Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AKE] Co zmienić tuning optyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zalezy ile kasy chesz na to przeznaczyć ? :)

Opublikowano

Najprościej i najtaniej dokładki w kolor i szybki przyciemnić :good: no i felga to minimum 17 :evil:

Opublikowano

gleba, koło, ewentualnie dystanse :naughty: albo w drugą stronę - diody, płomienie i kołpaki ze spinerami :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Lekko szybki ściemnić + dokładki pod kolor i będzie super :good: Felgi masz już ładne, ja bym nie kombinował :naughty:

Opublikowano

ewentualnie może czarny grill i relingi :naughty: :naughty: oraz chromy wokół szyb :wink4:

Opublikowano

zderzak przód s-line, podwójny wydech, dokładki w kolor, listwy boczne s4

Opublikowano

Ostatnio u mnie w Regionie ktos malowal wszystkie dokladki koszt 600 PLN :)

Opublikowano

Dokładki i szybki to max 1 tysiączek a różnica spora :kox:

Opublikowano

szyby, w świetle naszego prawa, tylko z tyłu? bo przód już jest ściemniony fabrycznie na 70% i jak dodatkowo się przyciemni to dowód leci? :kwasny:

Opublikowano

szyby, w świetle naszego prawa, tylko z tyłu? bo przód już jest ściemniony fabrycznie na 70% i jak dodatkowo się przyciemni to dowód leci? :kwasny:

Niestety masz rację, 180 stopni dokoła kierowcy minimum 70 % przepuszczalonosci światła, szkoda by było gdzieś w trasie paznokciami folię zrywać :no:
Opublikowano

a jak jest w przypadku piecowym przyciemnianiu szyb (po za wieksza cena :decayed:)? bo obiło mi sie gdzies o uszy ze przepuszczalnosc nie spada do granicznego poziomu, ale moge sie mylic

Opublikowano

zależy ile pieniążków chcesz przeznaczyć. Ja osobiście obniżyłbym zawieszenie -30mm, zmienił tylny zderzak na dwururkę, boczne listwy s line lub s4, przednia dokładka na zderzak od s-line lub s4. Felga 18''+ dystanse, przyciemnić szybki. Koszt duży ale będzie cieszyć będzie oko.