas ukrócić bo tak jak mówicie, Polacy są cwani i będą robić wszystko, żeby to obejść, ale jednocześnie jest to możliwe do zorganizowania, tylko w trochę inny sposób. :gwizdanie:

Opublikowano

ASO nie udostępnia historii serwisowej z prostej przyczyny, mianowicie Kowalski kupil wymarzone auto, przychodzi do serwisu w celu sprawdzenia przebiegu. Okazuje się, że jest x2 większy niż na liczniku. Zakłada sprawę sprzedawcy, a ASO jest stroną w sprawie. ASO nie chce chodzić do sądu i koło się zamyka. :disgust:

Opublikowano

moje 3 miesięczne punto ma 32000km :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Wow :shocked: Daj mu odpocząć :wink4:

Opublikowano

Poszło :good: