predipl Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 witam co oznacza płatek sniegu przy klimie< jak go wcisnę to zapali sie i od razu gaśnie""" CO TO JEST ??
ykk Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 W ten sposob wlaczasz klime.. Temat juz byl omawiany sporo razy..
predipl Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 oki a ten płątek sniegu na desce rozdzielczej u mnie wyswietla temperature -0,5 C i obok jest płatek . Co on oznacza ??
lukaszr Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 oki a ten płątek sniegu na desce rozdzielczej u mnie wyswietla temperature -0,5 C i obok jest płatek . Co on oznacza ?? Płatek oznacza, że przypuszczalnie jest niebezpieczeństwo przymrozku na ulicy - nie wiem jak w B5, ale w B6 pojawia się jak temperatura spadnie poniżej 5 stopni oraz -5 stopni. P.S. Uzupełnij profil - oznaczenie silnika.
audia4s4 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 witam co oznacza płatek sniegu przy klimie< jak go wcisnę to zapali sie i od razu gaśnie""" CO TO JEST ?? I gaśnie od razu bo sa niskie temp. i klima sie nie załacza
ykk Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 oki a ten płątek sniegu na desce rozdzielczej u mnie wyswietla temperature -0,5 C i obok jest płatek . Co on oznacza ?? Płatek oznacza, że przypuszczalnie jest niebezpieczeństwo przymrozku na ulicy - nie wiem jak w B5, ale w B6 pojawia się jak temperatura spadnie poniżej 5 stopni oraz -5 stopni. P.S. Uzupełnij profil - oznaczenie silnika. Dokladnie tak samo jest w B5 :th:
Rekomendowane odpowiedzi